הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה גורם לאדם בריא להשתמש בחומרים אסורים ולסכן את בריאותו?

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
זו לא שאלה רטורית, והמטרה שלי היא לא לתקוף או לבקר כאן מישהו. אני באמת ובתמים מנסה להבין מה גורם לבחור צעיר ובריא להחליט יום אחד להזריק לגוף חומרים מסוכנים ללא השגחה רפואית מקצועית.

בתור חולה כרוני שמכיר כאב, ונכות, ויודע טוב מאוד על בשרי מה זה כשהגוף שלך בוגד בך במלוא מובן המילה, אני לא מסוגל להבין למה שמישהו ייקח את הסיכון, רק בשביל שרירים קצת יותר מסותתים?

נערך לאחרונה:
לא. כי זה תחום מפוקח
אתה קונה סיגריות שיצרו אותן בתהליכי בקרה מסוימים
כמו שאמרתי זה נשמע מצחיק, כאילו שזה יעזור לך לבריאות אם אתה מעשן, אבל זה קיים
אה זה מפוקח כדי לסרטן אותך בדרך בריאה

זה מזכיר לי בדיחה
איזה בחור אחד הדליק סיגריה בסלון
אישתו באה ואמרה לו ״למה אתה לא מעשן בחוץ?!״
הוא ענה לה ״מה את משוגעת קפוא בחוץ אני אקבל דלקת ריאות !״

אה זה מפוקח כדי לסרטן אותך בדרך בריאה

זה מזכיר לי בדיחה
איזה בחור אחד הדליק סיגריה בסלון
אישתו באה ואמרה לו ״למה אתה לא מעשן בחוץ?!״
הוא ענה לה ״מה את משוגעת קפוא בחוץ אני אקבל דלקת ריאות !״

נראה לי שלא הבנת

אני מסכים איתך ששימוש באנאבוליים זה שקול לכל מה שאמרת, כמו לרכב על אופנוע וכו׳...
בשניהם יש סיכון שתגרום לעצמך נזק, ויש גם הנאה בדבר.. אנשים לוקחים סיכונים כאלה כל יום, זה לא חריג במיוחד, זה חלק מהחיים

אני מדבר פה על סיכונים כמו להזריק חומרים שהשגת ממעבדה (במקרה הטוב) מסין שאף אחד לא יודע מה באמת יש בפנים.
זה נראה שאחוז קטן מצליח להשיג תרופה אמיתית רפואית, השאר מביאים משומקום.. או זיופים.. זה מסוכן
זה שקול לנסיעה על כביש מהיר עם אופנוע ובלי קסדה... או ללעשן זיוף של סיגריות שקנית בשטחים...

נראה לי שלא הבנת

אני מסכים איתך ששימוש באנאבוליים זה שקול לכל מה שאמרת, כמו לרכב על אופנוע וכו׳...
בשניהם יש סיכון שתגרום לעצמך נזק, ויש גם הנאה בדבר.. אנשים לוקחים סיכונים כאלה כל יום, זה לא חריג במיוחד, זה חלק מהחיים

אני מדבר פה על סיכונים כמו להזריק חומרים שהשגת ממעבדה (במקרה הטוב) מסין שאף אחד לא יודע מה באמת יש בפנים.
יצא לי לשמוע כבר פה, אחוז קטן מצליח להשיג חומר אמיתי רפואי, השאר מביאים משומקום
זה שקול לנסיעה על כביש מהיר עם אופנוע ובלי קסדה... או ללעשן זיוף של סיגריות שקנית בשטחים...

נכון זה חלק מהסיכון, אותו דבר לגבי ירוק וחום ושאר הדברים האלה שאנשים קונים
גם כשאתה קונה בשר ירקות פירות אתה לא יכול לדעת אם הם מכוסים בריסוס רעיל חומרים מזיקים ואם הבשר מוזרק באנטיביוטיקות וסטרואידים.

בסופו של דבר הגוף שלנו יודע להתמודד עם דברים ,
כל אחד שיקח אחריות על עצמו ועל מעשיו

נראה לי שלא הבנת

יצא לי לשמוע כבר פה, אחוז קטן מצליח להשיג חומר אמיתי רפואי, השאר מביאים משומקום.. או זיופים.. זה מסוכן

תשמע אתה צודק לגביי חומרים שמגיעים ממעבדות מחתרתיות. זה לקנות חתול בשק.
מה לגביי סמים? היום אם ילד בן 16 יוציא ג׳ויינט אתה תרים גבה במקרה הטוב, סטרואידים (לא משנה באיזה גיל) נחשב חמור בהרבה. ולא, אני לא מדבר על ירוק רפואי, אני מדבר על סמים שמכינים/מבשלים באיזה חור תחת, אבל כולם דוחפים את זה לפה או לריאות.

נכון זה חלק מהסיכון, אותו דבר לגבי ירוק וחום ושאר הדברים האלה שאנשים קונים
גם כשאתה קונה בשר ירקות פירות אתה לא יכול לדעת אם הם מכוסים בריסוס רעיל חומרים מזיקים ואם הבשר מוזרק באנטיביוטיקות וסטרואידים.

בסופו של דבר הגוף שלנו יודע להתמודד עם דברים ,
כל אחד שיקח אחריות על עצמו ועל מעשיו

זה הנקודה, כל מה שכתבת אלה תחומים בפיקוח אלא אם כן אתה הולך לקנות את כל המוצרים האלה ממקומות מפוקפקים... אני מניח שלא... בסופו של דבר אתה מכבד מספיק את הבריאות שלך בשביל עוד כמה שקלים...

זה הנקודה, כל מה שכתבת אלה תחומים בפיקוח אלא אם כן אתה הולך לקנות את כל המוצרים האלה ממקומות מפוקפקים... אני מניח שלא... בסופו של דבר אתה מכבד מספיק את הבריאות שלך בשביל עוד כמה שקלים...
נכון אבל לא כל אחד יכול לקנות רפואי
יש חומרים כמו טרן , סופרדרול, וויניסטרול וכו ואין למצוא רפואי

אם הייתה לי גישה לטסט רפואי אני מניח שהייתי משתמש רק בו ולא פוזל לכל שאר הנגזרות

כי עד שאתה לא אוכל תכאפה שלך אתה לא לומד,
בני אדם לומדים בדרך כלל מטעויות (לא שזה טעות)
אבל בגדול ככה זה.
כנראה שאדם שיש לו מחלה מסויימת ויכול למשל להתאמן כרגיל, והוא הכי מקצועי שיש כנראה שלא יקח חומרים כי הוא יודע שכבר יש לו נזק לגוף, והוא יודע מה זה שהגוף בוגד בו.
אז לפעמים השיקול דעת שלנו נובע מזה שרואים רק את הטוב בדבר ולא את הרע.
וזה יכול להיות דוגמא להמון דברים שאנחנו עושים בחיים שלנו מסיבה מסויימת.

הכל עניין של החלטות ומה אתה מוכן להקריב למען דבר מסויים.

יש חשיבה חכמה ויש טיפשה, אבל מי אנחנו שנשפוט.

ועצה מימני פשוט אל תתעניין בזה יותר מידי למדתי בחיים האלה את אחד הדברים הכי חשובים שיש:
אל תתעסק בחיי אדם אחרים, זה אתה נטו אתה בחיים האלו (לא בקטע אגואיסטי) אבל ברגע שנספיק להסתכל אחד על השני כל הכאב ראש הזה וההתעסקות באחר תוריד ממך אבן מהלב.
ושכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב.

אני מניח שזה נכון לאנשים מסוימים, אבל אני מאמין שרוב האנשים שמזריקים לא זרים לעבודה קשה והתמדה.לא נשמעים כמו אנשים אימפולסיביים שלא יהיו מסוגלים להגיע לתוצאות טובות באופן טבעי.
מה קשור זה עדיין קיצור דרך הם לא רוצים לחכות שנה רוצים כמה חודשים

אני בטוח שהרבה אנשים פה קנו גראס ממקומות בפיקוח... עם חותמת של הFDA והכשר בדצ!!
נו באמת 🤦‍♂️

אתה מתייחס לזה בציניות, אבל לרגולציה יש גם היבטים חיוביים
ושכל אחד יעשה חשבון נפש עם מעשיו והסיכונים שהוא נוטל, זה שאין מודעות זה לא אומר שזה הדבר הנכון לעשות
תרבות העדר, עד שאחד חוטף השאר לא מבינים... כולנו חוטאים בזה

ואתה כן יכול לומר שעד כה את מבחן הזמן עברנו בהצלחה, (זה אולי נכון, אבל אני לא בקיא בתחום מספיק) זאת כבר טענה יותר טובה

אתה מתייחס לזה בציניות, אבל לרגולציה יש גם היבטים חיוביים
ושכל אחד יעשה חשבון נפש עם מעשיו והסיכונים שהוא נוטל, זה שאין מודעות זה לא אומר שזה הדבר הנכון לעשות
תרבות העדר, עד שאחד חוטף השאר לא מבינים... כולנו חוטאים בזה

ואתה כן יכול לומר שעד כה את מבחן הזמן עברנו בהצלחה, (זה אולי נכון, אבל אני לא בקיא בתחום מספיק) זאת כבר טענה יותר טובה

למה יש לך נתונים של כמה אנשים משתמשים בסטרואידים והכל בסדר איתם??
אתה שומע רק על המקרי קיצון!! כאלה שהגזימו...

אני מכיר אישית אנשים שעושים סייקלים ומרגישים סבבה ונראים מעולה..
הם פשוט יודעים מה לעשות , דואגים לעשות בדיקות דם , לעשות ניקוי כמו שצריך (PCT).... ולא להגזים במינון של הסטרואידים..

למה יש לך נתונים של כמה אנשים משתמשים בסטרואידים והכל בסדר איתם??
אתה שומע רק על המקרי קיצון!! כאלה שהגזימו...

אני מכיר אישית אנשים שעושים סייקלים ומרגישים סבבה ונראים מעולה..
הם פשוט יודעים מה לעשות , דואגים לעשות בדיקות דם , לעשות ניקוי כמו שצריך (PCT).... ולא להגזים במינון של הסטרואידים..

אני חושב שאם מנסחים את השאלה של האשכול בצורה הזאת זה קצת ברור יותר:

מה גורם לאדם בריא להשתמש בחומרים שמגיעים מהמחתרת ולסכן את בריאותו?

זה בניגוד לסטרואידים עצמם, שבמקור הן תרופות שאנחנו יודעים כמעט איך עובדות ומה ההשפעות על גוף האדם
ומי שרוצה להשתמש בשביל לפתח שרירים, אני מניח שיש מספיק ניסיון כתוב ולא כתוב ופרוטוקולים שהוכיח את עצמם

אתה תזריק לעצמך פוטנציאלית מי ביוב ?
שוב אומר, לא בקיא מספיק, יכול להיות שאנשים אחראיים מספיק בשביל לבדוק לעומק וללמוד מניסיון של אחרים
סתם שיקול שצריך לדעתי לקחת בחשבון..

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאם מנסחים את השאלה של האשכול בצורה הזאת זה קצת ברור יותר:

מה גורם לאדם בריא להשתמש בחומרים שמגיעים מהמחתרת ולסכן את בריאותו?

זה בניגוד לסטרואידים עצמם, שבמקור הן תרופות שאנחנו יודעים כמעט איך עובדות ומה ההשפעות על גוף האדם
ומי שרוצה להשתמש בשביל לפתח שרירים, אני מניח שיש מספיק ניסיון כתוב ולא כתוב ופרוטוקולים שהוכיח את עצמם

אתה תזריק לעצמך פוטנציאלית מי ביוב ?
שוב אומר, לא בקיא מספיק, יכול להיות שאנשים אחראיים מספיק בשביל לבדוק לעומק וללמוד מניסיון של אחרים
סתם שיקול שצריך לדעתי לקחת בחשבון..

אנחנו יודעים מה ההשפעות במינונים של תרופה, לא במגה מינונים לצורך פיתוח גוף. אל תשכח שמפתחי גוף עושים כל מיני שילובים כדי למזער תופעות לוואי, אי אפשר להגיד שזה נחקר ומוכר, גם אם לא הוגיע ממעבדה בסין.

• פותח/ת השרשור
@יושב_על_הכס
שימוש בסטרואידים מקביל לדעתי לרכיבה לאופנועי ספורט .
אתה עושה את זה בשביל הריגוש, מדחיק את הסיכון ולא לגמרי מודע להשלכות האפשריות.
וגם כאן יש רמות שונות של שימוש בחומרים והסיכון בהתאם.

נו ברור כי במספרים אבסלוטיים יש הרבה יותר אנשים שלוקחים תרופות במרשם מאנשים שמשתמשים בסטרואידים אנאבוליים.

תאמין לי שהמון , המון.. משתמתשים בסטרואידים אנבולים
לא כולם מחפשים להיות קרנפים... יש כאלה שמחפשים לעלות כמה ק"ג של שריר נקי.. יש כאלה שרוצים להתחטב..

אתה חושב שאתה עושה סייקל אחד והופך להיות מר אולימפיה?

נו ברור כי במספרים אבסלוטיים יש הרבה יותר אנשים שלוקחים תרופות במרשם מאנשים שמשתמשים בסטרואידים אנאבוליים.

בנוסף לפי האבסטרקט 50 אחוז מהם מתים בגלל אינטרקציות עם תרופות אחרות ומינון יתר...
לא אומר שזה לא נכון מה שכתוב שם (ואפילו מפתיע, כותב המאמר נשמע צדיק בסדום) אשמח למאמר המלא

אנחנו יודעים מה ההשפעות במינונים של תרופה, לא במגה מינונים לצורך פיתוח גוף. אל תשכח שמפתחי גוף עושים כל מיני שילובים כדי למזער תופעות לוואי, אי אפשר להגיד שזה נחקר ומוכר, גם אם לא הוגיע ממעבדה בסין.

זה נכון, אבל אני מדבר בעיקר על ניסיון לא רשמי, כמו כאלה פרוטוקולים שמוצאים באינטרנט או ממישהו שאתה מכיר

זה אכן מסוכן, אם לוקחים בחשבון ששימוש באנאבוליים יכול לגרום לעקרות, סיכון מוגבר לסרטן, השבתה של הציר ההורמונלי, פגיעה במע׳ החיסון
כלומר, כל זה באמת קורה, השאלה היא האם המצב חוזר לקדמותו אחרי השימוש... לרוב אין בעיות אבל זה לגמרי אינדובידואלי
אם מישהו מוכן לקחת את הסיכון הזה, שיהיה לו בכיף
לאדם בריא, שלא סובל מרמות טסט׳ נמוכות או בעיות אחרות, לא הייתי ממליץ להיכנס לזה בכלל... מישהו פה כבר ענה שזה פשוט מקצר את הדרך... (או אם אתה מקצוען, מביא אותך להישגים אולי בלתי אפשריים באופן טבעי)

😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית