הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על הערכים של המולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
שלום, אשמח אם תגידו מה אתם חושבים על המינון ועל הויטמינים שיש במולטי ויטמין הזה:
c63de844-b948-40aa-b422-c60126baffca.jpg

מינון למי? מינון למה? מה אתה מחפש לקבל ממנו?
בכל אופן אם מדובר בגבר בריא יש כאן יותר מדי ברזל.

• פותח/ת השרשור
מינון למי? מינון למה? מה אתה מחפש לקבל ממנו?
בכל אופן אם מדובר בגבר בריא יש כאן יותר מדי ברזל.
אני התחלתי את דרכי כטבעוני, ומעוניין לתסף ולוודא שאני מקבל את הכל(ברור לי שאני שם דגש מטורף על ירק ופירות אבל בנוסף). בנוסף אני מתאמן מן הסתם ויש לי חוסר קטן בברזל ככה שאם אתה טוען שיש פה הרבה ברזל אז זה מצויין בשבילי.
ערכים טובים בסך הכל ?

ברור לי שאני שם דגש מטורף על ירק ופירות
יופי, זה מייתר את רוב הרשימה שצירפת פה. אבל אתה כן צריך לצרוך B12 באופן שגרתי בתור טבעוני.
אתה שואל שוב על ערכים טובים, תבין, אם אתה מקבל את מה שצריך מהמזון זה טוב רק לארנק של מי שמוכר לך את זה. אתה לא תרוויח כלום מעוד תוספת ויטמינים בהנחה ואין לך חוסרים והצריכה מהמזון תקינה.
חוסר קטן בברזל
מי אבחן חוסר בברזל ועל סמך מה?
בכל אופן לא הייתי מצפה לפתור חוסר ברזל ממולטיויטמין. תתייעץ עם הרופא שלך.

• פותח/ת השרשור
יופי, זה מייתר את רוב הרשימה שצירפת פה. אבל אתה כן צריך לצרוך B12 באופן שגרתי בתור טבעוני.
אתה שואל שוב על ערכים טובים, תבין, אם אתה מקבל את מה שצריך מהמזון זה טוב רק לארנק של מי שמוכר לך את זה. אתה לא תרוויח כלום מעוד תוספת ויטמינים בהנחה ואין לך חוסרים והצריכה מהמזון תקינה.
אני לא סבור שאני מקבל הכל מהמזון, יש לי בעיה עם ירקות ואני לא מגוון ואוכל מגוון רב, בגלל זה אני רוצה לבטח את עצמי.

מי אבחן חוסר בברזל ועל סמך מה?
בכל אופן לא הייתי מצפה לפתור חוסר ברזל ממולטיויטמין. תתייעץ עם הרופא שלך.
היה לי לפני יותר מחצי שנה חוסר בברזל, טיפלתי בזה כמה חודשים ולאחר כמה חודשים הרופא בצבא טען להמשיך עם הטיפול אבל בבדיקת דם שעשיתי בקופת חולים יצא תקין והרופאה אומרת שאני לא צריך טיפול בנושא, לטענתי אני עדיין חש את התסמינים ורוצה לטפל, כך שאעשה את זה מהצד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית