הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בבקשה רק מי שמבין טסטוסטרון

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
אני רוצה לקחת את הגוף שלי לרמה אחרת אבל אני לא מוכן בשום אופןלהסתכן אפילו טיפדהבריאות לטווח הגצר או הארוך ..
רציתי לשאול האם יש דבר כזהסטרואידים שלא מזיקים בכלל ..
ולפי מה שידוע לי לקחת טסט זה הדבר הכי נורמאלי עוד אם הוא בכמויות נורצאליות ..
אז אני לא מבין בזה אבל נגיד שהטווח הנורמה לטסט בבוף הוא בין 1-10 ועישיתי בדיקת דם ויצא לי 7 אם אני אקח עוד 3 לפי מרשם כדי להגיע לטופ של הנורמה זהגם יכוללהזיק איכשהו ??

לפי הטווח שרשמת אתה נמצא במקום טוב, מה יעזור לך עוד 3 נק׳? אתה לא באמת תרגיש בהבדל...
בכל מקרה כל תיסוף של הורמון חיצוני עשוי לגרום להשבתה מסוימת של הציר ההורמונלי, אז אני חושב שבמקומך הנוכחי זה לא משתלם לך...

האם לקיחת טסטסטורון מעלה את הביטחון העצמי?

ממליץ על קריאטין

נערך לאחרונה:
אני רוצה לקחת את הגוף שלי לרמה אחרת אבל אני לא מוכן בשום אופןלהסתכן אפילו טיפדהבריאות לטווח הגצר או הארוך ..
רציתי לשאול האם יש דבר כזהסטרואידים שלא מזיקים בכלל ..
ולפי מה שידוע לי לקחת טסט זה הדבר הכי נורמאלי עוד אם הוא בכמויות נורצאליות ..
אז אני לא מבין בזה אבל נגיד שהטווח הנורמה לטסט בבוף הוא בין 1-10 ועישיתי בדיקת דם ויצא לי 7 אם אני אקח עוד 3 לפי מרשם כדי להגיע לטופ של הנורמה זהגם יכוללהזיק איכשהו ??
התבלבלת בגיל בפרופיל...
רשמת 26 במקום 16
תתקן

בחיים לא שמעתי על טווח כזה. בכל מקרה בהנחה ואתה לא טרול. אם תיקח "3" כדי להגיע ל"10" אתה תמצא את עצמך קרוב ל0 לאחר שתסיים לקחת.
ואם כבר נמשיך בשפה שלך, מי שמזריק לא לוקח כדי להגיע ל"10" אלא יותר לכיוון של "30" "40" ומעלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית