הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת + שאלות לסייקל

EstoLoca

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
שלום חבריי.

עקב לימודים וקצת בלגן לא היה ביכולתי להתחיל את הסייקל שהיה ברצוני להתחיל, ואני מעוניין להתחיל כעת ואשמח לשמוע את דעתכם.

-טסט פרופ 300 מ״ג בשבוע מחולק ל 3 זריקות - 7 שבועות.

-אנאבאר החל משבוע שני 30 מ״ג ביום.
שבוע שלישי עד שבוע שמני 40 מ״ג ביום.

גונאדוטרופין שבוע 6 - 1000 iu בשבוע.
גונאדוטרופין שבוע 7 - 1000 iu בשבוע.
גונאדורופין שבוע 8 - 1000 iu בשבוע.

אנסטרזול - שבוע 7 - 20 מ״ג בשבוע.
אנסטרזול - שבוע 8 - 20 מ״ג בשבוע.
אנסטרזול שבוע 9 - 20 מ״ג בשבוע.

מצרף תמונה של הבדיקות ההורמנליות[ כל שאר הבידקות יצאו בסדר ] -
DFC80-E42-5-CB1-468-F-9-F90-BEACC7-E54-E3-B.jpg

האסטרדיול אצלי גבוהה קצת מהרגיל לפני הסייקל,כמו כן הטסט וכמובן שתוך כדי הסייקל הוא יעלה יותר לכן הומלץ לי להשתמש בכדור קאברגולין ( דופמין אגוניסט ) להוריד את רמת האסטרדיול לפני תחילת כדי למנוע סיכוי לג׳ינו.

1) איך אתם רואים את הסייקל ?
2) מה דעתכם על האסטרדיול והשימוש בקאברגולין

* סייקל ראשון אפשר להגיד - השתמשתי לפני 3+\- שנים בסייקל טורינבול אוראלי סולו שהופסק באמצע עקב המודעות לטעות .

אשמח לחוות דעת אנשים, שיהיה לכם אחלה יום.

נערך לאחרונה:
אנסטרזול - שבוע 7 - 20 מ״ג בשבוע.
אנסטרזול - שבוע 8 - 20 מ״ג בשבוע.
אנסטרזול שבוע 9 - 20 מ״ג בשבוע.
אנסטרזול מספיק 1-2 מ״ג בשבוע וגם רוב הסיכויים שלא יהיה צורך, צריך לעקוב אחרי הרגשה ובדיקות דם במהלך סייקל.
גונאדוטרופין שבוע 6 - 1000 iu בשבוע.
גונאדוטרופין שבוע 7 - 1000 iu בשבוע.
גונאדורופין שבוע 8 - 1000 iu בשבוע.
אין צורך בסייקל קצר וקל להשתמש בHCG , רק אם מדובר המתאמן מבוגר מאוד או בעיות אשכים קיימות.
2) מה דעתכם על האסטרדיול והשימוש בקאברגולין
יש לך בילבול פה, אין קשר ישיר בין אסטרו וקאברגולין.
קאברגולין מוריד פרולקטין, אין פה שימוש בחומרים שמעלים פרולקטין. אין צורך בשימוש בקאברגולין.
-טסט פרופ 300 מ״ג בשבוע מחולק ל 3 זריקות - 7 שבועות.

-אנאבאר החל משבוע שני 30 מ״ג ביום.
שבוע שלישי עד שבוע שמני 40 מ״ג ביום.
סייקל נחמד מאוד, במיוחד למתאמן מתחיל.
בכלליות כדאי להתעסק בpct טוב ולא בלהוסיף תרופות לא רלוונטיות לסייקל נוכחי. בהצלחה!

סייקל עדין מאוד.
ניסיתי כמה כאלו בצעירותי כי פחדתי לעשות סייקל נורמלי.
אל תצפה ליותר מידי תוצאות מ7 שבועות.

בוא נגיד אם אני מבין נכון יש לך סהכ 2 בקבוקי פרופ ולכן הסייקל אמור להיות בכלל 6 שבועות בהנחה שתזריק יום כן יום לא.
אותו הדבר לגבי האנבר יש לך 200 כדור תחלק ל5 ביום כמו בנאדם ז"א 40 יום / 6 שבעות סייקל.

אם תמשיך אותו 9 או 12 שבועות יהיו תוצאות בהרבה יותר טובות.

בתאכלס אם תחליט לעשות סייקל רק 40 יום / 6 שבועות לא צריך להוסיף שום כלום (hcg,קברולגין וכל מיני דברים שרשמת שם).
אתה בתחלית שנות ה20 אז מספיק 10-15 כדרי כלומיד + טומקסי כ"א עבור פי סי טי וגמרנו.

אם תחליט לבצע 12 שבעות כמו בנאדם אז תעשה פרוטוקול פי סי טי רגיל

הכל בגדר של המלצה תעשה מה שתחליט

נערך לאחרונה:
אנסטרזול מספיק 1-2 מ״ג בשבוע וגם רוב הסיכויים שלא יהיה צורך, צריך לעקוב אחרי הרגשה ובדיקות דם במהלך סייקל.

אין צורך בסייקל קצר וקל להשתמש בHCG , רק אם מדובר המתאמן מבוגר מאוד או בעיות אשכים קיימות.

קאברגולין מוריד פרולקטין, אין פה שימוש בחומרים שמעלים פרולקטין. אין צורך בשימוש בקאברגולין.

בכלליות כדאי להתעסק בpct טוב ולא בלהוסיף תרופות לא רלוונטיות לסייקל נוכחי. בהצלחה!
האם זה יכול להזיק להשתמש בפרגניל בסייקל קצר&עדין?

• פותח/ת השרשור

קודם כל תודה רבה על המענה חבר, אני מודע לזה שקאברגולין זה פרולקטין אנהביטור, לכן רציתי לשאול לגבי זה.
האם תוכל להמליץ לי על PCT יותר מכובד ומדויק לסייקל הזה?
* אני לא מתאמן מתחיל, אבל חדש עם העולם האנאבולי.
עשית את הבדיקות במעבדה פרטית?

מה הניסיון שלך בסייקלים קודמים?
מה הנתונים כרגע?
נכון, מעבדה פרטית.
אין הרבה ניסיון כמו שרשמתי אבל מלווה אותי חבר שיש לו ניסיון אפשר להגיד.
זה השייפ הנוכחי -
83 קילו.
183.
BEED40-CA-D3-FB-4235-83-EA-1-E471-B54-E2-C7.jpg

סייקל עדין מאוד.
ניסיתי כמה כאלו בצעירותי כי פחדתי לעשות סייקל נורמלי.
אל תצפה ליותר מידי תוצאות מ7 שבועות.

בוא נגיד אם אני מבין נכון יש לך סהכ 2 בקבוקי פרופ ולכן הסייקל אמור להיות בכלל 6 שבועות בהנחה שתזריק יום כן יום לא.
אותו הדבר לגבי האנבר יש לך 200 כדור תחלק ל5 ביום כמו בנאדם ז"א 40 יום / 6 שבעות סייקל.

אם תמשיך אותו 9 או 12 שבועות יהיו תוצאות בהרבה יותר טובות.

בתאכלס אם תחליט לעשות סייקל רק 40 יום / 6 שבועות לא צריך להוסיף שום כלום (hcg,קברולגין וכל מיני דברים שרשמת שם).
אתה בתחלית שנות ה20 אז מספיק 10-15 כדרי כלומיד + טומקסי כ"א עבור פי סי טי וגמרנו.

אם תחליט לבצע 12 שבעות כמו בנאדם אז תעשה פרוטוקול פי סי טי רגיל

הכל בגדר של המלצה תעשה מה שתחליט
תודה רבה על המענה בנאדם.
עזרת לי.

הייתי מעלה את הטסט ל 500
מחליף את האנאבר בטיבול מהסיבה שיש מלא זיופים ויכול מאוד להיות שסתם תשלם יקר מאוד ותקבל דיבול במקום ...

• פותח/ת השרשור
הפרופ והאנאבאר של בלקאן, ולפי הקריאה שלי

ואשמח שתשתף אותי בדעתך על רמת האסטרדיול אצלי,
הייתי מעלה את הטסט ל 500
מחליף את האנאבר בטיבול מהסיבה שיש מלא זיופים ויכול מאוד להיות שסתם תשלם יקר מאוד ותקבל דיבול במקום ...
החומרים שאיתי מקוריים ישר מהמפעל של בלקאן.
מה דעתך על הסייקל ?

הפרופ והאנאבאר של בלקאן, ולפי הקריאה שלי

ואשמח שתשתף אותי בדעתך על רמת האסטרדיול אצלי,

החומרים שאיתי מקוריים ישר מהמפעל של בלקאן.
מה דעתך על הסייקל ?

אהה אוקיי אם זה ברמת אמינות מאוד גבוהה אז אנאבר זה פצצה. מטרת הסייקל זה מסה?

בכל מקרה שווה לשלב מסטרון אם האסטרדיול טיפה גבוה , ישלו תכונות אנטי אסטרוגניות ולהעלות את הטסט, 300 זה די נמוך לא יודע כמה יתן לך תוצאות . גם ככה אתה מכניס חומר אז לפחות במינון שיתן לך אימפקט לסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית