הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך לשמור על המשקלי עבודה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
שוב סגר. שוב אין איך להתאמן.
עד שהצלחתי להחזיר את המשקלי העבודה הקודמים זה דופק אותי שוב.
אני התכוונתי לחזור לפלוס קלוריות וזה תוקע לי הכל, מה אפשר לעשות כדי לשמור על המשקלי עבודה האלה עד שיפתח החדר כושר?
יש לי אולי עשרים קילו סהכ של משקולות בבית, ואני באמצע ה531 ככה שזה אפילו לא מתקרב למשהו בתוכנית..
בסגר הקודם עשיתי איזה אימון סטריט ולמען האמת ממש ממש לא נהנתי שזה הוריד לי את החשק להתאמן..
רעיונות?
כרגע אני יודע שזה בכלל אירובי אבל אני הולך לגלוש כל יום ומתרגל הרבה חתירה (שזה הדבר היחיד שבערך מותר) סתם כדי לא להרגיש עצלן.
מה אפשר לעשות? או שתאכלס... אין רק לחכות שיגמר שוב ולחזור לחדכ כשיפתח

פלג גוף עליון מאד קל לתחזק עם שכיבות שמיכה, מתח ומקבילים.
לגבי רגליים אם יש לך 20 קילו זה יכול להיות מספיק לדברים כמו סקוואט בולגרי, לאנצ'ים, וגובלט סקוואט.
אם משהו קל לך תוסיף לו טמפו ו/או עצירות עד שהוא יהיה קשה.

• פותח/ת השרשור
פלג גוף עליון מאד קל לתחזק עם שכיבות שמיכה, מתח ומקבילים.
לגבי רגליים אם יש לך 20 קילו זה יכול להיות מספיק לדברים כמו סקוואט בולגרי, לאנצ'ים, וגובלט סקוואט.
אם משהו קל לך תוסיף לו טמפו ו/או עצירות עד שהוא יהיה קשה.

קח אבן, תרים אותה

הופה סקואט קדמי

מתח, מקבילים ושכיבות סמיכה, דחוף משקל בתיק ותעשה הרבה חזרות. רגליים זה כבר יותר בעייתי.

נתחיל מזה שאין לי מקבילים.. אין לי גם פארק ליד הבית שאני יכול להתאמן שם, לפחות לא משהו נידח כזה שלא יבואו משטרות
מתח זאת לא ככ בעיה..
סקוואט זה מה שעשיתי, סקוואט בולגרי ולאנצ'ים עם משקולות של 12.5 או עשר כל יד כי זה מה שיש לי בבודדים ( 20 קילו סהכ)
ג'אמפ סקוואט וכאלה

תאכלס? לא נהנתי בכלל באימון.. רק רציתי שהוא יגמר

נתחיל מזה שאין לי מקבילים.. אין לי גם פארק ליד הבית שאני יכול להתאמן שם, לפחות לא משהו נידח כזה שלא יבואו משטרות
מתח זאת לא ככ בעיה..
סקוואט זה מה שעשיתי, סקוואט בולגרי ולאנצ'ים עם משקולות של 12.5 או עשר כל יד כי זה מה שיש לי בבודדים ( 20 קילו סהכ)
ג'אמפ סקוואט וכאלה

תאכלס? לא נהנתי בכלל באימון.. רק רציתי שהוא יגמר

לפי מה שהבנתי בקשר לסגר מותר לעקוף את המטרים המוגבלים לצורך עשיית ספורט, לא בטוח שאני זוכר נכון אבל.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי בקשר לסגר מותר לעקוף את המטרים המוגבלים לצורך עשיית ספורט, לא בטוח שאני זוכר נכון אבל.
אסור להשתמש במתקנים ציבוריים.. מותר אבל נגיד לעקוף את הקמ כדי לעשות ספורט

בכל אופן אני שונא להתאמן בחוץ ומתגעגע לחדר כושר

אין אופציה לשמר משקלים בלי אמצעים מתאימים.

הכי טוב שתוכל לעשות זה לעבוד בעצימות הכי גבוהה שאתה יכול לכשל.

• פותח/ת השרשור
אין אופציה לשמר משקלים בלי אמצעים מתאימים.

הכי טוב שתוכל לעשות זה לעבוד בעצימות הכי גבוהה שאתה יכול לכשל.

ובוא אשאל את זה ככה, כי תאכלס אני מתאמן בשביל הכיף בשביל להרגיש חזק ולהרים משקלים על המוט... משום שאין לי איך להתאמן עם המשקלים האלה... ואני ממש לא נהנה מאימון בחוץ, כמה זה בעייתי לא להתאמן?
לא אשב בבית ואוכל כל היום, אבל פשוט לא אנארובי

ובוא אשאל את זה ככה, כי תאכלס אני מתאמן בשביל הכיף בשביל להרגיש חזק ולהרים משקלים על המוט... משום שאין לי איך להתאמן עם המשקלים האלה... ואני ממש לא נהנה מאימון בחוץ, כמה זה בעייתי לא להתאמן?
פשוט תדע שהירידה בביצועים תהיה גדולה יותר מאם כן תזוז.
בכללי אגב הרבה יותר קל לשמור על שריר וכח מאשר לשפר אותם. 1-2 אימונים בשבוע יכולים לעשות את העבודה

מניסיון שלי בנץ נפגע הכי הרבה.. לפחות אצלי
סקוואט ודד עוד יותר קל להחזיר

שום דבר לא בעייתי, במקסימום יקח לך קצת זמן לחזור לעצמך אבל זה לא שתשכח איך מרגיש 150 ק"ג סקוואט פתאום.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם קודם כל.
אני אעשה אימון או שתיים בשבוע לפחות באמת בשביל לשמור שריר.. לעלות זה בטוח לא
האמת שאצלי הבנצ' נפגע הכי פחות.. הדדליפט נפגע הכי הרבה 😭

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית