זה פשוט מטומטם, הדרך היחידה לעשות את זה היא לשבור את עצמות הפניםלא מדובר פה על עבודה על השרירים בכלל.
המטרה של התרגיל הזה הוא להפעיל לחץ על הלסת העליונה. מה שאמור לדחוף אותה כלפי חוץ. (=כל החלק האמצעי של הפנים)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה פשוט מטומטם, הדרך היחידה לעשות את זה היא לשבור את עצמות הפניםלא מדובר פה על עבודה על השרירים בכלל.
המטרה של התרגיל הזה הוא להפעיל לחץ על הלסת העליונה. מה שאמור לדחוף אותה כלפי חוץ. (=כל החלק האמצעי של הפנים)
זה פשוט מטומטם, הדרך היחידה לעשות את זה היא לשבור את עצמות הפנים
לא יודע כמה המידע הזה אמין, אבל לא רלוונטי בכלל במבוגרים שסיימו להתפתחזה לא, זה המנח שאמור להיות ללשון. תנסה לעשות את זה ולנשום מהפה בו זמנית (קשה)
אגב זה עובד (אצל ילדים) ומעודד התפתחות תקינה של הלסת העליונה. לא יודע לגבי מבוגרים
ֿפה יש הסבר לזה
Jaw and Facial Development in Children - Apex Dental. Dentist Des Moines Iowa
בסרטון שהוא שלח לי רואים שינויים על אנשים מגיל 23 ל26 ועוד, וגם ניסויים בקופים, אין סיימו להתפתח בהקשר הזהלא יודע כמה המידע הזה אמין, אבל לא רלוונטי בכלל במבוגרים שסיימו להתפתח
שוב, צריך לבדוק מה אמינות המידעבסרטון שהוא שלח לי רואים שינויים על אנשים מגיל 23 ל26 ועוד, וגם ניסויים בקופים, אין סיימו להתפתח בהקשר הזה
זה כמו 'פוסטורה' זה לא ההכרח שרירים, זה איך שאתה מחזיק את הגוף שלך ובהתאם ככה אתה נראה, אז לפנים
ממה שהבנתי, לעבור לנשום מהאף מאשר מהפה עושה 90 אחוז מהעבודה
זה פשוט מטומטם, הדרך היחידה לעשות את זה היא לשבור את עצמות הפנים
שוב, צריך לבדוק מה אמינות המידע
אני אאמין כשאני אראה הוכחותלאט לאט אתה בעצמך מתחיל להאמין..🤩😋🍴