עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה שטויות, אי אפשר לעצב את הלסת עם אימונים
למה לא?זה שטויות, אי אפשר לעצב את הלסת עם אימונים
לכאורה בטענה יש היגיון, הרי בפנים יש המון שרירים שונים, אם הם מתחזקים הם יתעצבו - לא?
מבנה הלסת נקבע לפי העצמות. תפתחו ספר אנטומיה ותראו איפה נמצאים השרירים הגדולים ותגידו לי אם הם נמצאים במקום שיעצב את הלסת.למה לא?
זה שריר, אם אתה עובד עליו, הוא יגיב בהתאם..
נו ואז לסת שבורה תתן מראה אחר חחחחחמבנה הלסת נקבע לפי העצמות. תפתחו ספר אנטומיה ותראו איפה נמצאים השרירים הגדולים ותגידו לי אם הם נמצאים במקום שיעצב את הלסת.
גם אי אפשר להגיע להיפרטרופיה רצינית בשרירים כל כך קטנים, אתם סתם תשברו את הלסת לפני שתגיעו לתוצאות כלשהן
מכיר וניסיתי פעם...לא הכי אפקטיבי אתה אשכרה צריך שנים רבות לעשות את זה כדי לראות שינוי...וגם אז זה מוטל בספקהאמת ביררתי עוד על הנושא, הטרנד החם הוא mewing, - מיקום הלשון בצורה שדוחפת מעט את עצם הmaxilla בפנים החוצה.
אני מיישם כבר כמה ימים, בנתיים מרגיש מעולה.
תחפשו קצת mewing נשמע שזה באמת מעבד.
מכיר וניסיתי פעם...לא הכי אפקטיבי אתה אשכרה צריך שנים רבות לעשות את זה כדי לראות שינוי...וגם אז זה מוטל בספק
השמועה אומרת 'בסייקל הגוף מגיב יותר מהר לכל דבר לטוב ולרעמכיר וניסיתי פעם...לא הכי אפקטיבי אתה אשכרה צריך שנים רבות לעשות את זה כדי לראות שינוי...וגם אז זה מוטל בספק
השמועה אומרת 'בסייקל הגוף מגיב יותר מהר לכל דבר לטוב ולרע
זה לדחוף עצם, אין כל כך קשר לשרירים.
הלשון והשרירים שמחזיקים את העצמות שם במבנה כזה או אחר זה הכל שרירים
נקודה למחשבה
מדוע אומרים שהלשון היא השריר הכי חזק? גלעד
בגדול מה שהבנתי מהקופים והmewing לפתח הרגל לנשום מהאף בפה סגור עושה 80 אחוז מהעבודה
לגבי איך נושמים באימונים, אשמח שתסביר לי..
אני הזכרתי אימונים.. ומה זאת אומרת להעמיס? כל שריר כדאי להעמיס עליו כדי שייבנה וכמובן לנהל עומסים נכון כדי שיהיה התאוששות.. מה זה tgm?שרירי הלסת לא בידיוק שרירים שכדאי להעמיס עליהם, עומס גדול יכול לגרום לTMG.
הלשון היא שריר מאוד חזק שיכול להחזיק את כל הראש. ישר,
לנשום מהפה זה פחות בריא כי האף מסנן רעלים בנשימה שהפה פחות עושה.
מי הזכיר אימונים?
אני הזכרתי אימונים.. ומה זאת אומרת להעמיס? כל שריר כדאי להעמיס עליו כדי שייבנה וכמובן לנהל עומסים נכון כדי שיהיה התאוששות.. מה זה tgm?
לנשום מהאף עדיף אבל את האוויר להוציא מהאף או מהפה??