הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה הייתם שמים upright row בppl?

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך

Shem

משתמש פעיל
669
373
נק' מוניטין:
555
669
373
Push או pull? כי אני מרגיש מאוד מפומפם גם בטרפזים וגם בכתף האמצעית אז זה קצת מבלבל אותי

אתה מרגיש מפומפם אבל זה פוגע לך בביצועים של אחד מהאימונים? כי אם זה לא בעיה זו לא בעיה.

• פותח/ת השרשור
אתה מרגיש מפומפם אבל זה פוגע לך בביצועים של אחד מהאימונים? כי אם זה לא בעיה זו לא בעיה.
לא התאמנתי עדיין ככה הרבה זמן אז אין לי מושג, התנועה הזאת די חדשה לי אבל זה מרגיש מצויין ועברתי כמובן על כמה סרטונים (בעיקר של rpd) בשביל לא לפרוק כתף או משהו והפאמפ מצויין מהפעם פעמיים שעשיתי את זה וגם מתקדם

חשבתי על לעשות
Push, legs, pull או משהו בסגנון

לא התאמנתי עדיין ככה הרבה זמן אז אין לי מושג, התנועה הזאת די חדשה לי אבל זה מרגיש מצויין ועברתי כמובן על כמה סרטונים (בעיקר של rpd) בשביל לא לפרוק כתף או משהו והפאמפ מצויין מהפכן שעשיתי את זה.

חשבתי על לעשות
Push, legs, pull או משהו בסגנון

אז אין עוד תכנית?

• פותח/ת השרשור
אז אין עוד תכנית?
בעיקרון אני בבית, לא מתאמן ממש חזק מנסה לשמר שריר לרדת במג ולעבוד טוב.

אני רציתי לנסות אחרי הסגר ppl עד עכשיו עשיתי דברים שונים קצת. אז לאחרי אין עוד תוכנית

בעיקרון אני בבית, לא מתאמן ממש חזק מנסה לשמר שריר לרדת במג ולעבוד טוב.

אני רציתי לנסות אחרי הסגר ppl עד עכשיו עשיתי דברים שונים קצת. אז לאחרי אין עוד תוכנית

אני הייתי מתייחס לupright row כתרגיל עזר. כל עוד לא גיבשתה בסיס לתכנית אימונים שלך, ואיך היא תהיה בנוייה לא הייתי ישר תוקע תרגיל שם כי ככה. יכול להיות שהוא יפגע בביצועים בגלל שהוא לא מתאים לתכנית, כי אתה לא מתאושש עד האימון הבא.

שתהיה תכנית תחליט מה לשים איפה ולמה. עד אז אין ממש סיבה להיות דלוק על תרגיל מסויים

נערך לאחרונה:
לא הייתי מכניס אותו ל PPL כי הוא עובד גם על הגב וגם על הכתפיים. היתרון ב PPL הוא בבידוד קבוצות שרירים עיקריות כדי שיהיה אפשר לעבוד עליהן בעצימות גבוהה בתדירות של פעמיים בשבוע, ועם מספיק זמן מנוחה. התרגיל שציינת עובד בו זמנית על שתי קבוצות שרירים שאנחנו מעדיפים להפריד לימים שונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית