הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לdumbell rows

shalomleculam

משתמש מתחיל
120
17
נק' מוניטין:
12
120
17
מאוד אוהב את התרגיל, העניין שהוא כבר מאוד קל. אצלנו המקסימום זה 50 קילו, וזה פשוט מרגיש כמו אירובי. אני מחפש תחליף טוב כמוהו, יש עצות?

מאוד אוהב את התרגיל, העניין שהוא כבר מאוד קל. אצלנו המקסימום זה 50 קילו, וזה פשוט מרגיש כמו אירובי. אני מחפש תחליף טוב כמוהו, יש עצות?
אתה מסוגל לעשות 15 חזרות איטיות כשהכתף נשארת בערך באותו גובה עם 50 קילו??

אני חושב שפנדלאי רואו (או bent over כשאתה ממש bent) די דומה, יש לך גם פולי תחתון (אני די בטוח שככה קוראים לזה) שזאת בעצם אותה תנועה.

כל תנועה של פשיטת כתף במישור הסגיטלי, את ההתנגדות אתה יכול לבחור.

אתה יכול לעשות דאמבל רואו עם ה50 קילו פלוס משקולת קטנה מונחת במאוזן עליה.
ורסיה אחרת זה לעשות דאמבל רואו בשכיבה על ספסל בשיפוע, דומה ל seal row, ואז אין צורך ב50 קילו לכל יד

• פותח/ת השרשור
אתה מסוגל לעשות 15 חזרות איטיות כשהכתף נשארת בערך באותו גובה עם 50 קילו??

אני חושב שפנדלאי רואו (או bent over כשאתה ממש bent) די דומה, יש לך גם פולי תחתון (אני די בטוח שככה קוראים לזה) שזאת בעצם אותה תנועה.
אני יכול גם לדעתי 20 חזרות.

פנדלאי רואו מרגיש שזה משתמש בהרבה גב תחתון, ואולי זה יכול לפגוע בהתאוששות של הדדליפט
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה יכול לעשות דאמבל רואו עם ה50 קילו פלוס משקולת קטנה מונחת במאוזן עליה.
ורסיה אחרת זה לעשות דאמבל רואו בשכיבה על ספסל בשיפוע, דומה ל seal row, ואז אין צורך ב50 קילו לכל יד
איך אני אחזיק את זה אבל?

ספסל בשיפוע אני לא מרגיש את הגב כמו באופקי

יש אולי איזו רצועה שמאפשרת להוסיף משקל בקלות? אני עושה עכשיו עם רצועת גומי בשביל להוסיף עוד 10 קילו אבל ההכנה פשוט מתישה

אני יכול גם לדעתי 20 חזרות.

פנדלאי רואו מרגיש שזה משתמש בהרבה גב תחתון, ואולי זה יכול לפגוע בהתאוששות של הדדליפט

איך אני אחזיק את זה אבל?

יש אולי איזו רצועה שמאפשרת להוסיף משקל בקלות? אני עושה עכשיו עם רצועת גומי בשביל להוסיף עוד 10 קילו אבל ההכנה פשוט מתישה
תעשה את זה בסוף האימון, כשהגב שלך עייף ואז לא תצטרך משקל שיאתגר את הגב התחתון.
אב
איך אני אחזיק את זה אבל?

אתה מייצב את הדאמבל הקטן עם היד, זה טריק שאני משתמש בו כשאני בחדרי כושר במלונות בחו"ל והמשקלים לא עוברים את ה30 קילו. לא אמור לזוז יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
תעשה את זה בסוף האימון, כשהגב שלך עייף ואז לא תצטרך משקל שיאתגר את הגב התחתון.
אב

אתה מייצב את הדאמבל הקטן עם היד, זה טריק שאני משתמש בו כשאני בחדרי כושר במלונות בחו"ל והמשקלים לא עוברים את ה30 קילו. לא אמור לזוז יותר מדי.
זה בערך התרגיל היחיד שאני משתמש בו בשביל לעייף את הגב חוץ ממתח.

כלומר אני מחזיק פשוט את שתי המשקולות ביד אחת? זה אפשרי אבל אני משתמש ברצועות

אה הבנתי. נראה לא כזה נוח ליד אבל נראה אחלה שיטה אני אנסה אותה, תודה
בארץ ב90 אחוז מהמכונים 50 קילו זה המקסימום.
אני מבריג בבית דאמבלים כבדים יותר כשהמקסימום זה 62 קילו. עוד לא הגעתי לזה אבל בחתירה..

• פותח/ת השרשור
בארץ ב90 אחוז מהמכונים 50 קילו זה המקסימום.
אני מבריג בבית דאמבלים כבדים יותר כשהמקסימום זה 62 קילו. עוד לא הגעתי לזה אבל בחתירה..
כן זה בהחלט דפקה. לפי מה שאני רואה הרבה היו שמחים ללפחות 60 קילו דאמבלים.

לשיעורין, לפי נוסחה.
וכמה בפועל?
הדדליפט שלך חלש מדי מכדי לחתור 100 קילו פלוס ולא להרגיש את הגב התחתון.
הגב העליון שלך חזק מהגב התחתון. תנסה לאזן את זה
האמת היא שאני מסוגל לעשות חתירה עם 100 קילו, אבל הטורסו שלי יזוז במרחב יותר מהידיים...

וכמה בפועל?

האמת היא שאני מסוגל לעשות חתירה עם 100 קילו, אבל הטורסו שלי יזוז במרחב יותר מהידיים...
זה נקרא chaeat row או deadlift row, כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר אבל הרעיון של להשתמש במומנטום כדי להעיף משקלים כבדים , מוכח כיעיל לפיתוח הגב.

זה נקרא chaeat row או deadlift row, כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר אבל הרעיון של להשתמש במומנטום כדי להעיף משקלים כבדים , מוכח כיעיל לפיתוח הגב.
הנקודה שלי הייתה שאני יכול להרים יותר בעזרת הגב התחתון מאשר בעזרת הגב העליון (איזה שריר זה בדיוק הגב העליון?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית