נק' מוניטין:
12
- 120
- 17
מאוד אוהב את התרגיל, העניין שהוא כבר מאוד קל. אצלנו המקסימום זה 50 קילו, וזה פשוט מרגיש כמו אירובי. אני מחפש תחליף טוב כמוהו, יש עצות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מסוגל לעשות 15 חזרות איטיות כשהכתף נשארת בערך באותו גובה עם 50 קילו??מאוד אוהב את התרגיל, העניין שהוא כבר מאוד קל. אצלנו המקסימום זה 50 קילו, וזה פשוט מרגיש כמו אירובי. אני מחפש תחליף טוב כמוהו, יש עצות?
כל תנועה של פשיטת כתף במישור הסגיטלי, את ההתנגדות אתה יכול לבחור.מאוד אוהב את התרגיל, העניין שהוא כבר מאוד קל. אצלנו המקסימום זה 50 קילו, וזה פשוט מרגיש כמו אירובי. אני מחפש תחליף טוב כמוהו, יש עצות?
אני יכול גם לדעתי 20 חזרות.אתה מסוגל לעשות 15 חזרות איטיות כשהכתף נשארת בערך באותו גובה עם 50 קילו??
אני חושב שפנדלאי רואו (או bent over כשאתה ממש bent) די דומה, יש לך גם פולי תחתון (אני די בטוח שככה קוראים לזה) שזאת בעצם אותה תנועה.
איך אני אחזיק את זה אבל?אתה יכול לעשות דאמבל רואו עם ה50 קילו פלוס משקולת קטנה מונחת במאוזן עליה.
ורסיה אחרת זה לעשות דאמבל רואו בשכיבה על ספסל בשיפוע, דומה ל seal row, ואז אין צורך ב50 קילו לכל יד
תעשה את זה בסוף האימון, כשהגב שלך עייף ואז לא תצטרך משקל שיאתגר את הגב התחתון.אני יכול גם לדעתי 20 חזרות.
פנדלאי רואו מרגיש שזה משתמש בהרבה גב תחתון, ואולי זה יכול לפגוע בהתאוששות של הדדליפט
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
איך אני אחזיק את זה אבל?
ספסל בשיפוע אני לא מרגיש את הגב כמו באופקי
יש אולי איזו רצועה שמאפשרת להוסיף משקל בקלות? אני עושה עכשיו עם רצועת גומי בשביל להוסיף עוד 10 קילו אבל ההכנה פשוט מתישה
אתה מייצב את הדאמבל הקטן עם היד, זה טריק שאני משתמש בו כשאני בחדרי כושר במלונות בחו"ל והמשקלים לא עוברים את ה30 קילו. לא אמור לזוז יותר מדי.איך אני אחזיק את זה אבל?
ספסל בשיפוע אני לא מרגיש את הגב כמו באופקי
יש אולי איזו רצועה שמאפשרת להוסיף משקל בקלות? אני עושה עכשיו עם רצועת גומי בשביל להוסיף עוד 10 קילו אבל ההכנה פשוט מתישה
זה בערך התרגיל היחיד שאני משתמש בו בשביל לעייף את הגב חוץ ממתח.תעשה את זה בסוף האימון, כשהגב שלך עייף ואז לא תצטרך משקל שיאתגר את הגב התחתון.
אב
אתה מייצב את הדאמבל הקטן עם היד, זה טריק שאני משתמש בו כשאני בחדרי כושר במלונות בחו"ל והמשקלים לא עוברים את ה30 קילו. לא אמור לזוז יותר מדי.
לא קשור רצועות או לא.זה בערך התרגיל היחיד שאני משתמש בו בשביל לעייף את הגב חוץ ממתח.
כלומר אני מחזיק פשוט את שתי המשקולות ביד אחת? זה אפשרי אבל אני משתמש ברצועות
לא קשור רצועות או לא.
מצרף לך סרטון להמחשה
קישור לצפייה: https://youtu.be/tDyBv_tqc4s?si=mfRjcJD3kOR9QXM9
בארץ ב90 אחוז מהמכונים 50 קילו זה המקסימום.אה הבנתי. נראה לא כזה נוח ליד אבל נראה אחלה שיטה אני אנסה אותה, תודה
כן זה בהחלט דפקה. לפי מה שאני רואה הרבה היו שמחים ללפחות 60 קילו דאמבלים.בארץ ב90 אחוז מהמכונים 50 קילו זה המקסימום.
אני מבריג בבית דאמבלים כבדים יותר כשהמקסימום זה 62 קילו. עוד לא הגעתי לזה אבל בחתירה..
כמה הדדליפט שלך?אני יכול גם לדעתי 20 חזרות.
פנדלאי רואו מרגיש שזה משתמש בהרבה גב תחתון, ואולי זה יכול לפגוע בהתאוששות של הדדליפט
196 לשיעורכמה הדדליפט שלך?
לשיעור?196 לשיעור
לשיעורין, לפי נוסחה.לשיעור?
הדדליפט שלך חלש מדי מכדי לחתור 100 קילו פלוס ולא להרגיש את הגב התחתון.לשיעור?
וכמה בפועל?לשיעורין, לפי נוסחה.
האמת היא שאני מסוגל לעשות חתירה עם 100 קילו, אבל הטורסו שלי יזוז במרחב יותר מהידיים...הדדליפט שלך חלש מדי מכדי לחתור 100 קילו פלוס ולא להרגיש את הגב התחתון.
הגב העליון שלך חזק מהגב התחתון. תנסה לאזן את זה
לא יודע כמה בפועל. עשיתי לפני שבוע 185 ל3.וכמה בפועל?
האמת היא שאני מסוגל לעשות חתירה עם 100 קילו, אבל הטורסו שלי יזוז במרחב יותר מהידיים...
זה נקרא chaeat row או deadlift row, כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר אבל הרעיון של להשתמש במומנטום כדי להעיף משקלים כבדים , מוכח כיעיל לפיתוח הגב.וכמה בפועל?
האמת היא שאני מסוגל לעשות חתירה עם 100 קילו, אבל הטורסו שלי יזוז במרחב יותר מהידיים...
הנקודה שלי הייתה שאני יכול להרים יותר בעזרת הגב התחתון מאשר בעזרת הגב העליון (איזה שריר זה בדיוק הגב העליון?)זה נקרא chaeat row או deadlift row, כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר אבל הרעיון של להשתמש במומנטום כדי להעיף משקלים כבדים , מוכח כיעיל לפיתוח הגב.