הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אולי בכלל אני צריך קרבי?

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
אני רוצה לצאת בוגר יותר מהשירות.
איך זה יקרה אם אברור אורז?
ההגיון שלי אומר שהסיכוי שאפגוש אנשים איכותיים כמוני ואף יותר רק פוחת.
מצד שני, כמשגיח כשרות אוכל לעבוד חצי מהזמן, אוכל להתאמן רוב השירות כמו שצריך, גישה נוחה יותר לאוכל וכמובן, כנראה תפקיד פחות קשוח(אני לא יודע אם בא לי תפקיד פחות קשוח. אולי יטיב, אולי ירע).
לא יודע מה לעשות, פשוט לא יודע.

לא יודע אם זה המקום לשאול יש פורומים אני מאמין יותר בקיאים בתפקידים וייעוץ. בכ״מ, בלי הגישה של ״אנשים איכותיים כמוני״ - אל תתנשא בצבא על אף אחד, ובכללי בחיים. טיפ חשוב. אף פעם אל תתפוס מעצמך, שאחרים יתפסו ממך

איך זה יקרה אם אברור אורז?
ההגיון שלי אומר שהסיכוי שאפגוש אנשים איכותיים כמוני ואף יותר רק פוחת.
מצד שני, כמשגיח כשרות אוכל לעבוד חצי מהזמן, אוכל להתאמן רוב השירות כמו שצריך, גישה נוחה יותר לאוכל וכמובן, כנראה תפקיד פחות קשוח(אני לא יודע אם בא לי תפקיד פחות קשוח. אולי יטיב, אולי ירע).
לא יודע מה לעשות, פשוט לא יודע.

זה לא יקרה אם לא תעשה תפקיד משמעותי...
אם אתה מצפה לפגוש אנשים איכותיים (בסביבה הקרובה) בתור משגיח כשרות, צר לי אבל אתה כנראה תהיה בסביבה של עובדי מטבח
(יש בניהם אנשים זהב, אבל גם הרבה כאלה שבאו לצבא בשביל לשרוף זמן ולהתלונן. תסיק מסקנות לבד) זה לא רק החיילים שאיתך זה גם המפקדים שלך.
אני רק יכול להמליץ לך ללכת לקרבי, בשלבי ההכשרה אתה יכול לחלום על מספיק מזון וזמן להתאמן (אולי תוכל לשמר חלק מהמסה, אבל בוודאות תאבד קצת) אחרי ההכשרה זה כבר יותר קל. אני יכול להגיד לך שהכל עובר
ורק אומר - עזוב אותך שטויות, ״לאבד מסה״ כל החיים עוד לפניך...
אם אתה מתכוון ללמוד לתואר בזמן הצבא ויש לך תוכניות גדולות לעתיד, הייתי אומר לך שמשגיח כשרות זאת אולי אופציה כי יהיה לך המון זמן פנוי. אבל לפי מה שנראה לי (לא מכיר אותך) אתה בבלבלה רצינית והמון זמן פנוי בצבא יטמטם אותך עוד יותר. אולי בקרבי יאזנו אותך

לא יודע אם זה המקום לשאול יש פורומים אני מאמין יותר בקיאים בתפקידים וייעוץ. בכ״מ, בלי הגישה של ״אנשים איכותיים כמוני״ - אל תתנשא בצבא על אף אחד, ובכללי בחיים. טיפ חשוב. אף פעם אל תתפוס מעצמך, שאחרים יתפסו ממך

זה נכון, אבל אם הוא הולך להיות משגיח כשרות - שידע למה לצפות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה מצפה לפגוש אנשים איכותיים (בסביבה הקרובה) בתור משגיח כשרות, צר לי אבל אתה כנראה תהיה בסביבה של עובדי מטבח
(יש בניהם אנשים זהב, אבל גם הרבה כאלה שבאו לצבא בשביל לשרוף זמן ולהתלונן. תסיק מסקנות לבד) זה לא רק החיילים שאיתך זה גם המפקדים שלך.
אני רק יכול להמליץ לך ללכת לקרבי, בשלבי ההכשרה אתה יכול לחלום על מספיק מזון וזמן להתאמן (אולי תוכל לשמר חלק מהמסה, אבל בוודאות תאבד קצת) אחרי ההכשרה זה כבר יותר קל. אני יכול להגיד לך שהכל עובר
אם אתה מתכוון ללמוד לתואר בזמן הצבא ויש לך תוכניות גדולות לעתיד, הייתי אומר לך שמשגיח כשרות זאת אולי אופציה כי יהיה לך המון זמן פנוי. אבל לפי מה שנראה לי (לא מכיר אותך) אתה בבלבלה רצינית והמון זמן פנוי בצבא יטמטם אותך עוד יותר. אולי בקרבי יאזנו אותך

תודה רבה על זמנך, מעריך.
הציפיות להמשך החיים גבוהות, אך איני יודע למה בדיוק עליי לצפות(מה אעשה וכו').
הבנתי שדרך הבית ספר שלי אוכל להשלים בגרויות בחינם.
שוב, אני לא יודע האם בכלל אצטרך, כי איני יודע למה אני מכוון, אבל אולי זה כדאי בכל מקרה.
אני חושב ללמוד בזמן הפנוי שיהיה לי.
חוץ מזה, בזמן האחרון מנסה יותר להעשיר את הידע כשיש זמן וחשק.
אקטואליה (ynet), תשחצים, פודקאסטים, קצת אוצר מילים עברית ואנגלית ודגלים(ערי בירה בטח לאחר מכן).
קורא גם ספר, בקטנה(די איטי).
הייתי שמח גם ללמוד לנגן באורגן ולהשקיע יותר בכתיבה, אולי אף לפתח יותר עמוד כתיבה שיש לי.
בקרבי אני לא יודע האם זה יקרה...
יהיה לי זמן גם לעבוד(למרות שמפחיד אותי העניין של מי יקבל אותי במסגרת שבוע-שבוע, אני צריך את העניין)
וכסף זה טוב.

חבל שאין פה מוניטין..
אמרתי לך כבר..

• פותח/ת השרשור
W
חבל שאין פה מוניטין..

אמרתי לך כבר..
אבל לא התייחסת לשאר הדברים שפתאום דווקא הראו לי את האור בתפקידי כמשגיח.
אתה גם אומר שאני עדיין לא בן 18.
ביחס לאנשים אחרים בגילי אני רואה בי בגרות שאין בהם.
לא רק אני, אנשים אחרים מעידים.
כמובן שיש בי מספיק בגרות גם בשביל להבין כמה אני לא.
יש בי מספיק חוכמה בשביל להבין כמה אני לא.
זו גדולה, הקטנות, לפעמים.
אני שואף לרמת בגרות גבוהה יותר, נכון.
אני חושב שמאנשים סביבי אני מקבל את זה.
הבעיה היא שאין כרגע.
העולם הבוגר סביבי לא די בוגר.
אדם אחד בחיים שלי שינה לי המון את המנטליות(מהרצון להחכים, לעבוד, לשאוף גבוה, בטחון עצמי וכו') בזמן קצר מאוד, יחסית.
כל זה רק מאדם אחד(כמובן מאוד מאוד מיוחד).
לא מסגרת, לא כלום.
האנשים, זה מה שאמור לשנות את הבחירה שלי, בעיקר.
ושוב, יש ויש אנשים בכל מקום.
נכון, אני נכנס למקום שהוא קצת... קצת.
אני מקווה שאני בוחר נכון.
אני מקווה שלא אתחרט.

*הכוונה בזה שאני רק בן 17, אוטוטו 18, היא היחס לשאר הסביבה בגיל הזה וההבנה שאולי אני לא במקום רע כל כך, ולא צריך צבא.
אולי זה לא יעזור כמו מה שאני יכול לעשות למעני.
סביבה בוגרת יותר תעזור, כמובן.

אתה גם אומר שאני עדיין לא בן 18.
זה התעודת זהות אומרת

ביחס לאנשים אחרים בגילי אני רואה בי בגרות שאין בהם.
רואים את זה
ואני לא מתייחס לעלק הטרלות שלך

אדם אחד בחיים שלי שינה לי המון את המנטליות(מהרצון להחכים, לעבוד, לשאוף גבוה, בטחון עצמי וכו') בזמן קצר מאוד, יחסית.
כל זה רק מאדם אחד(כמובן מאוד מאוד מיוחד)
לפעמים זה כל מה שצריך בחיים..

אני מקווה שאני בוחר נכון.
אני מקווה שלא אתחרט.
מקווה בשבילך

תצליח חביבי

• פותח/ת השרשור
זה התעודת זהות אומרת

רואים את זה
ואני לא מתייחס לעלק הטרלות שלך

לפעמים זה כל מה שצריך בחיים..

מקווה בשבילך

תצליח חביבי
תודה יצחק.
מעריך...
היה לי נעים היום.
לגבי העלאק הטרלות.
לא דרשת הסבר, לא חייב לאף אחד הסברים, אבל אני חושב שאני פשוט מודע יותר לעצם היותי אדם, וזה פשוט יוצא כאן, בפורום שעדיף לי שיצא בו מאשר בחיים האמיתיים.
אולי כרגע.
אולי אני לא חלש, אולי פשוט הייתי חזק הרבה יותר מדי זמן.

מה תאריך הגיוס? מילאת מנילה? קיבלת זימונים כלשהם?
אני בעד שירות משמעותי. גם אם הוא לא קרבי.
מניסיון.

מערך טכני של חיל האוויר / פיקוד / תומך לחימה.

בהנחה ויום הגיוס מאוד קרוב, את היומיות ככה או ככה המדינה חצי משותקת ואת הזמן הפנוי תעביר בבית.
ובלי קשר השירות הוא לא נצחי. יש תמיד זמן להכל צריך לדעת לנהל אותו נכון.

אתה שואל אותנו מה כדאי לך? אנחנו לא מכירים אותך.
שתדע מה סדר העדיפויות שלך, ומה אתה רוצה לקבל מהצבא אתה תדע במה לבחור.

בתור קרבי לשעבר אין לך זמן להתאמן ולאכול כמו שצריך, אבל אתה תקבל הרבה דברים לחיים.
וזה גם נוגע לכל העניין שפיתוח גוף תמיד יחכה לך במידה ואתה באמת רוצה את זה, כמו שזה חיכה לי.
תשב עם עצמך ותדע מה אתה רוצה מעצמך.
אל תחפש תשובות מאחרים שהתשובה נמצאת אצלך.

• פותח/ת השרשור
אתה שואל אותנו מה כדאי לך? אנחנו לא מכירים אותך.
שתדע מה סדר העדיפויות שלך, ומה אתה רוצה לקבל מהצבא אתה תדע במה לבחור.

בתור קרבי לשעבר אין לך זמן להתאמן ולאכול כמו שצריך, אבל אתה תקבל הרבה דברים לחיים.
וזה גם נוגע לכל העניין שפיתוח גוף תמיד יחכה לך במידה ואתה באמת רוצה את זה, כמו שזה חיכה לי.
תשב עם עצמך ותדע מה אתה רוצה מעצמך.
אל תחפש תשובות מאחרים שהתשובה נמצאת אצלך.
זה לא עניין של טעם, זה לא כמו שאחותי תשאל אותי איזה עגיל יותר יפה.
אני רואה לנכון לשאול אנשים שעברו את הצבא ויוכלו לענות כמה שיותר אובייקטיבית(תנסו...)
בסוף אני אעשה מה שאני רוצה, כמובן.
אני כרגע רוצה לשמוע דעות, ולפי זה להחליט.

זה לא עניין של טעם, זה לא כמו שאחותי תשאל אותי איזה עגיל יותר יפה.
אני רואה לנכון לשאול אנשים שעברו את הצבא ויוכלו לענות כמה שיותר אובייקטיבית(תנסו...)
בסוף אני אעשה מה שאני רוצה, כמובן.
אני כרגע רוצה לשמוע דעות, ולפי זה להחליט.

אז אני אחזור ואגיד שוב, מילים ודעות מאחרים זה נחמד לא יותר.
שום דבר ממה שאני אומר לך לא יכול לתאר את הדברים שקיבלתי או הדרך שסבלתי, בסוף כל אחד לוקח את זה בצורה שונה ויש מצב שקרבי בכלל לא יתאים לך (לא בקטע מעליב)

אני מבטיח לך שעד שלא תנסה אתה באמת לא תדע.
אתה רוצה המלצה שלי?
לך לקרבי זה יסדר לך הרבה דברים מעבר לזמן חופשי, זה בונה את עצמך מהיסוד, אתה תכיר אנשים טובים ופחות טובים בכל מקום.
ועוד דבר שאתה צריך להבין, ההשקעה הכי טובה היא להשקיע בעצמך וקרבי יכול לתת כל כך הרבה כלים ששום מקום אחר לא יתן לך.

לכל דבר יש חסרונות ויש יתרונות, תקרא קצת, תבין לאיפה אתה נכנס, תשתה ידע, ואם תראה שזה לא מתאים הכל בסדר, רק תהיה בטוח בעצמך.

צבא
אחת מנקודות המפנה בחיים!
כדי ורצוי לעשות(כל אחד על פי בריאותו ובחירתו)

לפעמיים(כמעט תמיד) אין בצבא הגיון
אז אל תחפש אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית