הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ ועזרה

YINGYang

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
2
26
2
אני משתמש בטסט והיה רגע שעשיתי לייזר בגוף לקחתי טסט משו כמו שבועיים בערך (פעמים בשבוע)
ואז יום יומים אחרי הלייזר התחילו לי פצעים בגוף(אקנה) בכתפיים בחזה בבטן בקיצור איפה שעשיתי לייזר שם יצא בגדול...בהתחלה הייתי בטוח זה בגלל הלייזר אבל בסוף מתסבר שזה כתוצאה מהטסט..השאלה שלי אם יש משהו שאפשר לעשות כטיפול לפצעים כי זה ממש מתסכל אותי.

אתה רוצה לטפל בתסמינים או בשורש הבעיה

בשורש הבעיה זה לקחת פחות טסט כדי שיהיה פחות dht שגורם לבעיות האלה

לטיפול בפצעים, יש לך מליון ואחד דברים, החל ממשחת שיניים וכלה במשחה חיצונית

יש גם אפשרות לקחת רקאוטן אבל לא הייתי ממליץ

תופעת לוואי נפוצה של טסט. אצל חלק בולט יותר. כל עוד אתה לוקח טסט אתה לא ממש יכול לעשות עם זה יותר מדי. בקשר לרואקוטן שהזכירו פה - ביג נו נו. אתה בסייקל ויש לך מספיק עומס על הכבד מה גם שהדברים בכלל אבל בכלל לא הולכים יחד.

תכלס לא ממש. מה הוא יגיד לו? תפסיק עם הטסט?

יתן לו משחות וטיפול חיצוני לפצעים
מי שמזריק טסט וחושב שלא יצאו לו פצעים חי בסרט , למה לקחת חומרים אם לא מוכנים להתמודד עם התופעות לוואי?

והאפשרות השניה היא פשוט לרדת מהסייקל. לא מאמין שזה מה שהוא רוצה...

אני משתמש בטסט והיה רגע שעשיתי לייזר בגוף לקחתי טסט משו כמו שבועיים בערך (פעמים בשבוע)
ואז יום יומים אחרי הלייזר התחילו לי פצעים בגוף(אקנה) בכתפיים בחזה בבטן בקיצור איפה שעשיתי לייזר שם יצא בגדול...בהתחלה הייתי בטוח זה בגלל הלייזר אבל בסוף מתסבר שזה כתוצאה מהטסט..השאלה שלי אם יש משהו שאפשר לעשות כטיפול לפצעים כי זה ממש מתסכל אותי.
טסט אחרי שבועיים לא יעשה לך אקנה..בטח לא בכל הגוף
זה מהלייזר

• פותח/ת השרשור
איזה מינונים אתה איזה חומרים איך בנוי הסייקל שלך מה עשית לפני
לוקח 1 סיסי פעמים בשבוע ולפני הייתי לוקח אנאבר (לא היה שום תופעות לוואי באנאבר אף פעם וגם לא בלייזר) רק מאז הטסט זה נהיה

לוקח 1 סיסי פעמים בשבוע ולפני הייתי לוקח אנאבר (לא היה שום תופעות לוואי באנאבר אף פעם וגם לא בלייזר) רק מאז הטסט זה נהיה
וזה סייקל ראשון?
תוריד מינון מ500 ל350-400 בשבוע מהטסט, יכול להיות שיעזור לך

• פותח/ת השרשור
וזה סייקל ראשון?
אוקי נגיד..זורם איתך...אבל איך להעלים תפצעים האלה כי זה לא יעבור אחרי שאוריד מינון או אפסיק...זה עדין על הגוף שלי

אוקי נגיד..זורם איתך...אבל איך להעלים תפצעים האלה כי זה לא יעבור אחרי שאוריד מינון או אפסיק...זה עדין על הגוף שלי
בשביל זה אתה יכול לשים משחות למינהם ולשמור על היגיינה ולתת לזמן לעשות את שלו... היה לך חצ'קונים שהיית ילד? שומרים על היגיינה וזה כבר עובר עם הזמן, זה מה יש..

וזה סייקל ראשון?
נו באמת איזו מן עצה. להוריד מינון גרוע פעמיים - סייקל עם כל החסרונות של תופעות לוואי ויעילות מוגבלת, וגם לא יעזור בסוף עם החצ׳קונים.

לפותח האשכול, בגדול - אין מה לעשות. כל עוד אתה בסייקל וההורמונים משתוללים תצטרך להתמודד. בשביל שהמצב לא יהפוך לגרוע יותר, תשתדל לשמור על היגיינה. אבל אין תרופות קסם. אין משחה שתשים ויום למחרת העור חלק ונקי

נו באמת איזו מן עצה. להוריד מינון גרוע פעמיים - סייקל עם כל החסרונות של תופעות לוואי ויעילות מוגבלת, וגם לא יעזור בסוף עם החצ׳קונים.

לפותח האשכול, בגדול - אין מה לעשות. כל עוד אתה בסייקל וההורמונים משתוללים תצטרך להתמודד. בשביל שהמצב לא יהפוך לגרוע יותר, תשתדל לשמור על היגיינה. אבל אין תרופות קסם. אין משחה שתשים ויום למחרת העור חלק ונקי
סייקל מבחינתי זה אומר לסבול את התופעות לוואי בשביל ה גיינז, פה ושם לשפר עמדות בהורמונים תזונה שינה כדי להימנע מרובם מראש אבל אם קשה לבחור עם תופעות לוואי קלות יחסית של אקנה, זה מה יש.. לא אידיאלי אבל זה מה אפשר לעשות

• פותח/ת השרשור
סייקל מבחינתי זה אומר לסבול את התופעות לוואי בשביל ה גיינז, פה ושם לשפר עמדות בהורמונים תזונה שינה כדי להימנע מרובם מראש אבל אם קשה לבחור עם תופעות לוואי קלות יחסית של אקנה, זה מה יש.. לא אידיאלי אבל זה מה אפשר לעשות
תשמע....אין לי שום בעיה לסבול תאקנה...אבל השאלה שלי היא אחרת אם אפשר להעלים אותם ואם מישהו נתקל בתופעה והצליח להוריד אותם ואם כן אז איך זה הכל..

אין קיצורי דרך, לאכול פחות סוכר, פחות מוצרי חלב, להקפיד על היגיינה, ולקוות לטוב, תחשוב על זה כמו להימנע מאקנה בגיל ההתבגרות, אי אפשר תכלס.. אפשר למזער גורמים שלה שזה סוכרים ומוצרי חלב, חוץ מזה יש לך רמות גבוהות של dht בדם, זה מה יש..

אם אחרי שבועיים עם פרוטוקול טסט 500mg/wk אתה מדמם כמו הפצוע האנגלי..רד לתמיד מחומרים אח.
שבועיים זה כלום!

אל תיגע בחומרים עד שלא תברר לעומק מה הסיבה לאקנה הזו.

• פותח/ת השרשור
אם אחרי שבועיים עם פרוטוקול טסט 500mg/wk אתה מדמם כמו הפצוע האנגלי..רד לתמיד מחומרים אח.
שבועיים זה כלום!

אל תיגע בחומרים עד שלא תברר לעומק מה הסיבה לאקנה הזו.
תגיד לי...אתה תמיד מגזים בחיים שלך ככה? מאיפה אתה מסיק מסקנות כאלה...כולה אמרתי שיצא לי פצעי אקנה הדעה שלי שהלייזר גרם לגירוי העור בחיבור הטסט זה פשוט יצא ככה כי זה לא פעם ראשונה שאני עושה לייזר ובחיים לא יצאו לי ככה פצעי אקנה מלייזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית