עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעקוב אחרי Login • Instagramאני הולך השנה להתכונן לנינגה ישראל
תיזהרי שם גברת, את מדברת על עצמך בגוף שלישי,
זה מסווגלמה ?
אשמח לדעת..
מלוכה
כמו התורה, יש רובדים של רובדים של רובדים, בכל מילה בכל אות.. יפה לך שהצלחת לראות את זה
שאני מפלרטט עם בחורה אני צריך לתת לה להרגיש כמו נסיכה לכל הפחות, קיבלתי חינוך טוב אחרי הכל (ולמרות הכלאתה אמרת 👑🙄
ואפילו לא התאמצתי.יפה לך שהצלחת לראות את זה
כדאי שתבדוק קודם כל אם החבר שלה הוא לא צ'אק נוריס בגרסה הישראלית.שאני מפלרטט עם בחורה אני צריך לתת לה להרגיש כמו נסיכה לכל הפחות, קיבלתי חינוך טוב אחרי הכל (ולמרות הכל
הספקת לראות את התמונות?ואפילו לא התאמצתי.
חבל שכך, תתאמץ אתה יותר.
כדאי שתבדוק קודם כל אם החבר שלה הוא לא צ'אק נוריס בגרסה הישראלית.
הספקת לראות את התמונות?
בלי צחוקים, אחת הבחורות המתוקות שיצא לי לעקוב אחריהם בתעשייה, מדברת תכלס בלי פילטרים, זה די נדיר היום..כדאי שתבדוק קודם כל אם החבר שלה הוא לא צ'אק נוריס בגרסה הישראלית.
עלה לך השתן לראש, אההתתאמץ אתה יותר
בלי צחוקים, אחת הבחורות המתוקות שיצא לי לעקוב אחריהם בתעשייה, מדברת תכלס בלי פילטרים, זה די נדיר היום..
שליאיזה?
עלה לך השתן לראש, אהה
דיברתי על הזאת שהשתתפה השנה בנינג'ה שהבאתי לפני כמה תגובות את האינסטה שלה לסרג' שיקבל רשמים
היא מדהימהדיברתי על הזאת שהשתתפה השנה בנינג'ה שהבאתי לפני כמה תגובות את האינסטה שלה לסרג' שיקבל רשמים
אינני מעוניינת, בונבון.אם באמת את רוצה אני יכול להפסיק להתחיל איתך אבל אני בספק שזה רצונך אבל כבוד בת מלך פנימה
אהה סבבה. לא הבנתי לרגע מה הלוז....דיברתי על הזאת שהשתתפה השנה בנינג'ה שהבאתי לפני כמה תגובות את האינסטה שלה לסרג' שיקבל רשמים
זה קורה 'מלבד' וזה ביטוי אבל אני מניח שאת יודעת שאני יודע שאת יודעת את זה ומנסה להתאמץ ולטרלל ברמה גבוהה כמו שאני עושה אבל איך אומרים... המאמץ מסריח, זה צריך לבא בזרימה, כמו שהשתן יוצא אל האסלה ולא עולה לראש, אם אהבת את המשחק מילים תחייכי ואל תגלינוטה להעלות אותו לשם
🤣🤣🤣🤣🤣אבל כבוד בת מלך פנימה
את לא יכולה לכתוב בונבון ולצפות שאבין את כוונתך, הרי זה לכאורה מסרים מנוגדים, תהיי החלטית גברת, אני מסוגל להתמודד עם דחייה, את לא האחרונה תהיי בטוחהבונבון