הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
אלא אם כן יתפתח טוויסט מטורף בעלילה ויתברר שמישמיש וסרג' הם תאומים שהופרדו בלידתם
שמע אחרי הסייקל הארוך שעשית נראה לי שכדאי שתכניס קצת gh בפיסיטי כדי לשמור על ההישגים.
די לדבר על חומרים פה
נטורל אתלט טבעוני.
אין לי אח תאום לצערי @Mr. Gent

איזה מלך הוא יצא
כמה זמן לקח? כמה ויאלים ?
לקח איזה 43 דקות והיה אפשר יותר מהר אבל תוך כדי עברתי מ200mg/ml ל150..

הכנתי 4.2 גרם אבקה של טסט פרופ
בסה"כ 28ml נפח אחרי הכל

שמתי בפנים ba bb והשמן נשא שהשתמשתי בו היה Mct

רציתי בהתחלה 200mg/ml אבל היה צריך לשים יותר כמות של bb וזה יצא ממסיסות, וגם סיכון ל pip אז הלכתי על בטוח עם 150mg/ml
@CycleTelephohe
השאלה אם האינבוקס כבר ז״ל או עוד לא?
שאלו אותי כמה איך קונים מחו"ל שאני אמליץ על אתרים ואמרתי להם שלא באלי באן
שמע אחרי הסייקל הארוך שעשית נראה לי שכדאי שתכניס קצת gh בפיסיטי כדי לשמור על ההישגים.
Mk677 ו huperzine יעשה את העבודה

נראלי איבדתי חלק מההישגים
שהייתי על הטרן השייפ היה יותר 'יפה' אבל יכול להיות זה סתם נוזלים

עוד מעט אני אכין קפסולות של פרווירון ממה שהגיע ואלך רק על 25mg ליום, זה כבר יעשה את העבודה של לחדד שייפ ויאפשר לי לא לגעת יותר בai

לגבי הפרופ אני אתן 150mg eod

לקח איזה 43 דקות והיה אפשר יותר מהר אבל תוך כדי עברתי מ200mg/ml ל150..

הכנתי 4.2 גרם אבקה של טסט פרופ
בסה"כ 28ml נפח אחרי הכל

שמתי בפנים ba bb והשמן נשא שהשתמשתי בו היה Mct

רציתי בהתחלה 200mg/ml אבל היה צריך לשים יותר כמות של bb וזה יצא ממסיסות, וגם סיכון ל pip אז הלכתי על בטוח עם 150mg/ml

שאלו אותי כמה איך קונים מחו"ל שאני אמליץ על אתרים ואמרתי להם שלא באלי באן

Mk677 ו huperzine יעשה את העבודה

נראלי איבדתי חלק מההישגים
שהייתי על הטרן השייפ היה יותר 'יפה' אבל יכול להיות זה סתם נוזלים

עוד מעט אני אכין קפסולות של פרווירון ממה שהגיע ואלך רק על 25mg ליום, זה כבר יעשה את העבודה של לחדד שייפ ויאפשר לי לא לגעת יותר בai

לגבי הפרופ אני אתן 150mg eod

אז תחשוב מה יקרה אחרי שתרד מכל החומרים אחרי כל החודשים הארוכים והמיקסים שעשית... סביר להניח שתהיה התרסקות של טסט ויקח קצת זמן לחזור לרמות טובות.

אז תחשוב מה יקרה אחרי שתרד מכל החומרים אחרי כל החודשים הארוכים והמיקסים שעשית... סביר להניח שתהיה התרסקות של טסט ויקח קצת זמן לחזור לרמות טובות.
לא פעם ראשונה והפעם מסיים בקצרים כדי שה pct יבוא בול

התרסקות מסוימת כן, אבל יהיה בסדר בעזרת ה, זה לא קל ואתה מרגיש כמו שקית אשפה לתקופה, לא מבחינת שייפ, דווקא השייפ משתפר ן, טיפה פחות וורידים אבל הנוזלים יוצאים אז אתה נראה יותר חד, אלא בקטע מנטלי עד שהטסט מטפס בחזרה, יהיה טוב אח, טריבולוס אשוואגנדה tonjak כלמיני צעצועים בהיכון כבר אבל אין מה לעשות, זה חלק מהמשחק..

לא פעם ראשונה והפעם מסיים בקצרים כדי שה pct יבוא בול

התרסקות מסוימת כן, אבל יהיה בסדר בעזרת ה, זה לא קל ואתה מרגיש כמו שקית אשפה לתקופה, לא מבחינת שייפ, דווקא השייפ משתפר ן, טיפה פחות וורידים אבל הנוזלים יוצאים אז אתה נראה יותר חד, אלא בקטע מנטלי עד שהטסט מטפס בחזרה, יהיה טוב אח, טריבולוס אשוואגנדה tonjak כלמיני צעצועים בהיכון כבר אבל אין מה לעשות, זה חלק מהמשחק..

כבר יצא לך לצאת מסייקל כזה ארוך וכבד בעבר?
וכן גישה טובה, זה חשוב מאוד.

כבר יצא לך לצאת מסייקל כזה ארוך וכבד בעבר?
וכן גישה טובה, זה חשוב מאוד.
לפרוטקול אני עוד לא בpct.. וכן.. זה תקופה קשה, בעיקר מנטלית אבל אתה לומד להכיר את עצמך מחדש ולפתח עוצמות חדשות מהשפל אתה חייב בתקופות כאלה להמציא את עצמך מחדש, לחזור להיות גבר ולפתח בחזרה ביטחון עצמי ולהישאר עם ביטחון עצמי למרות שזה קל לדבר על זה אבל לחוות את זה קשה פי אלף, ותודה אח

זה כמו לאכול טריפ בסטלה אתה חייב להמשיך לתפקד ולהבין שזה זמני ואתה עוד תחזור לעצמך ולא לתת לטריפ להכניע אותך

נערך לאחרונה:
כן.. זה תקופה קשה, בעיקר מנטלית אבל אתה לומד להכיר את עצמך מחדש ולפתח עוצמות חדשות מהשפל אתה חייב בתקופות כאלה להמציא את עצמך מחדש, לחזור להיות גבר ולפתח בחזרה ביטחון עצמי ולהישאר עם ביטחון עצמי למרות שזה קל לדבר על זה אבל לחוות את זה קשה פי אלף, ותודה אח

זה כמו לאכול טריפ בסטלה אתה חייב להמשיך לתפקד ולהבין שזה זמני ואתה עוד תחזור לעצמך ולא לתת לטריפ להכניע אותך
לפרוטקול אני עוד לא בpct.. וכן.. זה תקופה קשה, בעיקר מנטלית אבל אתה לומד להכיר את עצמך מחדש ולפתח עוצמות חדשות מהשפל אתה חייב בתקופות כאלה להמציא את עצמך מחדש, לחזור להיות גבר ולפתח בחזרה ביטחון עצמי ולהישאר עם ביטחון עצמי למרות שזה קל לדבר על זה אבל לחוות את זה קשה פי אלף, ותודה אח

כן זה מאוד חשוב המנטליות בתקופה הזאת.
אבל עדיין יש כימיה בדם... ואם הטסט שלך יהיה תקוע על 4-8nmol חודשיים שלושה אחרי שתצא לpct, אתה תתרסק מבחינת מסה וכח סביר להניח.
כמה חודשים עשית סייקל? 7?

כן זה מאוד חשוב המנטליות בתקופה הזאת.
אבל עדיין יש כימיה בדם... ואם הטסט שלך יהיה תקוע על 4-8nmol חודשיים שלושה אחרי שתצא לpct, אתה תתרסק מבחינת מסה וכח סביר להניח.
כמה חודשים עשית סייקל? 7?
משהו כזה אחרי כל התהליך
יהיה בסדר אח

@Serg מזכיר לך משהו סרג'י ?
20201025_201528.jpg
נראה כמו ויאלים של...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית