עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לקח איזה 43 דקות והיה אפשר יותר מהר אבל תוך כדי עברתי מ200mg/ml ל150..איזה מלך הוא יצא
כמה זמן לקח? כמה ויאלים ?
שאלו אותי כמה איך קונים מחו"ל שאני אמליץ על אתרים ואמרתי להם שלא באלי באן@CycleTelephohe
השאלה אם האינבוקס כבר ז״ל או עוד לא?
Mk677 ו huperzine יעשה את העבודהשמע אחרי הסייקל הארוך שעשית נראה לי שכדאי שתכניס קצת gh בפיסיטי כדי לשמור על ההישגים.
לקח איזה 43 דקות והיה אפשר יותר מהר אבל תוך כדי עברתי מ200mg/ml ל150..
הכנתי 4.2 גרם אבקה של טסט פרופ
בסה"כ 28ml נפח אחרי הכל
שמתי בפנים ba bb והשמן נשא שהשתמשתי בו היה Mct
רציתי בהתחלה 200mg/ml אבל היה צריך לשים יותר כמות של bb וזה יצא ממסיסות, וגם סיכון ל pip אז הלכתי על בטוח עם 150mg/ml
שאלו אותי כמה איך קונים מחו"ל שאני אמליץ על אתרים ואמרתי להם שלא באלי באן
Mk677 ו huperzine יעשה את העבודה
נראלי איבדתי חלק מההישגים
שהייתי על הטרן השייפ היה יותר 'יפה' אבל יכול להיות זה סתם נוזלים
עוד מעט אני אכין קפסולות של פרווירון ממה שהגיע ואלך רק על 25mg ליום, זה כבר יעשה את העבודה של לחדד שייפ ויאפשר לי לא לגעת יותר בai
לגבי הפרופ אני אתן 150mg eod
לא פעם ראשונה והפעם מסיים בקצרים כדי שה pct יבוא בולאז תחשוב מה יקרה אחרי שתרד מכל החומרים אחרי כל החודשים הארוכים והמיקסים שעשית... סביר להניח שתהיה התרסקות של טסט ויקח קצת זמן לחזור לרמות טובות.
לא פעם ראשונה והפעם מסיים בקצרים כדי שה pct יבוא בול
התרסקות מסוימת כן, אבל יהיה בסדר בעזרת ה, זה לא קל ואתה מרגיש כמו שקית אשפה לתקופה, לא מבחינת שייפ, דווקא השייפ משתפר ן, טיפה פחות וורידים אבל הנוזלים יוצאים אז אתה נראה יותר חד, אלא בקטע מנטלי עד שהטסט מטפס בחזרה, יהיה טוב אח, טריבולוס אשוואגנדה tonjak כלמיני צעצועים בהיכון כבר אבל אין מה לעשות, זה חלק מהמשחק..
לפרוטקול אני עוד לא בpct.. וכן.. זה תקופה קשה, בעיקר מנטלית אבל אתה לומד להכיר את עצמך מחדש ולפתח עוצמות חדשות מהשפל אתה חייב בתקופות כאלה להמציא את עצמך מחדש, לחזור להיות גבר ולפתח בחזרה ביטחון עצמי ולהישאר עם ביטחון עצמי למרות שזה קל לדבר על זה אבל לחוות את זה קשה פי אלף, ותודה אחכבר יצא לך לצאת מסייקל כזה ארוך וכבד בעבר?
וכן גישה טובה, זה חשוב מאוד.
מזהמים לך את הפוסט..
אבל זה הפוך אתה לא עומד להיות על חומרים כל החיים או שאני טועה?זה כמו לאכול טריפ בסטלה אתה חייב להמשיך לתפקד ולהבין שזה זמני ואתה עוד תחזור לעצמך ולא לתת לטריפ להכניע אותך
הוא בעצמו לא יכול לדעת..אבל זה הפוך אתה לא עומד להיות על חומרים כל החיים או שאני טועה?
כן.. זה תקופה קשה, בעיקר מנטלית אבל אתה לומד להכיר את עצמך מחדש ולפתח עוצמות חדשות מהשפל אתה חייב בתקופות כאלה להמציא את עצמך מחדש, לחזור להיות גבר ולפתח בחזרה ביטחון עצמי ולהישאר עם ביטחון עצמי למרות שזה קל לדבר על זה אבל לחוות את זה קשה פי אלף, ותודה אח
זה כמו לאכול טריפ בסטלה אתה חייב להמשיך לתפקד ולהבין שזה זמני ואתה עוד תחזור לעצמך ולא לתת לטריפ להכניע אותך
לפרוטקול אני עוד לא בpct.. וכן.. זה תקופה קשה, בעיקר מנטלית אבל אתה לומד להכיר את עצמך מחדש ולפתח עוצמות חדשות מהשפל אתה חייב בתקופות כאלה להמציא את עצמך מחדש, לחזור להיות גבר ולפתח בחזרה ביטחון עצמי ולהישאר עם ביטחון עצמי למרות שזה קל לדבר על זה אבל לחוות את זה קשה פי אלף, ותודה אח
זה כמו לאכול טריפ בסטלה אתה חייב להמשיך לתפקד ולהבין שזה זמני ואתה עוד תחזור לעצמך ולא לתת לטריפ להכניע אותך
משהו כזה אחרי כל התהליךכן זה מאוד חשוב המנטליות בתקופה הזאת.
אבל עדיין יש כימיה בדם... ואם הטסט שלך יהיה תקוע על 4-8nmol חודשיים שלושה אחרי שתצא לpct, אתה תתרסק מבחינת מסה וכח סביר להניח.
כמה חודשים עשית סייקל? 7?