עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שאשכרה סתם העלאתי פה תמונות לא ציפותי למשהו,לפתע בא בן אדם שאני לא מכיר אותו בכלל(בדיעבד) בא ומפרגן ושואל שאלןת,וברגע שהוא אומר שהוא מתאמן איתי במכון הוא לא מזדהה,בסופו של דבר מה שהוא עשה נובע נטו מקנאה.ובגלל זה אנחנו אוהבים אותך
לא שיקרתי עוד מאחורי המילה שלי,אתה שיקרת שקוראים לך גיאאמרתי בול מה שכתבתי פה שהסיבה היחידה שאני אחשוב שאתה מזריק זה רק כי אתה מזכיר את זה כל הזמן
חברים? עם כמה אנשים אתה חושב שדברתי עלייך?
מפרגן לך על ההשקעה רואים שאתה משקיע המון בחדר כושר 😃
ואם לא היית משקר עליהם הכל היה נחסך
קנאה במה 90% ממה שכתבתי פה התרכז בזה שאתה משקר על המשקליםהאמת שאשכרה סתם העלאתי פה תמונות לא ציפותי למשהו,לפתע בא בן אדם שאני לא מכיר אותו בכלל(בדיעבד) בא ומפרגן ושואל שאלןת,וברגע שהוא אומר שהוא מתאמן איתי במכון הוא לא מזדהה,בסופו של דבר מה שהוא עשה נובע נטו מקנאה.
נראה יותר טוב ממך?קנאה במה 90% ממה שכתבתי פה התרכז בזה שאתה משקר על המשקלים
יש פה כמה טמבלים שעדיין מאמינים לו....ואם לא היית משקר עליהם הכל היה נחסך
חשבתי שאתה בעדי בכל הסיפור הזהיש פה כמה טמבלים שעדיין מאמינים לו....
לא הרסת הרבה..חח
@CycleTelephohe לא באמת נחשב הוא סתם אידיוטיש פה כמה טמבלים שעדיין מאמינים לו....
לא הרסת הרבה..חח
אתה יותר גדול ממני (לא שזה כזה הישג) אין לי בעיה להגיד לך מה "החברים" אמרו עלייךנראה יותר טוב ממך?
בן אדם נראה טוב? תפרגן
אין לך מה להגיד תסתום תפה
מה החברים אמרו?@CycleTelephohe לא באמת נחשב הוא סתם אידיוט
ולפני שמנהלים נותנים לי פה באן על זה זה לא קללה זה ציון עובדה
אתה יותר גדול ממני (לא שזה כזה הישג) אין לי בעיה להגיד לך מה "החברים" אמרו עלייך
רק סייקל בעדך והוא טמבל כל השאר פה בטוחים שאתה מזריק (אני לא) (כן מחשיד לפתוח את הנושא בפורום סטרואידים)חשבתי שאתה בעדי בכל הסיפור הזה
אין ספק שאתה נראה כמו אחד שיודע להתאמן..ועוד כמה דברים..נראה יותר טוב ממך?
בן אדם נראה טוב? תפרגן
אין לך מה להגיד תסתום תפה
לא שיקרתי לרגעאין ספק שאתה נראה כמו אחד שיודע להתאמן..ועוד כמה דברים..
אבל זה לא נותן לך לגיטימציה לשקר...
האיכות שלך בעיני לא תרד במילימטר בגלל 30 קילו יותר או פחות על הפלטה או אם אתה נקי או לא..
יד הרבה טמבלים שמזריקים ונראים שיט
לא נותן לי לשוח לך הודעה פרטיתמה החברים אמרו?
יאלה עפתי,מאחל לך בהצלחה ילד חמוד חסר ביטחוןרק סייקל בעדך והוא טמבל כל השאר פה בטוחים שאתה מזריק (אני לא) (כן מחשיד לפתוח את הנושא בפורום סטרואידים)
בוא לאינסטגרםלא נותן לי לשוח לך הודעה פרטית
תכתוב את השם של ה"חברים"
יאלה עפתי,מאחל לך בהצלחה ילד חמוד חסר ביטחון
בי
אין לי בעיה אבל יכול לדבר איתך שמה רק ממחרבוא לאינסטגרם
יש כבר יוזר חדש?יאלה עפתי,מאחל לך בהצלחה ילד חמוד חסר ביטחון
בי
בוא לאינסטגרם
?areallyo_Oלא שיקרתי לרגע
לא כל כך מבין מה אתה רוצה?areallyo_O
סתם מעריץ משועמםלא כל כך מבין מה אתה רוצה
אני קודם כל בעדך.חשבתי שאתה בעדי בכל הסיפור הזה