עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אתה יודע שהוא נותן 95?
תיהיה גבר תגיד מי אתה אזאחלה מתמטיקה, ואני איתכם במכון יא נכה.
אני לא ליפטראתם כמו שתי כוסיות...בקאט פייט בלתי נגמר על שיט.
צאו מזה
בילדרים וליפטרים(גם כאלה שרק מתיימרים להיות) לעולם לא יעריכו האחד את השני.
אני יכול לנחש שמישמיש חזק יותר מסרג' אך נראה קטן ממנו...וזה למרות שסרג'י שלנו לא נוגע בחומרים:79nb:
תגיד להם שאתה צוחק הם עוד יקחו אותך ברצינותבוא אתוודה,אני לא טבעי
שווקט החבר אמר שאמרת לו שאני על טסט יא כלבאני לא ליפטר
לא חוכמה להיות יותר גדול ממני במיוחד אחרי שעברתי ניתוח וירדתי במשקל
תגיד להם שאתה צוחק הם עוד יקחו אותך ברצינות
הוא לא צוחק..אני לא ליפטר
לא חוכמה להיות יותר גדול ממני במיוחד אחרי שעברתי ניתוח וירדתי במשקל
תגיד להם שאתה צוחק הם עוד יקחו אותך ברצינות
אז תגיד מי אתה?@מישמיש מי יותר גדול אני או הוא...מספיק.
קיצרהוא לא צוחק..
ולא התכוונתי שאתה ליפטר
הכוונה (בלי להכיר אותך)שאתה חושב ומתאמן כמו ליפטר..אחרת היית גדול יותר
אתה לא יכול לתת את הRM1 שלי לחזרה אז ל10? הגזמנו וזה אחרי שאתה שוקל 20+ קילו מעליכל משקל שהוא עושה אני מוכן לתת 10 יותר
@nlr666 אם תגיד שאני לא נראה מתאמן אקבל את זה אבל נראה לי הבחור מאט נסחף במיוחד שהוא ראה אותי לפני הניתוחהוא לא נראה מתאמן
בתור אחד שלא מבין בחומרים ובחינתי טרן(או כל חומר אחר) זה שווה ערך למינון יותר גבוה(או נמוך) של טסט בחיים לא הייתי מציין איזה חומר אני חושב שאתהשווקט החבר אמר שאמרת לו שאני על טסט יא כלב
מוכר לך?אז תגיד מי אתה?
אני לא חושב להתאמן כמו ליפטר זה הדרך הנכונה יש לי בעיה לאכול ואני לא עולה במשקלהוא לא צוחק..
ולא התכוונתי שאתה ליפטר
הכוונה (בלי להכיר אותך)שאתה חושב ומתאמן כמו ליפטר..אחרת היית גדול יותר
נראה מתאמן@nlr666 אם תגיד שאני לא נראה מתאמן אקבל את זה אבל נראה לי הבחור מאט נסחף במיוחד שהוא ראה אותי לפני הניתוח
יש גם גבול למה שאפשר להגיע נקי...אין מה לעשותאני לא חושב להתאמן כמו ליפטר זה הדרך הנכונה יש לי בעיה לאכול ואני לא עולה במשקל
חחח אני רחוק ממנו יש לי באמת בעיה לאכוליש גם גבול למה שאפשר להגיע נקי...אין מה לעשות
אז למה לא לפרגן יא ילד שצריך ללכת עם מסיכה ברחוב?חחח אני רחוק ממנו יש לי באמת בעיה לאכול
יש לך פטור?יא ילד שצריך ללכת עם מסיכה ברחוב
מכיר לא מעט שנראים חצי ממני ומרימים פי שניים ממני..אבל זו לא חכמה..חחח אני רחוק ממנו יש לי באמת בעיה לאכול
כן כפרהיש לך פטור?
😍כפרה
אתה עדיין טוען שאני על חומר?מכיר לא מעט שנראים חצי ממני ומרימים פי שניים ממני..אבל זו לא חכמה..
כי עם חומר האיפקט שונה לגמרי
תביא סרטון של ה100 פרסאתה לא יכול לתת את הRM1 שלי