מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
אני יודע מי זה @מישמיש
אחרי שגיליתי מיזה ואני מכיר אותו במציאותיש הסבר למה הוא לא רצה להגיד מי הוא.
אני הולך להעביר מסר בסטייל,כמו ש @Isravil אמר יש דרך לדבר בפורום,המישמיש הזה מדבר יותר מהגובה שלו,לא בקלאס ולא בסטייל,אז מישמיש שדרך אגב לא קוראים לו גיא,אני אומר לך את זה בתור אדם טוב,תדבר יפה לאנשים בפורום,אני בחור טוב,שאוהב כל אדם,פשוט אעביר לך מסר קטן צריך להיות התאמה בין הדיבור לבין הבן אדם שמדבר,מכיוון שאני יודע מי אתה אני יכול להבין למה לא רצית להיפגש איתי,כי אתה מתבייש בעצמך,מאחל לך לבנות את הביטחון העצמי שלך ולא דרכי,
דרך אגב אני רוצה עדיין שתצלם את החזה עליון שלי.
מכיר את הילד הזה,מאחל לו הצלחה והמון קלאס,חסר לו קצת.
אני יודע מי זה הבן אדם הזה,אלך אליו שהמכון יחזור נעשה בנץ פרס ביחד
אני חוזר ואומר,חוסר פרגון וניסיון להוריד כמו שהוא עשה זה נטו נטו חוסר ביטחון,בגלל זה לא נכנסתי איתו לביף מגעיל שלא מתאים לסטייל שלי.
מיש מיש רק אנרגיות חיוביות,מאחל לך להפסיק לדבר עם חברים שלי ולשאול אותם אם אני על חומרים כאלה ואחרים,תתעסק בגוף שלך ובעצמך,goodvibes only.
תיהיו אנשים טובים,תרימו אחד את השני.
די לשנאה
אוקיי אז שיקרתי לגבי מה שכתבתי?
תרשה לי לחדש לך שרלוק שיש יותר מילד אחד שרואה אותך במכון ומתלחשש עם אנשים אם אתה על חומר או בלי
אף אחד לא מתלחשש
אז אתה באמת חי בסרט שחוץ ממישמיש אף אחד לא חושב שאתה על חומר??
אני דווקא הייתי מהמר שהוא לא על חומרים אם הוא לא היה פותח כל נושא בפורום על חומרים
@מישמיש מה יש לךלהגיד להגנתך?
כלום הוא צודק עכשיו ואני צדקתי כל הדרך

הכי חשוב
כל השאר זה מותרות...
טוב יאללה עפתי מהפורום הזה,פורום של בלשים
אז אתה סגור על זה שזה הוא?
בוודאות,פשוט משקר לגבי מי הוא כי הוא מתבייש במי שהוא
אוקיי אז שיקרתי לגבי מה שכתבתי?

אף אחד לא מתלחשש

אני דווקא הייתי מהמר שהוא לא על חומרים אם הוא לא היה פותח כל נושא בפורום על חומרים

כלום הוא צודק עכשיו ואני צדקתי כל הדרך
חבל שלא שלחו לי הקלטןת על הסארמסיפ ועל החומרים שאני מביא מהמאמן שלי לטענתך,יאללה סלה וי,לא אוריד מהרמה שלי כי אתה מביא לי עצבים

אז אתה סגור על זה שזה הוא?
הוא צודק הוא יודע מי אני
חבל שלא שלחו לי הקלטןת על הסארמסיפ ועל החומרים שאני מביא מהמאמן שלי לטענתך,יאללה סלה וי,לא אוריד מהרמה שלי כי אתה מביא לי עצבים
תקשיב עכשיו אתה כבר ממציא זה דברים שלא אמרתי

למה פחדת להגיד מה השם שלך האמיתי? יא גמד מפגר
שוב פעם אתה לא יכול לקרוא לי גמד שאת כמה סמ בודדים מעלי
כי לא היה לי כוח לראות אותך
בוא נודה באמת שנינו חוזרים למכון שום דבר לא יקרה סתם היה חוסך לשנינו חוסר נעימות מסכים?

בוא נודה באמת שנינו חוזרים למכון שום דבר לא יקרה סתם היה חוסך לשנינו חוסר נעימות מסכים?
אז אל תפתח תפה שלך עליי בחיים.
אתה פשוט נחות

תחילתו של סיפור אהבה...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית