עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הוא שקרן אז ב50 עמודים פה הוכחת שאתה יכול לסבול יופי טופי מה שהופך אותך לשקרן בעצמך ופותח הלכה למעשה תיבת פנדורה לגבי הדברים שאתה אומר אבל זה לא חדש וזה ממש לא פעם ראשונה שאתה מתנהל ככהשמע,לא יכול לסבול שקרנים
אוקיי עכשיו שכבר יהיה חוסר נעימות לא כזה אכפת לי לצלם אותך אם כל כך בא לךטוב בוא למכון אחרי הסגר,נראה מי השקרן פה
למה אתה משקר לגבי מי שאתה?אוקיי עכשיו שכבר יהיה חוסר נעימות לא כזה אכפת לי לצלם אותך אם כל כך בא לך
אבל שנינו יודעים אתה לא יכול לעשות את מה שכתבת
תמיד במוד טוב אחי אין פה שום ריב,הוא טוען שאני משקר בזמן שהוא יודע מי אני,והבחור מתחזה לבחור בשם גיא,שקוראים לו אור בכללאני כבר רואה את ההרחקות הבאות!
הוא אמר שאתה צודק...שתפסת אותולמה אתה משקר לגבי מי שאתה?
אני אגיד לך למה,כי אתה פשוט חסר ביטחון אור.
חוסר נעימות? אתה חןשב שאני סופר ילדים כמוך? אני בכלל בהלם שיש לך את האומץ להתנהג בצורה הזאת,לשחק אותה בחור טוב מאחורי מקלדת שבמציאות אתה לא פחות מזבוב על קיר
אפשר גם?טוב בוא למכון אחרי הסגר
היום אתה ממש לא במוד טוב (בניגוד לבד"כ)תמיד במוד טוב אחי אין פה שום ריב,הוא טוען שאני משקר בזמן שהוא יודע מי אני,והבחור מתחזה לבחור בשם גיא,שקוראים לו אור בכלל
אני לא אלים,אבל הוא לא יכול להרביץ לי מבטיח לך
חחח הוא באמת נפל על איש של רק טוב,פשוט הביא לי תסעיף שבן אדם כזה מעיז לפתוח תפה עליייהיום אתה ממש לא במוד טוב (בניגוד לבד"כ)
רק שזה לא יגמר במיטה 🤒
אני לא אלים,אבל הוא לא יכול להרביץ לי מבטיח לך
רק שזה לא יגמר במיטה 🤒
כתבתי לא היה נעים אחר כך לראות אותך במכוןלמה אתה משקר לגבי מי שאתה?
אני אגיד לך למה,כי אתה פשוט חסר ביטחון אור.
חוסר נעימות? אתה חןשב שאני סופר ילדים כמוך? אני בכלל בהלם שיש לך את האומץ להתנהג בצורה הזאת,לשחק אותה בחור טוב מאחורי מקלדת שבמציאות אתה לא פחות מזבוב על קיר
נראה לי הוא שוקל איזה 20 קילו מעלי אז לא יודע כמה סיכוי יש לי עליוהוא התייעץ איתי כאן על טכניקות בעבר, בחור די חזק האמת.
😍
ראה לי הוא שוקל איזה 20 קילו מעלי אז לא יודע כמה סיכוי יש לי עליו
מה אני אמור להגיב על זה
מאיפה לי לדעת מה אתה אמור להגיב על זה, אני לא יודע איך המוח שלך עובדמה אני אמור להגיב על זה