הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גונאדוטרופין או קלומיד + טמוקסיפין

EstoLoca

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
חברה מבקש את עזרתכם בבקשה.

לסייקל הנוכחי :

טסט פרופ 300 מ״ג בשבוע מחולק ל 3 זריקות - 7 שבועות.

-אנאבאר החל משבוע שני 30 מ״ג ביום.
שבוע שלישי עד שבוע שמני 40 מ״ג ביום.

חבר טוב שלי המליץ לי על הכמות הזאת של גונאדוטרופין הוא אומר לי שזה מכסה את האפקט של הקלומיד/טמוקסי.

גונאדוטרופין שבוע 6 - 1000 iu בשבוע.
גונאדוטרופין שבוע 7 - 1000 iu בשבוע.
גונאדורופין שבוע 8 - 1000 iu בשבוע.

אבל אני עדיין לא סגור על זה כי חלק אומרים לי שאין צורך בגונאדוטרופין ומספיק רק טמוקסיפין+ קלומיד.

מה אתם אומרים חברה ? אני מעוניין לפני ההתחלה שאהיה מצויד בכל מה שדרוש בצורה נכונה.
תנו לי המלצות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לפני שבוע שאלת פה את אותה השאלה
וקיבלת תשובות - למה לעלות את השאלה שוב.?
הפעם אנשים יתנו תשובות שונות ??
חוות דעת + שאלות לסייקל

זה מעיק לך או פוגע בך כששאלתי שוב ?לא.
אני פשוט רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים אחרים.
תודה על העזרה בפעם הקודמת בכל מקרה.

לhcg יש המון פרוטוקלים, לזמן ואורך שאתה לקחתה אפשר לוותר עליו. בכל אופן הפרוטוקל שהצגתה הוא קיים ואפשר גם לעשות אותו.העדיפות היא מי תחילת הסייקל להשתמש בו במינון די נמוך ולמרות שזה סייקל קצר אתה וכול לוותר עליו ולמנוע מעצמך כאבי ראש ומחשבות מיותרות

• פותח/ת השרשור
אתה צריך PCT של כלומיד וטמוקסיפן לסייקל הזה.
תודה על המענה חבר.
אז אין צורך בגונאדוטרופין ? וללכת רק על כלומיד+ טמוקסיפין?

אם כן אתה יכול להגיד לי בבקשה מה המינון הנכון לדעתך ל PCT של כלומיד + טמוקסיפין?

תודה

לחלוטין אין צורך בHCG בסייקל קצר עם חומרים קצרים.
אפשר להסתפק לPCT באנטיאסטרוגן אחד (קלומיד או טמוקסיפן) שבועיים 2 כדורים שבועיים כדור אחד (אני מוסיף עוד שבוע עם חצי כדור קלומיד בדרך כלל). כמובן מינונים לPCT זה הכל מצוץ מאצבע והדרך היחידה להתאים מינון זה רק דרך בדיקות דם (הרגשה עצמית מטעה ובגדול)

• פותח/ת השרשור
לחלוטין אין צורך בHCG בסייקל קצר עם חומרים קצרים.
אפשר להסתפק לPCT באנטיאסטרוגן אחד (קלומיד או טמוקסיפן) שבועיים 2 כדורים שבועיים כדור אחד (אני מוסיף עוד שבוע עם חצי כדור קלומיד בדרך כלל). כמובן מינונים לPCT זה הכל מצוץ מאצבע והדרך היחידה להתאים מינון זה רק דרך בדיקות דם (הרגשה עצמית מטעה ובגדול)
תודה רבה על המענה המהיר גבר!

אני כן הייתי מוסיף את הקיקים של הפרגניל
זה לא משנה אם החומר קצר או ארוך.

אם זה יספיק או לא?
אין פה מדע מדוייק
לא פעם סיימתי פרוטוקולים מחמירים שלא הכל היה פיקס לאחר מכן ולהיפך.
בכל מקרה גם אם תהיה בתהליך התחלתי של אטרופיה אם תגיע לשלב הטמוקסי כלומיד ללא פרגניל לא תושג המטרה לשמה אתה עושה pct (קיצור תהליכים).
מה יקרה אם לא תושג?
לא יחרב העולם..בכל מקרה תצא מסייקל כזה..(לצורך העניין אתה יכול לוותר גם על החלק שכן בחרת לבצע) ...השאלה בתוך כמה זמן ומה תאבד בדרך

לדעתי זה עניין חשוב להחלטה על שימוש בפרגניל, אם מדובר בשימוש בחומרים קצרים או ארוכים.
אם נדבר על רצון להיות בסייקל (עם רמה גבוה של חומר בדם) חודשיים, במקרה של שימוש בחומר קצר (טסט פרופ) יש לנו 3-4 ימים עד שרמה עולה ומתייצבת ואותם 3-4 ימים עד טסט חיצוני יוצא מהדם ואפשר להתחיל PCT. במקרה של שימוש חומר ארוך (טסט אננטט לדוגמא) יש שלוש שבועות עד שחומר עולה ויורד.
כל עוד יש לנו טסט חיצוני בדם, לא יהיה טסט טבעי. אז אם משתמשים בטסט פרופ נקבל 9 שבועות סך הכל בלי טסט טבעי מנגד טסט אננטט עם 14 שבועות (שחצי מהזמן הזה אנחנו לא ברמה של טסט גבוה ולא מקבלים הרבה מחומר). אז אם הייתי עושה סייקל עם אננטט אולי הייתי שוקל להכניס פרגניל בתקופה בין סייקל לPCT בגלל המתנה ארוכה ודיכוי יותר ממושך של הציר.

@Pharmacist
מה דעתך על שילוב של פרופ ביחד עם אנטט.
נניח אני מקוון לסייקל של 15 שבועות.
* אני מריץ אננט 12 שבועות ראשונים.
* 10/14 ימים ראשונים מוסיף פרופ יום כן יום לא. בפירמידה יורדת במינון נניח מ100 מג יורד ל 50.
* החל משבוע 13 ועד שבוע 15 חוזר לפרופ בפירמידה עולה מ50 מג יום כן יום לא עולה לאט לאט ל100 מג

רעיון מעולה, מה שקוראים לו לתכנן כניסה ויציאה לסייקל. בהתחלה אפשר גם פשוט לעשות פרונט של טסט אננטט עם קצת פרופ בימים הראשונים.

לדעתי זה עניין חשוב להחלטה על שימוש בפרגניל, אם מדובר בשימוש בחומרים קצרים או ארוכים.
אם נדבר על רצון להיות בסייקל (עם רמה גבוה של חומר בדם) חודשיים, במקרה של שימוש בחומר קצר (טסט פרופ) יש לנו 3-4 ימים עד שרמה עולה ומתייצבת ואותם 3-4 ימים עד טסט חיצוני יוצא מהדם ואפשר להתחיל PCT. במקרה של שימוש חומר ארוך (טסט אננטט לדוגמא) יש שלוש שבועות עד שחומר עולה ויורד.
כל עוד יש לנו טסט חיצוני בדם, לא יהיה טסט טבעי. אז אם משתמשים בטסט פרופ נקבל 9 שבועות סך הכל בלי טסט טבעי מנגד טסט אננטט עם 14 שבועות (שחצי מהזמן הזה אנחנו לא ברמה של טסט גבוה ולא מקבלים הרבה מחומר). אז אם הייתי עושה סייקל עם אננטט אולי הייתי שוקל להכניס פרגניל בתקופה בין סייקל לPCT בגלל המתנה ארוכה ודיכוי יותר ממושך של הציר.
פרגניל מטפל נקודתית באטרופיה באשכים...
מה שלא יעשו לא הכלומיד ולא הנולבדקס.
אפשר גם לא לעשות בכלל pct כמו שכתבתי קודם וסתם להרביץ קצת טמוקסי ופרווירון מיד אחרי כדי לאזן הורמונלית..(בקצרים היציאה חדה יותר)
אבל אם כבר נותנים פרוטוקול..אז בעיני שניים שלושה קיקים של פרגניל לא יזיקו ויכולים רק לעזור

• פותח/ת השרשור
פרגניל מטפל נקודתית באטרופיה באשכים...
מה שלא יעשו לא הכלומיד ולא הנולבדקס.
אפשר גם לא לעשות בכלל pct כמו שכתבתי קודם וסתם להרביץ קצת טמוקסי ופרווירון מיד אחרי כדי לאזן הורמונלית..(בקצרים היציאה חדה יותר)
אבל אם כבר נותנים פרוטוקול..אז בעיני שניים שלושה קיקים של פרגניל לא יזיקו ויכולים רק לעזור
אז לדעתך הפרוטקול שרשמתי לפרגניל טוב ? להוסיף אליו קלומיד/טמוקסי?

אז לדעתך הפרוטקול שרשמתי לפרגניל טוב ? להוסיף אליו קלומיד/טמוקסי?
אם זה 7 שבועות ..אפילו גם שני קיקים בסוף לפני הנולבדקס+כלומיד עשויים להספיק..
זה סייקל קצר מידי לטעמי..
לא יקרה כלום אם תנהל אותו 8 שבועות
ותיתן שניים שלושה קיקים בסוף.

גם לא מבין מה כל כך חכם בלנהל סייקל כזה עם קצרים..ולתקוע מחטים 3 פעמים בשבוע
אני תמיד מעדיף בשמנים ארוכים(אם כי עושה גם שימוש פה ושם בקצרים כשיש סיבה)
אבל זה הכל אצלי בראש
תעשה מה שטוב לך
לא רואה גם שום סיבה להתחיל אנאבר (בהנחה שזה יהיה אנאבר) עם 30mg/d אפשר להתחיל 40 מהיום הראשון

נערך לאחרונה:
תודה על המענה חבר.
אז אין צורך בגונאדוטרופין ? וללכת רק על כלומיד+ טמוקסיפין?

אם כן אתה יכול להגיד לי בבקשה מה המינון הנכון לדעתך ל PCT של כלומיד + טמוקסיפין?

תודה
שאתה מרכיב PCT אתה מרכיב אותו וקובע לו מינונים של כל דבר ביחס לסייקל לחומרים בסייקל להורך הסייקל ולמינונים שהיו בסייקל.
אם היה לך סייקל שמורכב מ טרן/דקה/ טסט במינון של 750 + דיבול (3 חומרים כאלה) ה-PCT כן יהיה כלומיד וטמוקסיפן ופרגניל. - לא מזמן שמעתי שמוסיפים גם קצת ארוזמין במקרים מסוימים. יש המלצות כאלה. הכל תלוי בסייקל שלך.
במקרה שלך טסט קצר במינון כל כך נמוך 300 מלגרם וקצת הנאבאר למשך 7 שבועות כלומיד + טמוקסיפן למשך חודש 1+1 כדור מכל דבר יספיק לדעתי.

שאתה מרכיב PCT אתה מרכיב אותו וקובע לו מינונים של כל דבר ביחס לסייקל לחומרים בסייקל להורך הסייקל ולמינונים שהיו בסייקל.
אם היה לך סייקל שמורכב מ טרן/דקה/ טסט במינון של 750 + דיבול (3 חומרים כאלה) ה-PCT כן יהיה כלומיד וטמוקסיפן ופרגניל. - לא מזמן שמעתי שמוסיפים גם קצת ארוזמין במקרים מסוימים. יש המלצות כאלה. הכל תלוי בסייקל שלך.
במקרה שלך טסט קצר במינון כל כך נמוך 300 מלגרם וקצת הנאבאר למשך 7 שבועות כלומיד + טמוקסיפן למשך חודש 1+1 כדור מכל דבר יספיק לדעתי.
בדיוק באותה המידה אפשר לומר שמספיק קצת טמקסיפן ופרווירון לאיזון הורמונלי ולתת לגוף לעשות את היתר וכו' וכו'
300mg/wk באסטר קצר זה לא "כל כך נמוך" וגם אם תתעקש שכן זה עדיין משבית.

אז השאלה היא אם קיק של פרגניל יכול לסייע או שהוא מזיק במקרה זה..התשובה ברורה מבחינתי.

לגבי המינון של הכלומיד והטמוקסי 1+1 ליום אני דיי מסכים..(המינון הסטנדרטי אכן מוגזם לסוג סייקל כזה) הייתי נותן אולי 2 טמוקסי ליום רק לכמה ימים בשבוע הראשון של הפרוטוקול

נערך לאחרונה:
איך מסתדר לך עכשיו שאין חדרי כושר לא בעייתי ?
מוט מתח ושכיבות שמיכה/מקבילים, למצוא פתרון לרגליים כזה או אחר זה לגמרי מספיק, חדר כושר או קצת ברזלים יעשה את זה יותר כיף אבל זה בהחלט אפשרי גם בלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית