גונאדוטרופין או קלומיד + טמוקסיפין

EstoLoca

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
חברה מבקש את עזרתכם בבקשה.

לסייקל הנוכחי :

טסט פרופ 300 מ״ג בשבוע מחולק ל 3 זריקות - 7 שבועות.

-אנאבאר החל משבוע שני 30 מ״ג ביום.
שבוע שלישי עד שבוע שמני 40 מ״ג ביום.

חבר טוב שלי המליץ לי על הכמות הזאת של גונאדוטרופין הוא אומר לי שזה מכסה את האפקט של הקלומיד/טמוקסי.

גונאדוטרופין שבוע 6 - 1000 iu בשבוע.
גונאדוטרופין שבוע 7 - 1000 iu בשבוע.
גונאדורופין שבוע 8 - 1000 iu בשבוע.

אבל אני עדיין לא סגור על זה כי חלק אומרים לי שאין צורך בגונאדוטרופין ומספיק רק טמוקסיפין+ קלומיד.

מה אתם אומרים חברה ? אני מעוניין לפני ההתחלה שאהיה מצויד בכל מה שדרוש בצורה נכונה.
תנו לי המלצות.

נערך לאחרונה:
אני זורם עם זה שיש הרבה דעות ואפשרויות בתחום שלנו, אבל להמליץ על פרווירון למטרות אלה זה די מטומטם.
לא כל מה שמטומטם בעינך מטומטם בפועל ולהיפך
א' כל, לא ממליץ שום דבר לאף אחד ולא מציג את עצמי כרופא..טייס..מדען...או רוקח
אומר את דעתי כמשתמש מהשורה..
אם היית פחות מתחכם/מתפלסף וודאי היית מבין בקלות שלא הצעתי פרווירון יחד עם טמוקסי כחלק מpct אלא רק לצורך איזון הורמונלי במידה ומוותרים על pct..ואם זה אין שום בעיה.
כתבתי פה בפורום יותר מפעם אחת שפרווירון הוא לחלוטין לא חלק מpct בעיני.

נערך לאחרונה:
אני חושב שאתה צריך להסביר למה אתה מתכוון באיזון הורמונלי שאתה כותב אותו (כדי שנבין שאתה מדבר על בהקשר של לוותר על pct) כדי שיבינו מה אתה מתכוון וכך זה אולי היה יכול לא להיראות כמטומטם בעיני משתמש כזה או אחר

כי איזון הורמונלי יכול להתפרש בצורות שונות בהקשרים שונים
אם זה רמות lh fsh או אסטרוגן טסט shbg וכו וכו וכו

אם היית פחות מתחכם/מתפלסף וודאי היית מבין בקלות שלא הצעתי פרווירון יחד עם טמוקסי כחלק מpct אלא רק לצורך איזון הורמונלי במידה ומוותרים על pct..
לא הבנתי איפה התחכמתי איתך.
מה שהצעת לבחור זה בדיוק מה שPCT אומר - post cycle therapy , כלומר תרפיה לאיזון הורמונלי אחרי סייקל. תסכים איתי שלהמליץ סטרואיד אנאבולי ואנדרוגני בתור טיפול לתופעות לוואי של שימוש בסטרואידים אחרים זה לא חכם.
בנוסף כבר מספר פעמים זרקת הערות לגבי ״רוקח״, יש לך בעיה אישית איתי או עם מקצוע רוקחות בכלליות?

לפותח הפוסט כבר אמרתי בפוסט הקודם שלך שזה סייקל חרא בלשון המעטה , בלי שום קשר לפי סי טי.
כי :
1. פרופ לוקחים יום כן יום לא ולא 3 פעמים בשבוע . לכן עם החומר שיש לך ואני בטוח צודק - 20 cc של פרופ עושים 6 שבועות ולא 7 ואם בזמן עסקינן אז מינימום 9 שבועות זה אומר 30 cc של פרופ.
סייקל של 7 שבעות לא יתן הרבה וחבל .
2 . לפי מינון האנבר אותו התשובה אין לך מספיק חומר ל7 שבועות יש לך גג חומר ל6 שבועות . ואותו הדבר לגבי משך הסייקל צריך לתת 9 שבועות גג.

לא מבין את השיקול שלך - כספי ,בריאותי ???

ואם כבר התשובה שקיבלתפעם שעברה לא מצא חן בעיניך ואתה עדיין תעשה מינון נמוך במשך 7 שבועות
ולפי הגיל הצעיר
אתה אפילו לא צריך פיסיטי
במקסימום 10-15 כדור כלומיד + טמקסי
החל מהיום הזה לאחר הזריקה האחרונה של הפרופ

לא הבנתי איפה התחכמתי איתך.
מה שהצעת לבחור זה בדיוק מה שPCT אומר - post cycle therapy , כלומר תרפיה לאיזון הורמונלי אחרי סייקל. תסכים איתי שלהמליץ סטרואיד אנאבולי ואנדרוגני בתור טיפול לתופעות לוואי של שימוש בסטרואידים אחרים זה לא חכם.
בנוסף כבר מספר פעמים זרקת הערות לגבי ״רוקח״, יש לך בעיה אישית איתי או עם מקצוע רוקחות בכלליות?
בוא נסכים על זה שמה שמטומטם בעיניך ישאר מטומטם ומה שבעיני ישאר כך ושהשואל יחליט מה כן ומה לא
על אף שפרווירון הוא לא חלק מpct ...פרווירון וטמוקסי מאזנים הורמונלית במקרים שמעדיפים לוותר על pct ולתת לגוף לעשות את העבודה! אל תערבב
אין לי בעיה..לא איתך..לא עם רוקחים..גם לא עם מדענים..אסטרונאוטים וטייסים
יש הבדל בין משתמש למכור ???😆
זו הגדרה שעושה איתי חסד
אני לא נמצא בארץ כרגע.
לא בכל מקום יוצאים ונכנסים לסגר כל שני וחמישי 🙁
איפה אתה נמצא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית