אלכוהול
אללה לא מרשהערבים
חושב?התעודת בגרות לנגב את התחת כי התעודה הזו לא שווה כלום
יש לי חלקית,אבל מעניין למה אתה חושב ככה..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלכוהול
אללה לא מרשהערבים
חושב?התעודת בגרות לנגב את התחת כי התעודה הזו לא שווה כלום
נוער בכיתות בין ז-יב יכולים במקום ללכת ולשתות אלכוהול בערבים, לאונן רוב היום ולהיות כל היום באינסטגרם ובפייסבוק, בזמן הזה לסיים ללמוד לפסיכו ולהשלים מתמטיקה ופיזיקה ועם התעודת בגרות לנגב את התחת כי התעודה הזו לא שווה כלום(בתור אחד שיש לו בגרות מלאה עם ממוצע לא כזה גבוה)..
אני אישית חושב שבמקום שתהיה תעודת בגרות שרשום בה מקצועות כמו: לשון, היסטוריה, תנ"ך, ספרות... היה רשום: אנגלית, מתמטיקה, פיזיקה. תחשוב כמה זמן היו חוסכים לנו אם היו מלמדים מקצועות כמו היסטוריה, תנ"ך אבל לא ליחידות בגרות, אלא כמקצועות ההשערה ובכלל, אם אני מסתכל לאחוק על תקופת הלימודים, זה היה פשוט בזבוז זמן.. עכשיו אני משלים חמש מתמטיקה, עושה פסיכו והופ, אפשר יהיה ללכת לאקדמיה..אללה לא מרשה
חושב?
יש לי חלקית,אבל מעניין למה אתה חושב ככה..
הייתי מוסיף ערבית לכל זהאני אישית חושב שבמקום שתהיה תעודת בגרות שרשום בה מקצועות כמו: לשון, היסטוריה, תנ"ך, ספרות... היה רשום: אנגלית, מתמטיקה, פיזיקה. תחשוב כמה זמן היו חוסכים לנו אם היו מלמדים מקצועות כמו היסטוריה, תנ"ך אבל לא ליחידות בגרות, אלא כמקצועות ההשערה ובכלל, אם אני מסתכל לאחוק על תקופת הלימודים, זה היה פשוט בזבוז זמן.. עכשיו אני משלים חמש מתמטיקה, עושה פסיכו והופ, אפשר יהיה ללכת לאקדמיה..
זה בסדר, דיברתי אתו ,אחלה גבר, יש אישור.אללה לא מרשה
אחלא אסחאקזה בסדר, דיברתי אתו ,אחלה גבר, יש אישור.
אם כבר להיפך, ראו טוב מאוד שלהיות בעל תואר מדעי יתן לך עבודה גם בתקופה של מגפה. עובדי מעבדה, אחיות, רופאים, רוקחים, מתכנתים וכו׳ בשביל כל אלה צריך לימודים וכן לפעמים משכורות לא בשמיים לעומת אנשים עם עסק עצמאי (חברים שלי בתחום האירועים לדוגמא, גרפו המון כסף וחיו טוב לפני הקורונה)ללימודים אין ערך!!
אבל מכיר לא מעט בעלי מכולות שנפלו חזק, כאלה באזורי תעשייה.לזה התכוונתי @Pharmacist
להיות עם עסק שהוא ״באנקר״ ללא צורך בלימודים.
סופר,מיני מרקט,ועכשיו השוס חנות אוכל וציוד לבעלי חיים,עובדים חזק מאוד 😃
ברור לי.אבל מכיר לא מעט בעלי מכולות שנפלו חזק, כאלה באזורי תעשייה.
אבל הכל זה עניין של מזל בחיים, לא תדע איפה תיפול