הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך
נוער בכיתות בין ז-יב יכולים במקום ללכת ולשתות אלכוהול בערבים, לאונן רוב היום ולהיות כל היום באינסטגרם ובפייסבוק, בזמן הזה לסיים ללמוד לפסיכו ולהשלים מתמטיקה ופיזיקה ועם התעודת בגרות לנגב את התחת כי התעודה הזו לא שווה כלום(בתור אחד שיש לו בגרות מלאה עם ממוצע לא כזה גבוה)..

"לאונן רוב היום ולהיות כל היום באינסטגרם ובפייסבוק"

120657166_4764827350194895_3715827109359317953_n.jpg

אללה לא מרשה

חושב?
יש לי חלקית,אבל מעניין למה אתה חושב ככה..
אני אישית חושב שבמקום שתהיה תעודת בגרות שרשום בה מקצועות כמו: לשון, היסטוריה, תנ"ך, ספרות... היה רשום: אנגלית, מתמטיקה, פיזיקה. תחשוב כמה זמן היו חוסכים לנו אם היו מלמדים מקצועות כמו היסטוריה, תנ"ך אבל לא ליחידות בגרות, אלא כמקצועות ההשערה ובכלל, אם אני מסתכל לאחוק על תקופת הלימודים, זה היה פשוט בזבוז זמן.. עכשיו אני משלים חמש מתמטיקה, עושה פסיכו והופ, אפשר יהיה ללכת לאקדמיה..

הסגרים האחרונים הראו לנו,שללימודים אין ערך!!

עדיף לפתוח סופר/מיני מרקט/מכולת

הון מובטח!

אני אישית חושב שבמקום שתהיה תעודת בגרות שרשום בה מקצועות כמו: לשון, היסטוריה, תנ"ך, ספרות... היה רשום: אנגלית, מתמטיקה, פיזיקה. תחשוב כמה זמן היו חוסכים לנו אם היו מלמדים מקצועות כמו היסטוריה, תנ"ך אבל לא ליחידות בגרות, אלא כמקצועות ההשערה ובכלל, אם אני מסתכל לאחוק על תקופת הלימודים, זה היה פשוט בזבוז זמן.. עכשיו אני משלים חמש מתמטיקה, עושה פסיכו והופ, אפשר יהיה ללכת לאקדמיה..
הייתי מוסיף ערבית לכל זה
ומדוברת,לא הדרעק שמלמדים כיום

)שאגב עובדים על מיזם כזה)

ללימודים אין ערך!!
אם כבר להיפך, ראו טוב מאוד שלהיות בעל תואר מדעי יתן לך עבודה גם בתקופה של מגפה. עובדי מעבדה, אחיות, רופאים, רוקחים, מתכנתים וכו׳ בשביל כל אלה צריך לימודים וכן לפעמים משכורות לא בשמיים לעומת אנשים עם עסק עצמאי (חברים שלי בתחום האירועים לדוגמא, גרפו המון כסף וחיו טוב לפני הקורונה)

לזה התכוונתי @Pharmacist
להיות עם עסק שהוא ״באנקר״ ללא צורך בלימודים.
סופר,מיני מרקט,ועכשיו השוס חנות אוכל וציוד לבעלי חיים,עובדים חזק מאוד 😃

לזה התכוונתי @Pharmacist
להיות עם עסק שהוא ״באנקר״ ללא צורך בלימודים.
סופר,מיני מרקט,ועכשיו השוס חנות אוכל וציוד לבעלי חיים,עובדים חזק מאוד 😃
אבל מכיר לא מעט בעלי מכולות שנפלו חזק, כאלה באזורי תעשייה.
אבל הכל זה עניין של מזל בחיים, לא תדע איפה תיפול

אבל מכיר לא מעט בעלי מכולות שנפלו חזק, כאלה באזורי תעשייה.
אבל הכל זה עניין של מזל בחיים, לא תדע איפה תיפול
ברור לי.
אבל יש להם אפשרות לעשות מערך שליחיות,אפשר למצוא פתרונות.
הכל בסופו של דבר זה עניין של מזל
כל עוד הסקופ של החלבון למעלה במיכל תדע שהרווחת בחיים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית