הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך
אני סתם זורק רעיון לאוויר אבל תגיד מה אתה חושב

האם הגיוני שבגלל שהכל סגור אנשים לא יוצאים מהבית לא מסתכנים ירדו אחוזי התמונה?
האם הגיוני שבגלל כל סגר והחוקים יש פחות מוות?

סתם זורק רעיונות לאוויר

• פותח/ת השרשור
אני סתם זורק רעיון לאוויר אבל תגיד מה אתה חושב

האם הגיוני שבגלל שהכל סגור אנשים לא יוצאים מהבית לא מסתכנים ירדו אחוזי התמונה?
האם הגיוני שבגלל כל סגר והחוקים יש פחות מוות?

סתם זורק רעיונות לאוויר
רוב מקרי ההדבקה הם בבית לפי מה שאני יודע, אז לא. הרבה יותר אנשים ימותו מהסגר הזה מאשר ממה שימותו מהקורונה. אגב אני לא בטוח בכלל שכל מי שכתוב שמת מקורונה באמת מת מקורונה, סיכוי טוב שהיה לחלק לא קטן מחלות רקע כלשהן אבל היה לו קורונה אז כל החרא שהיה לו קודם לא רלוונטי.

זו אכן מגיפה אבל לסגור את כל העולם זה לא פתרון
הכלכלה קורסת, אנשים מגיעים לפת לחם, אי אפשר לסגור הכל ואז לתת פיצויים מגוכחים שגם עליהם צריכים לשלם מסים ולצפות שזה יעזור

• פותח/ת השרשור
זו אכן מגיפה אבל לסגור את כל העולם זה לא פתרון
הכלכלה קורסת, אנשים מגיעים לפת לחם, אי אפשר לסגור הכל ואז לתת פיצויים מגוכחים שגם עליהם צריכים לשלם מסים ולצפות שזה יעזור
וירוס מסכן במקרה הטוב אחי.. הבתי חולים ברובם ריקים. לסגור את המדינה בשביל 1200 חולים קשים? נדפק להם השכל

וירוס מסכן במקרה הטוב אחי.. הבתי חולים ברובם ריקים. לסגור את המדינה בשביל 1200 חולים קשים? נדפק להם השכל
ואם אחד החולים הקשים היה אבא שלך? אם זו הייתה אמא שלך? גם אז היית חושב ככה?
אני לא בעד לסגור הכל, אבל אני גם לא חושב שצריך להיות צ'יל ורגוע כאילו אין כלום.
דואגים לא בגלל שיש רק 1200 חולים, אלא בגלל שהמגפה הזו יכולה להתפשט בקצב מטורף ומהיר מאוד, ואם לא יעשו כלום כל הארץ יכולה להידבק

רוב מקרי ההדבקה הם בבית לפי מה שאני יודע, אז לא.

חח ממי נדבקים מהקירות?
שים על הקיר מסיכה שלא יעשה עלייך אפצ'י לא תדבק בבית
הרבה יותר אנשים ימותו מהסגר הזה מאשר ממה שימותו מהקורונה.
ממה בדיוק ימותו בסגר הזה? אולי הקיר שלך שעושה עלייך אפצ'י יהרוג אנשים?
אגב אני לא בטוח בכלל שכל מי שכתוב שמת מקורונה באמת מת מקורונה
מסכים איתך אפילו אזרום איתך יותר חצי מהאנשים לא מתו מקורונה אז מה אתה מציע לפתוח כאילו אין כלום?
תבדוק מה קרה באירופה איטליה מאוות מתאים כל יום שוודיה סיימו את הגל עם מעל 5 אלף מתים

קל להגיד עדיף כלכלה מ1200 איש מעניין מה היית אומר אם ב1200 איש האלו היו ההורים שלך (ושוב פעם מדובר על 1200 איש אחרי כל הדברים שעשו לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היו עושים כלום (מצד שני לא צריך לחשוב יותר מידי אפשר להסתכל על אירופה))
דואגים לא בגלל שיש רק 1200 חולים, אלא בגלל שהמגפה הזו יכולה להתפשט בקצב מטורף ומהיר מאוד, ואם לא יעשו כלום כל הארץ יכולה להידבק
הוא ילד קרא כמה סטיקרים נגד ביבי וגיבש דעה

• פותח/ת השרשור
1200 זה לא מה שמצדיק לסגור את המדינה שוב פעם.

• פותח/ת השרשור
מוזר לי שאתם חושבים שלסגור אנשים חודשים בבית זה הפתרון. הרי מתישהו הסגר יגמר, זה פתרון זמני לחלוטין וצריך ללמוד לחיות עם הוירוס. בגרמניה אנשים הולכים בלי מסכות והיא אחת המדינות שהתמודדו עם ה'מגפה' בצורה מדהימה כלכלית ומבחינת כמות נדבקים, באנגליה יש הפגנות הומות אדם בזמן שפה אסור להפגין מעבר ל200 לבית שלך ורוצים לדפוק לנו סגר כללי ללא הגבלת זמן.

הסיכוי של האנשים בקבוצות סיכון למות הוא 0.5%(!!!!)
Login • Instagram

מוזר לי שאתם חושבים שלסגור אנשים חודשים בבית זה הפתרון. הרי מתישהו הסגר יגמר, זה פתרון זמני לחלוטין וצריך ללמוד לחיות עם הוירוס. בגרמניה אנשים הולכים בלי מסכות והיא אחת המדינות שהתמודדו עם ה'מגפה' בצורה מדהימה כלכלית ומבחינת כמות נדבקים, באנגליה יש הפגנות הומות אדם בזמן שפה אסור להפגין מעבר ל200 לבית שלך ורוצים לדפוק לנו סגר כללי ללא הגבלת זמן.

הסיכוי של האנשים בקבוצות סיכון למות הוא 0.5%(!!!!)
Login • Instagram
ההבנה שלך בנושא יותר גרועה משל מצביעי העבודה בכלכלה

הבעיה זה לא סיכון התמונה הנמוך הבעיה זה הכמות
א. סיכוי התמותה נמוכים כאפשר לטפל בכולם לא שחסרים לך מוכנות הנשמה
ב. ברגע שכל בית החולים תפוס במטופלי קורונה אין מקום לחולים אחרים שימותו

יש מבין?

לגבי הפתרון
א. בסוף יגיע חיסון
ב. הרעיון של סגר זה להוריד את כמות הנדבקים והחולים פר יום לכמות שיהיה אפשר לטפל בכולם

יש מבין?

• פותח/ת השרשור
ההבנה שלך בנושא יותר גרועה משל מצביעי העבודה בכלכלה

הבעיה זה לא סיכון התמונה הנמוך הבעיה זה הכמות
א. סיכוי התמותה נמוכים כאפשר לטפל בכולם לא שחסרים לך מוכנות הנשמה
ב. ברגע שכל בית החולים תפוס במטופלי קורונה אין מקום לחולים אחרים שימותו

יש מבין?

לגבי הפתרון
א. בסוף יגיע חיסון
ב. הרעיון של סגר זה להוריד את כמות הנדבקים והחולים פר יום לכמות שיהיה אפשר לטפל בכולם

יש מבין?
לא יודע כמה הייתי אומר שחסרות מכונות הנשמה ושאנחנו בכלל קרובים למצב של קריסה.

Chanale Leiner

תעשה ותחשוב מה שאתה רוצה כמובן אבל זה מה שאני מאמין לו

שמע סגר והכל טוב ויפה אבל אני לא מתחסן, כמה פעמים קיבלתי חיסון לשפעת וכל פעם אכלתי סיידס רציניים שאני לא מקבל מסטרואידים אפילו...

התוכנית היא סגר יציאה איטית מאוד חיסון

שיהיה חיסון אני לא מתחסן, יש גבול

סגר? מה לעשות, כולם פה עושים מה ב#ין שלהם, אז זה מה שצריך לעשות, מכחישי הקורונה וההפגנות בסיפור נתנו לאנשים פתחון פה אבל למה הם יכולים ולי אסור ואז כולם עשו אללה בבלה ושכחו שיש קורונה, והנה עכשיו אוכלים את מה שבישלנו

אם אנשים היו מקפידים והיה ערבות הדדית לא היינו מגיעים לשם אבל כולם עשו הכל רק למראית עין, בשוק בפאבים באיפה לא כולם אחד על השני בלי מסיכול ובלי נעליים, מה ציפיתם שיקרה...

וכן בשביל אנשים בני 30 40 50 60 שמתו מאמצע שום מקום בלי שום סיבה הגיונית סוגרים מדינה, מה לעשות..

אם היו משקיעים בהסברה מההתחלה בכיוון של באמת הסברה ולא הפחדה אז היינו במצב יותר טוב אבל התקשורת חיפשה להפחיד במקום להסביר שאם יהיה ערבות הדדית המצב יהיה יותר טוב

ואז אחרי כל ההפחדות נתנו גב להפגנות בבלפור שעשו בדיוק את האפקט ההפוך של אין קורונה תעשו מה ב#ין..

ומה לעשות שחצי מהמדינה מה שהם רואים בטלוויזיה זה אבא ואמא שלהם כי אנשים כבר לא קוראים היום ספרים, דור מ#ויין של אנשים שדואגים רק ל#חת של עצמם וזה התוצאה..

וכן, גם ההנהגה לא מושלמת, אף אחד לא היה פה צדיק

בהתחלה זה תפס ונסגר הראשון עבד ואז כולם עשו חור בספינה והנה הספינה טובעת

ופותח האשכול, wake The fuck up, כן יש כמה קטעים מסריחים עם איך שההתנהלות נראית אבל הכל מתחיל ונגמר בי ובך, אנחנו האזרחים הקטנים שעושים את ההבדל

שמע סגר והכל טוב ויפה אבל אני לא מתחסן, כמה פעמים קיבלתי חיסון לשפעת וכל פעם אכלתי סיידס רציניים שאני לא מקבל מסטרואידים אפילו...

התוכנית היא סגר יציאה איטית מאוד חיסון

שיהיה חיסון אני לא מתחסן, יש גבול

סגר? מה לעשות, כולם פה עושים מה ב#ין שלהם, אז זה מה שצריך לעשות, מכחישי הקורונה וההפגנות בסיפור נתנו לאנשים פתחון פה אבל למה הם יכולים ולי אסור ואז כולם עשו אללה בבלה ושכחו שיש קורונה, והנה עכשיו אוכלים את מה שבישלנו

אם אנשים היו מקפידים והיה ערבות הדדית לא היינו מגיעים לשם אבל כולם עשו הכל רק למראית עין, בשוק בפאבים באיפה לא כולם אחד על השני בלי מסיכול ובלי נעליים, מה ציפיתם שיקרה...

וכן בשביל אנשים בני 30 40 50 60 שמתו מאמצע שום מקום בלי שום סיבה הגיונית סוגרים מדינה, מה לעשות..

אם היו משקיעים בהסברה מההתחלה בכיוון של באמת הסברה ולא הפחדה אז היינו במצב יותר טוב אבל התקשורת חיפשה להפחיד במקום להסביר שאם יהיה ערבות הדדית המצב יהיה יותר טוב

ואז אחרי כל ההפחדות נתנו גב להפגנות בבלפור שעשו בדיוק את האפקט ההפוך של אין קורונה תעשו מה ב#ין..

ומה לעשות שחצי מהמדינה מה שהם רואים בטלוויזיה זה אבא ואמא שלהם כי אנשים כבר לא קוראים היום ספרים, דור מ#ויין של אנשים שדואגים רק ל#חת של עצמם וזה התוצאה..

וכן, גם ההנהגה לא מושלמת, אף אחד לא היה פה צדיק

בהתחלה זה תפס ונסגר הראשון עבד ואז כולם עשו חור בספינה והנה הספינה טובעת

ופותח האשכול, wake The fuck up, כן יש כמה קטעים מסריחים עם איך שההתנהלות נראית אבל הכל מתחיל ונגמר בי ובך, אנחנו האזרחים הקטנים שעושים את ההבדל
ואם היה חוק שמי שלא מתחסן צריך להישאר בסגר?
או חוק שמישהו שלא מתחסן לא יכול להיכנס למקומות ציבוריים כמו חדרי כושר?(לא מדבר על המרחב הפתוח)
מה תעשה אז?

ואם היה חוק שמי שלא מתחסן צריך להישאר בסגר?
או חוק שמישהו שלא מתחסן לא יכול להיכנס למקומות ציבוריים כמו חדרי כושר?(לא מדבר על המרחב הפתוח)
מה תעשה אז?
אני אעבור על החוק ואגרום לכך שברשומות יופיע שהתחסנתי למרות שלא התחסנתי בפועל, חד וחלק.
יש סגר?
לא מרגיש לי ככה.
מתי בפעם האחרונה אכלת במסעדה?
או היית במועדון?

איך בדיוק?😳
אני אלך לאחות שתתן חיסון, אני אסביר לה יפה שלא באמת לחסן אלא רק לרשום ואם צריך אשחד אותה ואם זה לא עובד אני אמצא אחות אחרת שתסכים, זה החלק הכי קל בתהליך דווקא..

או שאני אלך לקבל חיסון, ירשמו לי שקיבלתי, שנייה לפני שנותנים את החיסון אני אגיד יש לי לשירותים דחוף או ואעלם שכתוב שכבר קיבלתי חיסון או שאעלם אחרי שרושמים שקיבלתי ומחכים לקבל, באמת שזה לא סיפור

אני אלך לאחות שתתן חיסון, אני אסביר לה יפה שלא באמת לחסן אלא רק לרשום ואם צריך אשחד אותה ואם זה לא עובד אני אמצא אחות אחרת שתסכים, זה החלק הכי קל בתהליך דווקא..

או שאני אלך לקבל חיסון, ירשמו לי שקיבלתי, שנייה לפני שנותנים את החיסון אני אגיד יש לי לשירותים דחוף או ואעלם שכתוב שכבר קיבלתי חיסון או שאעלם אחרי שרושמים שקיבלתי ומחכים לקבל, באמת שזה לא סיפור
התנהגות של ילד קטן

אני די בטוח שרושמים שקיבלת רק אחרי שבאמת קיבלת, ואחות לא תסכן את הקריירה שלה בשביל כמה? אלף שקל?

התנהגות של ילד קטן

אני די בטוח שרושמים שקיבלת רק אחרי שבאמת קיבלת, ואחות לא תסכן את הקריירה שלה בשביל כמה? אלף שקל?
קיבלתי חיסונים, קודם רושמים ואז מקבלים ואפשר לסמן שקיבלת חיסון בלי שבאמת קיבלת זה לא שמצמידים לך אקדח לרכה, זה קופות חולים זה הכל שכונה, וזה לא ילד קטן.., יש חיסונים שאני מוכן לקבל, וזה ממש לא אחד מהחיסונים האלה עם כל הכבוד..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית