הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות של כמעט חודש, לפני/אחרי.

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
תגידו, רואים הבדל? האמת, אני לא בטוח אם זה לא רק התאורה/זווית צילום/מידת הפאמפ. אני קצת מבואס כי אני מרגיש שיכולתי לעשות שינוי הרבה יותר משמעותי אם רק היה לי תאבון:🤦‍♂️:. אחת מהתרופות שאני לוקח ממש החריבה לי כל טיפת רעב. בכנות, אני לא זוכר כבר איך מרגיש רעב. ארוחות בשבילי זה טחינה מכנית של מזון עד אפס מקום, ואז מאבק מתיש בבחילה. טוב נו... לא נתבכיין על זה. כל אחד והקשיים שלו.

upload_2020-10-1_21-16-37.png

upload_2020-10-1_21-17-31.png

נראה שיש הבדל, אבל לדעתי מינורי מספיק שהוא יכול לבוא מתאורה,פאמפ וכל מה שאמרתה.

זה רק חודש יהיה לך קשה מאוד למצוא הבדלים משמעותיים במסת שריר במסגרת זמן הזו.

תיקח תמונה, באותו מקום מול המראה, אותה התאורה, אותה השעה של היום. חכה כמה חודשים טובים ותשווה אז.

מוניטין על כוח הרצון וההתמדה.

כן, לפי התמונות רואים הבדל.
זה בסה"כ חודש, תמשיך במגמה של עלייה במשקל תוך כדי האימונים ושום דבר לא יעצור אותך.
תנסה לאכול מזונות עם דחיסות קלורית גבוהה זה יקל עליך.

ברור, רואים שיש הבדל
גדלת בידיים ובחזה וכנראה גם במסת שריר בבטן
בתמונת לפני נראית מורעב

אל תחמיר עם עצמך, כל עוד אתה לא במטרה של תחרויות פיתוח גוף ובמירוץ נגד הזמן, אתה תגיע לתוצאות.
רואים שינוי קטן (בכל זאת חודש, ונראה שיש לך חילוף חומרים ממש טוב)
בהצלחה אלוף

יש שינוי מזערי האמת אבל כל הכבוד תמשיך כך לגבי ארוחות יכול להזדהות איתך מאוד תנזה לפרוס את זה יותר ועצה שלי אל תהיה טמפון לגבי זה קח את זה באיזי אל תילחץ לגבי השלמת.ערכים
.

יש שינוי מובהק כל הכבוד!
בניית מסת שריר והגעה לשייפ טוב לוקחת זמן, אם קשה לך מאוד לאכול הייתי ממליץ לשלב גיינר ביחס של 1:3
מנה אחת מחולקת לפעמיים. יכניס לך עוד 1000-קלוריות. בערך 60 גרם חלבון ועוד 180-190 גרם פחממה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית