הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל SS ברצינות

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
עד כה הסתייגתי מהתוכניות הללו
אני אסיים חיטוב עוד 3 שבועות ואני חושב ברצינות להתחיל SS

אין ספק שיש לי מקום להוסיף משקל על המוט וסביר להניח שאני באמת יתחזק בתוכנית, העדיפות שלי היא מאסה ובשורה התחתונה האם כדאי לי להשקיע זמן בתוכנית לבניית מאסה מאשר בתוכנית אחרת שבה אולי אצבור יותר שריר.

תכבדו את העובדה שכוח לא מהווה פאקטור בשבילי, לפחות לא קריטי כמו לרוב פה.

עוד דבר חשוב, אני משתדל לא לעלות אחוזי שומן גבוהיים (אני לא עובר את 500 קלוריות בגרעון חיובי.)

ופה נכנסת ההטרלה המפורסמת: תגדיר נתקע?

לא הצליח לסגור אפילו סט אחד ל5? או שהיה חזרות לו רק 1-2 חזרות לסיים את הסט?
😃

אם אתה מתחיל מבחינתי גם לא לעשות 3 סטים אקרוס זה נתקע.
לא אמורים לך להיות ימים רעים(אלא עם באמת יש נסיבות מיוחדות).

150 קלוריות ?
ההפרשים לא כאלה קטנים, אם מתחיל נתקע כי זה חסרות לו 1000 קלוריות.
אם אתה נתקע הגוף שלך לא יצטרך 1000 קלוריות כדי להתאושש הקפיצות לא כאלו גדולות.
ה 150 היה סתם דוגמא זה יכול להיות גם 300 או 500 אבל בטח שלא 1000

אם אתה נתקע הגוף שלך לא יצטרך 1000 קלוריות כדי להתאושש הקפיצות לא כאלו גדולות.
ה 150 היה סתם דוגמא זה יכול להיות גם 300 או 500 אבל בטח שלא 1000

העניין ש500 זה גבולי מאוד, אני לא מאמין בחישובי הBMR, ו+ של 500 בדרך כלל הוא נטרלי כאשר אתה מתאמן אימוני עצימות.

הבעיה שאתה לא יודע כמה הניטראלי שלך
אתה צריך לאכול כ"כ הרבה שבלי חלב/אוריאו/סניקרס/המבורגרים/פיצות/חומוס זה לא יעבוד
בהתחלה עד שאתה לומד להרים (חודש חודשיים תלוי בך, תעלה סרטונים לפה ותקראה את הספר ותראה את ה DVD)
אתה יכול להתחיל מסביבות ה3000 קלוריות וכשתצטרך יותר אוכל תוסיף
אם אתה יודע להרים והולך להרים משקלים כבדים אז תצטרך עוד אוכל
בתחילת התוכנית בגלל שלא יודעים להרים מרימים משקלים מצחיקים ככה שלא צריך לדחוף סתם אוכל ולהשמין

העניין ש500 זה גבולי מאוד, אני לא מאמין בחישובי הBMR, ו+ של 500 בדרך כלל הוא נטרלי כאשר אתה מתאמן אימוני עצימות.
אולי ואולי לא.
נוסחאות BMR הם בד"כ עם סטייה של 10% אם אתה אדם בריא ולא בעל מסת שריר גדולה מאוד (ברמה של מפתחי גוף מקצועיים).
אפשר לדעת יותר במדוייק אם נמדדים באוהל חמצן אבל אף אחד לא באמת ילך ויעשה את זה (חד פעמי דווקא זה מומלץ או מדיה ב BODPOD אומר לכם גם את ה BMR וגם % שומן).
בכל מקרה הדבר גם תלוי ביכולת ההתאוששות של בן אדם מה שהוא אינדבידואלי ותלוי כמובן בגנטיקה (מצב הורמונאלי), אם אחד היה שמן בעברו תוספת גדולה מאוד של קלוריות יכולה לעשות רק רע, אם הוא שחיף שיהנה להעמיס, אם הוא באמצע הייתי שם יד על הדופק.

אולי ואולי לא.
נוסחאות BMR הם בד"כ עם סטייה של 10% אם אתה אדם בריא ולא בעל מסת שריר גדולה מאוד (ברמה של מפתחי גוף מקצועיים).
אפשר לדעת יותר במדוייק אם נמדדים באוהל חמצן אבל אף אחד לא באמת ילך ויעשה את זה (חד פעמי דווקא זה מומלץ או מדיה ב BODPOD אומר לכם גם את ה BMR וגם % שומן).
בכל מקרה הדבר גם תלוי ביכולת ההתאוששות של בן אדם מה שהוא אינדבידואלי ותלוי כמובן בגנטיקה (מצב הורמונאלי), אם אחד היה שמן בעברו תוספת גדולה מאוד של קלוריות יכולה לעשות רק רע, אם הוא שחיף שיהנה להעמיס, אם הוא באמצע הייתי שם יד על הדופק.

הנוסחאות האלה לא מתאימות לאימוני כח.
אבל אני מסכים איתך שצריכים לעקוב אחרי העלייה במשקל.

הנוסחאות האלו מביאות לך את ה RMR + פעילות יומיומית [מקלחת,ישיבה וכו'), אימונים/פעילות גופנית הם לא חלק מהנוסחה, אתה מוסיף אותם לאחר מכן.

איזה מצחיק שרק בגלל שרן הבילדר צילם תמונות חושבים שהוא הדוגמא היחידה למישהו שהתקדם עם SS מבחינת מאסת שריר. ליצנים, רן בילדר, לכן הוא מצטלם. אנחנו לא בילדרים 😛

מה זה חשוב כמה אפשר לעלות? תעשה את התוכנית ותאכל כמו בנאדם, אתה כבר תרגיש כשתצטרך להוסיף קלורית.

צריך קצת תמונה כללית בשביל הבן אדם המתחיל בתוכנית.
ככה שלא יכנס ללחץ אם יעלה 2 קילו בחודש ולא 4 כמו אחרים ואז יתחיל סתם לדחוף אוכל.

אני עבדתי SS, תפריט של מעל 4000 קלוריות ביום, ועליתי בחודש וחצי האחרון 6 קילו, הרוב שריר (עליתי בערך 2% שומן), ולצורך העניין, ריבועים שלא ראו קודם רואים עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית