הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקל להפסיק לעשות סקוואט ודדליפט לתקופה...

• פותח/ת השרשור eliyas
  • פורסם בתאריך

eliyas

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
2
1
0
משקלים לחמש חזרות:
סקוואט LB 80
דדליפט 110
פרס דמבל 24 כול יד
בנץ 60-70

אלהן
אני מרגיש שהרגליים שלי יותר מידי גדולות שוקל להחליף את עבודת רגליים לקטבל עד שאני יתחזק יותר בלחיצות..
מה אתם חושבים כדי?
תודה מראש..

1. בספק כמה הרגליים שלך בפער מפלג גוף עליון עם המשקלים שציינת
2. בתור מתאמן מתחיל כדאי להתקדם ולהתחזק בכל התרגילים האלו באופן שווה, אתה לא בשלב של לתת דגש לקבוצת שריר מסויימת

אם הרגליים שלך "גדולות מידי" אז זה אומר שמה שעשית להם עבד. פשוט תפסיק להתקדם בהם ותשמר אותם באותה צורה שהתקדמת.

סקוואט LB 80
אני מרגיש שהרגליים שלי יותר מידי גדולות
מה אתם חושבים כדי?

סקוואט עם 80 קילו ורגליים גדולות מידי לא מסתדר באותו משפט.. סליחה !

תירוץ טוב להפסיק לעשות רגליים
בדיוק

אם הרגליים שלך "גדולות מידי
כמה כבר הרגליים גדולות אם הוא יורדת לסקוט עם 80 קילו (וזה גם משקל שהו זורק לנו פה בפורום בלי סרטון... בטח זה 70)

חביבי תמשיך תמשיך תמשיך..
תתאמן כמה שנים טובות
כשתגיע למסת שריר גדולה כבר והמשקלים יעלו ב 50--60 אחוז אז תתחיל לחשוב על פרופורציות.

כמו כן כדי להבין מה הפרופורציה של הגוף צריך להתחטב לא"ש נמוך מואד.. רק אז הגוף מתגלה במלואו. ואפשר לראות מה גדול ממה והאם יש פרופורציה טובה.
העיניים הוא כשאתה באחוז שומן גבוה לשומן יש נטייה להתפזר איפה שבא לו. ולכן יכול להווצר מצב אשלייתי שהגב או החזה או הרגליים או הכתפיים מאוד רחבות אבל זה באה על חשבון שומן שבחר להתגבר דווקא שם.
תגיע ל8 אחוז ואתה תגלה בדיוק מה הפרופורציות הנכונות

למה לא 0 אחוז?
לא קשה לדעת גם על 15
תלוי בגוף לא ראיתי את הבחור.
לא יודע איך השומן מתפזר אצלו בגוף.
לך תדע אולי הוא בכלל צובר את רוב השומן ביריכיים וחושב שהוא נראה כמו מרים משקולות סיני כשהוא בכלל עם צ'יקן לגס

בסופו של עניין בחירה אישית,
אצלי יש פער ענקי, למדתי לאהוב את זה, הכיף מהמשקפים הגדולים יותר (ויש לך הרבה בדרך) יותר חשובים לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית