הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם המכס SARMS

OSKAR212

משתמש מתחיל
6
4
נק' מוניטין:
4
6
4
שלום! המכס תפס לי את הקרדרין והאמקיי677 שהזמנתי והם שאלו אותי מה זה. מה אני יכול להגיד להם שישחררו לי את החבילה? המוצרים הם נוזל לבליעה
הקפצה

דשן לפרחים כמו סחלב

תערובת צמחים לבעיית עצירות
עובד מניסיון, לפעמים נדרש קצת צעקות.
בכל מקרה אתר שאתה מזמין ממנו לא יכול לעזור, כי כנראה במדינה שלהם הסחר בסארמס נכנס תחת תוספי תזונה או משהו (אנגליה, רוסיה וכו׳)

טוב, אחרי שקראתי את על התשובות להלן הניסיון שלי. קרה לי גם בסיינס ביו וגם ב cheymo, בשניהם הודעתי לחברות ושלחו לי מחדש אחרי שהודעתי שעבר זמן ולא הגיע.
לגבי המכס התקשרתי ואמרתי שמדובר בתרופה לשימוש עצמי ולא מסחרי ! לצרכי מחקר, אמרו בסדר וישלחו לי טופס הצהרה, אכן שלחו ולא חתמתי ! ובסוף שחררו בלי שחתמתי.
והרווחתי 2 מוצרים

טוב, אחרי שקראתי את על התשובות להלן הניסיון שלי. קרה לי גם בסיינס ביו וגם ב cheymo, בשניהם הודעתי לחברות ושלחו לי מחדש אחרי שהודעתי שעבר זמן ולא הגיע.
לגבי המכס התקשרתי ואמרתי שמדובר בתרופה לשימוש עצמי ולא מסחרי ! לצרכי מחקר, אמרו בסדר וישלחו לי טופס הצהרה, אכן שלחו ולא חתמתי ! ובסוף שחררו בלי שחתמתי.
והרווחתי 2 מוצרים
אז בעצם המכס טוב ליהודים?

• פותח/ת השרשור
מה אמרת \ עשית בסוף? מפחד שגם אצלי זה יעצר במכס, בדיוק הגיע למרכז מיון במודיעין
רשמתי שזה תוספי תזונה ושחררו אבל UPS דפקו אותי כי הם שיחררו לי את החבילה אז אני משלם עוד 200 שקל כמו תייר ואני לא יכול לעשות כלום אבל לא נורא

נב: המכס היא רנדומלית יכול להיות שבכלל לא יעכבו לך את החבילה

אז אני משלם עוד 200 שקל
רק כסף מדבר אצלם, הם יכולים לעקב לך את החבילה ועל כל יום שזה יושב אצלם במכס תצטרך לשלם דמי אפסנאות, אפשר להימנע מהרבה עמלות מיותרות שם אבל לאנשים אין כוח להתעסק בביורוקרטיה + שהם מבינים שכל יום שעובר לכאורה משלמים יותר מעדיפים לשלם ולסיים עם זה

אישית היה לי מקרה כזה ואמרתי להם אני לא משלם, תשלחו בחזרה לחול, הם שלחו לחו"ל בחזרה וקיבלתי מהחברה של המוצר החזר כספי שזה הגיע בחזרה לחו"ל

• פותח/ת השרשור
רק כסף מדבר אצלם, הם יכולים לעקב לך את החבילה ועל כל יום שזה יושב אצלם במכס תצטרך לשלם דמי אפסנאות, אפשר להימנע מהרבה עמלות מיותרות שם אבל לאנשים אין כוח להתעסק בביורוקרטיה + שהם מבינים שכל יום שעובר לכאורה משלמים יותר מעדיפים לשלם ולסיים עם זה

אישית היה לי מקרה כזה ואמרתי להם אני לא משלם, תשלחו בחזרה לחול, הם שלחו לחו"ל בחזרה וקיבלתי מהחברה של המוצר החזר כספי שזה הגיע בחזרה לחו"ל

זה למה לא מזמינים מעל 75$ במשלוח מהיר של החברות האלה זה פשוט עוקץ לאור יום 100 שקל רק על עלות השחרור ועוד 150 שקל על כל מיני אחוזים הצלחתי להוציא מהם 70 שקל הנחה בלחץ וזה גם לפני מע"מ הזיה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית