עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כותב על סמך ניסיון ?דשן לפרחים כמו סחלב
תערובת צמחים לבעיית עצירות
כותב על סמך ניסיון ?
עובד מניסיון, לפעמים נדרש קצת צעקות.דשן לפרחים כמו סחלב
תערובת צמחים לבעיית עצירות
אז בעצם המכס טוב ליהודים?טוב, אחרי שקראתי את על התשובות להלן הניסיון שלי. קרה לי גם בסיינס ביו וגם ב cheymo, בשניהם הודעתי לחברות ושלחו לי מחדש אחרי שהודעתי שעבר זמן ולא הגיע.
לגבי המכס התקשרתי ואמרתי שמדובר בתרופה לשימוש עצמי ולא מסחרי ! לצרכי מחקר, אמרו בסדר וישלחו לי טופס הצהרה, אכן שלחו ולא חתמתי ! ובסוף שחררו בלי שחתמתי.
והרווחתי 2 מוצרים
בשניהם הודעתי לחברות ושלחו לי מחדש אחרי שהודעתי שעבר זמן ולא הגיע.
מה אמרת \ עשית בסוף? מפחד שגם אצלי זה יעצר במכס, בדיוק הגיע למרכז מיון במודיעיןשחררו תודה לכולם אפשר לנעול
רשמתי שזה תוספי תזונה ושחררו אבל UPS דפקו אותי כי הם שיחררו לי את החבילה אז אני משלם עוד 200 שקל כמו תייר ואני לא יכול לעשות כלום אבל לא נוראמה אמרת \ עשית בסוף? מפחד שגם אצלי זה יעצר במכס, בדיוק הגיע למרכז מיון במודיעין
רק כסף מדבר אצלם, הם יכולים לעקב לך את החבילה ועל כל יום שזה יושב אצלם במכס תצטרך לשלם דמי אפסנאות, אפשר להימנע מהרבה עמלות מיותרות שם אבל לאנשים אין כוח להתעסק בביורוקרטיה + שהם מבינים שכל יום שעובר לכאורה משלמים יותר מעדיפים לשלם ולסיים עם זהאז אני משלם עוד 200 שקל
רק כסף מדבר אצלם, הם יכולים לעקב לך את החבילה ועל כל יום שזה יושב אצלם במכס תצטרך לשלם דמי אפסנאות, אפשר להימנע מהרבה עמלות מיותרות שם אבל לאנשים אין כוח להתעסק בביורוקרטיה + שהם מבינים שכל יום שעובר לכאורה משלמים יותר מעדיפים לשלם ולסיים עם זה
אישית היה לי מקרה כזה ואמרתי להם אני לא משלם, תשלחו בחזרה לחול, הם שלחו לחו"ל בחזרה וקיבלתי מהחברה של המוצר החזר כספי שזה הגיע בחזרה לחו"ל