המלצה לאוזניות טובות לריצה

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
אשמח להמלצות לאוזניות אלחוטיות (עד סביבות ה500 שח) לא חייב משהו איכותי בטירוף , רק שהסאונד יהיה יחסית טוב ויתאימו לריצות .

נערך לאחרונה:
האמת היא שיש לי אופציה ב50₪ אם תהיה מעוניין, Xiomy air dots.

עבור האוזן שלי הן האוזניות עם האחיזה הכי טובה שיצא לי לנסות. הסאונד אחלה, האמת היא שאני לא מהמבינים בתחום, אבל כיף לשמוע בהן שירים, אם אתה דואג אז אין להם סאונד ״זול״..

מהיקרות Jabra elite active 65t הן המומלצות ביותר לפי מה שאני יודע..

• פותח/ת השרשור
האמת היא שיש לי אופציה ב50₪ אם תהיה מעוניין, Xiomy air dots.

עבור האוזן שלי הן האוזניות עם האחיזה הכי טובה שיצא לי לנסות. הסאונד אחלה, האמת היא שאני לא מהמבינים בתחום, אבל כיף לשמוע בהן שירים, אם אתה דואג אז אין להם סאונד ״זול״..

מהיקרות Jabra elite active 65t הן המומלצות ביותר לפי מה שאני יודע..
ואיך הן לריצות ? האמת יש לי אוזניים דיי קטנות אז תמיד זה איכשהו כל הזמן יוצא לי מהאוזן ולא נכנס טוב . הדאגה הרצינית שלי שהן לא יפלו לי פתאום באמצע ריצה יותר מאשר הסאונד חחח

ואיך הן לריצות ? האמת יש לי אוזניים דיי קטנות אז תמיד זה איכשהו כל הזמן יוצא לי מהאוזן ולא נכנס טוב . הדאגה הרצינית שלי שהן לא יפלו לי פתאום באמצע ריצה יותר מאשר הסאונד חחח

האיר דוטס לא נופלות לי בכלל, אף פעם. גם לחברים שלי האמת, תקנה תנסה לפני שאתה מוציא 500₪..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אמא לא תשים לב שסבתא איננה?

לא באה לפגוע , אבל אתה מספים לי את הפוסט בטירוף (וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה ) , בכל מקרה אשמח אם תמשיך את השיח הזה בפרטי אם זה ממש לא רלוונטי למה ששאלתי ..

היו לי את האירדוטס של שיאומי, הן לא נופלות מהאוזן אבל אני לא ממליץ עליהם בכלל, כל הזמן מתנתקות, סוללה זבל, המגע בטאץ ממש מציק, הרבה פעמים "מתחרפנות" ולא עובדות סתם ככה, לפעמים לא נטענות

יש לי כרגע את הג'ברה אליט אקטיב 75, אני משתמש בהם לריצה גם והם די אחלה, לא נופלות לי לרוב פשוט לשים טוב
אבל הן יקרות אז לא יודע אם יתאים לך

• פותח/ת השרשור
היו לי את האירדוטס של שיאומי, הן לא נופלות מהאוזן אבל אני לא ממליץ עליהם בכלל, כל הזמן מתנתקות, סוללה זבל, המגע בטאץ ממש מציק, הרבה פעמים "מתחרפנות" ולא עובדות סתם ככה, לפעמים לא נטענות

יש לי כרגע את הג'ברה אליט אקטיב 75, אני משתמש בהם לריצה גם והם די אחלה, לא נופלות לי לרוב פשוט לשים טוב
אבל הן יקרות אז לא יודע אם יתאים לך

אם זה שווה את המחיר , אז כן 😃 טוב אז יש כאן רוב מכריע .
תודה לכולם על ההמלצות!

ממליצה לך בחום על אוזניות JBL T460BT.
זה דגם עם באס מודגש. תענוג. יושב טוב על הראש, אוטם רעשים ברמה שגורם לאמא שלי להתעצבן שאני לא עונה לה חחחח
נהנית מכל רגע.
עולה 200 שח' כולל משלוח/אחריות וכו'.

לא באה לפגוע , אבל אתה מספים לי את הפוסט בטירוף (וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה ) , בכל מקרה אשמח אם תמשיך את השיח הזה בפרטי אם זה ממש לא רלוונטי למה ששאלתי ..
אין כאן מקום לשיח באתר, וזה משהו שמאוד חסר.
הלוואי והיה פורום לדיבורים עם האנשים כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית