עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואיך הן לריצות ? האמת יש לי אוזניים דיי קטנות אז תמיד זה איכשהו כל הזמן יוצא לי מהאוזן ולא נכנס טוב . הדאגה הרצינית שלי שהן לא יפלו לי פתאום באמצע ריצה יותר מאשר הסאונד חחחהאמת היא שיש לי אופציה ב50₪ אם תהיה מעוניין, Xiomy air dots.
עבור האוזן שלי הן האוזניות עם האחיזה הכי טובה שיצא לי לנסות. הסאונד אחלה, האמת היא שאני לא מהמבינים בתחום, אבל כיף לשמוע בהן שירים, אם אתה דואג אז אין להם סאונד ״זול״..
מהיקרות Jabra elite active 65t הן המומלצות ביותר לפי מה שאני יודע..
ואיך הן לריצות ? האמת יש לי אוזניים דיי קטנות אז תמיד זה איכשהו כל הזמן יוצא לי מהאוזן ולא נכנס טוב . הדאגה הרצינית שלי שהן לא יפלו לי פתאום באמצע ריצה יותר מאשר הסאונד חחח
תודה רבה !!האיר דוטס לא נופלות לי בכלל, אף פעם. גם לחברים שלי האמת, תקנה תנסה לפני שאתה מוציא 500₪..
אתה לא משכיר חנייה בסכום הזה..ב500₪ אפשר למצוא אחלה של בית.
חח, בבירור צחקתי.אתה לא משכיר חנייה בסכום הזה..
שלח לי 500 שקל81,000 שקל
לא היה לי כוח להציק לו, בסוף.שלח לי 500 שקל
ואז 'אעביר' לך..
בדוקקקמוושינגטון
מה השנתון?סבתא שלי
71, יד ראשונה מחשמלאי.בדוקקק
כמו שפ''ת עיר הבירה
מה השנתון?
אמא לא תשים לב שסבתא איננה?71, יד ראשונה מחשמלאי.
אמא לאאמא לא תשים לב שסבתא איננה?
אמא לא תשים לב שסבתא איננה?
היו לי את האירדוטס של שיאומי, הן לא נופלות מהאוזן אבל אני לא ממליץ עליהם בכלל, כל הזמן מתנתקות, סוללה זבל, המגע בטאץ ממש מציק, הרבה פעמים "מתחרפנות" ולא עובדות סתם ככה, לפעמים לא נטענות
יש לי כרגע את הג'ברה אליט אקטיב 75, אני משתמש בהם לריצה גם והם די אחלה, לא נופלות לי לרוב פשוט לשים טוב
אבל הן יקרות אז לא יודע אם יתאים לך
אין כאן מקום לשיח באתר, וזה משהו שמאוד חסר.לא באה לפגוע , אבל אתה מספים לי את הפוסט בטירוף (וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה ) , בכל מקרה אשמח אם תמשיך את השיח הזה בפרטי אם זה ממש לא רלוונטי למה ששאלתי ..