הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצה לשעון חכם ואפליקציה לאימונים

• פותח/ת השרשור Maxaeo
  • פורסם בתאריך

Maxaeo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,

התחלתי לאחרונה להתאמן בחד"כ, מעוניין להיעזר בשעון חכם ואפליקציה שתתן לי תוכנית אימונים מסודרת.
בן 37, מתאמן כ-3 חודשים פעמיים בשבוע,
מעוניין להתחיל להתאמן FULL BODY על בסיס יומי לצורך בניית מסת שריר וכח.
משתמש ביומיום ב-IPHONE, מעוניין שהשעון חכם יציג לי ויזואלית איך נעשה התרגיל בצורה נכונה ועל איזה שרירים הוא עובד.
על מה אתם יכולים להמליץ מנסיונכם למתאמן מתחיל עם ניסיון וידע מועט בכושר שרוצה להתאמן בצורה נכונה שתביא תוצאות?

תודה מראש לעוזרים

היי,
מה הסיבה שאתה רוצה להתאמן בכל יום? העיקרון של "כמה שיותר, יותר טוב" לא עובד פה. העמסה מוגזמת על השרירים ישאירו אותך במקום, או אף יקחו אותך אחורה
אם אתה רוצה להתאמן FBW, אז 2-3 אימונים בשבוע יספיקו לך.
אני ממליץ לך לקחת 2-3 אימונים עם מאמן אישי שיבנה לך תוכנית וגם יעבור איתך על טכניקה של תרגילים. או לחלופין, אתה יכול לחפש סרטונים ביוטיוב שמסבירים כיצד לבצע תרגילים.

אתה יכול לראות כאן איך תוכניות אימונים לבניית מסת שריר - קישור
כמובן שאלה רק תבניות לתוכניות, אתה לא חייב להשתמש בהן As is, אך הן כן יתנו לך מושג כלשהו לאיך תוכנית אימון אמורה להיראות. אם אתה רוצה, אז אתה יכול לשנות תרגילים, להוסיף/להוריד סטים וחזרות.

אני לא מכיר אפליקצייה שמציגה את התרגילים באופן ויזואלי על גבי מסך השעון. אבל אתה יכול לבדוק את האפליקציות ש-@Mike Bikov המליץ, אולי לאחת מהן יש אפשרות להציג את התרגילים. ואני מניח שזה גם תלוי בסוג השעון החכם שיש לך.

בכל אופן, הדבר הכי חשוב לבניית מסת שריר הוא להעלות את העומס על השרירים באופן הדרגתי. זה יכול להיות באמצעות הוספת משקל, הוספת חזרה לסט, או קיצור זמני המנוחה, האפליקציות יעזרו לעקוב אחרי זה.

• פותח/ת השרשור
היי,
מה הסיבה שאתה רוצה להתאמן בכל יום? העיקרון של "כמה שיותר, יותר טוב" לא עובד פה. העמסה מוגזמת על השרירים ישאירו אותך במקום, או אף יקחו אותך אחורה
אם אתה רוצה להתאמן FBW, אז 2-3 אימונים בשבוע יספיקו לך.
אני ממליץ לך לקחת 2-3 אימונים עם מאמן אישי שיבנה לך תוכנית וגם יעבור איתך על טכניקה של תרגילים. או לחלופין, אתה יכול לחפש סרטונים ביוטיוב שמסבירים כיצד לבצע תרגילים.

אתה יכול לראות כאן איך תוכניות אימונים לבניית מסת שריר - קישור
כמובן שאלה רק תבניות לתוכניות, אתה לא חייב להשתמש בהן As is, אך הן כן יתנו לך מושג כלשהו לאיך תוכנית אימון אמורה להיראות. אם אתה רוצה, אז אתה יכול לשנות תרגילים, להוסיף/להוריד סטים וחזרות.

אני לא מכיר אפליקצייה שמציגה את התרגילים באופן ויזואלי על גבי מסך השעון. אבל אתה יכול לבדוק את האפליקציות ש-@Mike Bikov המליץ, אולי לאחת מהן יש אפשרות להציג את התרגילים. ואני מניח שזה גם תלוי בסוג השעון החכם שיש לך.

בכל אופן, הדבר הכי חשוב לבניית מסת שריר הוא להעלות את העומס על השרירים באופן הדרגתי. זה יכול להיות באמצעות הוספת משקל, הוספת חזרה לסט, או קיצור זמני המנוחה, האפליקציות יעזרו לעקוב אחרי זה.
אהלן מאור, תודה על תגובתך, בתור אחד שיש לו IBS האימונים עוזרים לי עם הבעיות שזה שיוצר (מתאמן גם פעמיים בשבוע באמנות לחימה), בימים שיש לי הפסקה בין האימונים מרגיש משמעותית פיסית פחות טוב. לא מחפש להרים משקלים סופר גבוהים כי המעמסה הזאתי גם כן משפיע על ה-IBS לכן עובד במשקלים פחות גדולים (3 סטים של 10-12 חזרות).

ייתכן שבימים שאתה מתאמן התזונה שלך נראית שונה, ולכן אתה מרגיש טוב יותר.

לא מחפש להרים משקלים סופר גבוהים כי המעמסה הזאתי גם כן משפיע על ה-IBS לכן עובד במשקלים פחות גדולים (3 סטים של 10-12 חזרות).
גם משקלים קלים יכולים ליצור עומס רב על השרירים, זה תלוי כמה קרוב לכשל אתה מתאמן.

בכל אופן, אני ממליץ לך לפנות למאמן כושר (וגם לליווי תזונתי, או מספר פגישות לפחות) כדי שיתנו לך מענה בנוגע לתוכנית האימונים וגם לגבי התזונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית