עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש גם כמות אידיאלית של חלבון פר ארוחה לא ענית על זה, השאלה אם בסייקל זה משתנה בעצם. ולמה מינימום זה אידיאלי? לא עדיף ללכת על טווח ביטחון של המקסימום חלבון שצריך?כמה gh כמה מסטרון כמה אוסטרין כמה זמן הסייקל
אידיאלי זה שיהיה שם את כמינימום ה2.2 גרם לק"ג משקל גוף ומספיק קלוריות כדי לגבות עליה במשקל בטוטאל
במינימום הרעיון שאת צורך לפחות 2.2, אם תצרוך יותר זה יותר טוב ככה אתה הולך על בטוח שם ומנצל את מה שנקרא לכאורה סינתזת חלבון מוגברת בזמן סייקליש גם כמות אידיאלית של חלבון פר ארוחה לא ענית על זה, השאלה אם בסייקל זה משתנה בעצם. ולמה מינימום זה אידיאלי? לא עדיף ללכת על טווח ביטחון של המקסימום חלבון שצריך?
יש גם כמות אידיאלית של חלבון פר ארוחה לא ענית על זה, השאלה אם בסייקל זה משתנה בעצם. ולמה מינימום זה אידיאלי? לא עדיף ללכת על טווח ביטחון של המקסימום חלבון שצריך?
למרות שאין מחקרים מדעיים כמו שכולם רשמו פה הדעה הפופולרית היא בסייקל מעל 2.5 ג חלבון לפר קילו משקל גוף
קיבלת שלילי על שאמרת זה המקסימום לצרוךכנראה שאני ואתה משיגים מידע ממקומות שונים.
תגיד אתה צוחק עליי? מה הוכחת פה בדיוק?
זה פאקינג מצגת של מישהי. זו הוכחה מדעית חותכת שתומכת במה שאמרת? וגם אם כן, יש עשרות מחקרים אחרים שטוענים אחרת.
אני לא אתן לך מוניטין שלילי כמו שעשית רק בגלל שאתה חושב הפוך ממני. יודע למה? כי אני לא אפס ומבין שיש אנשים בחושבים אחרת ממני.
קיבלת שלילי על שאמרת זה המקסימום לצרוך
למה להגביל חלבון במקסימום? ואם מישהו צורך יותר מ2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף, מה יקרה לו?! אישית אצלי אני הרבה יותר שמח ואנרגטי שאני עובר את הפי 2.5 אןלי לאחוז שומן יש קשר למשוואה אבל לא יודע אם חקרו את זה מספיק
אני כן יודע שיש קשר בין צריכת חלבון מוגברת ל שינויים בהרכב גוף, יודע את זה על הגוף שלי עצמי
לעיונך ואגב הבחורה שהביאה את המאמר הזה ביססה את זה עם מחקרים תרצה או לא
כנראה שאני ואתה משיגים מידע ממקומות שונים.
לא יודע אם שמת לב אבל נושא הפוסט זה כמות חלבון בסייקל .
עובדתית אין על זה מספיק מחקרים.
מה שרשמתי זה שרוב משתמשי הסטרואידים מחזיקים בדעה שצריך לאכול בסייקל מעל 2.5 גר חלבון ליום.
במידה ואתה מכיר הרבה אנשים שצורכים סטרואידים ויש להם גם גוף בהתאם והם טוענים שצריך לאכול 2גר גג בזמן סייקל אז קטונתי מלדבר.
אפילו אבקש ממך תוכנית אימונים ותזונה
הרוב אומרים מעל 2.5 גרם חלבון סייקל.בדיוק כמוך גם אני כתבתי שאין מספיק מחקרים לגביי כמות חלבון מינימלית בסייקל.
מכיר לא מעט כאלו, מכיר גם אנשים שאוכלים הרבה חלבון. השורה בתחתונה זה אינדיבידואלי ואין הוכחה חד משמעית לכאן או לכאן. מה שהפריע לי זה אנשים כמו סייקלטלפון שקובעים דברים באופן נחרץ בעוד שיש להם מינימום ידע ו״ההוכחות״ שלו מביכות את האחיינית שלי.
תראה לי בודי בילדר אחד מקצועי , עזוב מקצועי - מספיק בודי בילדר רגיל ישראלי ממוצע, עזוב תביא "קרנף" מהמכון שלך שאוכל בסייקל פחות מ2 ג חלבון ואני מוריד את הכובע...מכיר לא מעט כאלו,
הרוב אומרים מעל 2.5 גרם חלבון סייקל.
זה הדעה הרווחת בעולם ובארץ.
תשאל כל בודיבילדר .
"מכיון שאין נביא בדורנו אנחנו נסתמך על חכמי הדור "
במקרה שלנו חביבי חכמי הדור טוענים לאכול מעל 2.5 ג בסייקל
תראה לי בודי בילדר אחד מקצועי , עזוב מקצועי - מספיק בודי בילדר רגיל ישראלי ממוצע, עזוב תביא "קרנף" מהמכון שלך שאוכל בסייקל פחות מ2 ג חלבון ואני מוריד את הכובע...
נכון יש כל מיני ליצנים שטוענים שהם טבעיים גם וגם אוכלים גרם חלבון לקילו גוף אבל הם לא במשווא שלנו
הוא גם לא עובר את ה500 מג טסט בשבוע.קח ifbb pro תרשום גרג דוסט באנגלית.
הוא גם לא עובר את ה500 מג טסט בשבוע.
ובכלל עושה סייקלים רק לפני תחרות ככה הוא טבעי ואמין כמו הבחור עם האשכול של ה-50 עמוד.
מה קרה לך זה אחד מיני אלף
טוב בוא לא נכנס לדיון של :הוא על hrt טוען שמשתמש ב 140 מג לשבוע.
גם כשהוא עשה את הסייקל המפורסם שלו ב 2012 הוא מעולם לא אמר שאכל את הכמויות חלבון האלו.
בכל מקרה, בקשת אחד וקבלת. אני בטוח במיליון אחוז שיש עוד כאלו, זה פשוט לא מספיק חשוב לי 🙄