הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההתעללות בכלב

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
אתה צודק, אם כי כל דעותיי נכונות וצודקות ללא יוצא מן הכלל. אני יודע שזה קשה להכיל, קשה לקבל, קשה להתמדד, אבל יש מציאות אחת.

200.gif

מציאות בה אני צודק, אתה טועה. מציאות בה הדוגמה שלי מתקבלת, שלך לא. מציאות בה אתה נכנס לבאן, אני לא.
'''אני צודק לא משנה מה!''
''לא צריך להסביר כלום פשוט תקשיבו למה שאני אומר!'''
''הנה תראו אני אפילו שם גיף של אריה שואג!'''

'''אני צודק לא משנה מה!''
''לא צריך להסביר כלום פשוט תקשיבו למה שאני אומר!'''
''הנה תראו אני אפילו שם גיף של אריה שואג!'''

תמשיך לרוץ עם התירוצים שלך, אני עוקב אחריך לאן שלא תלך

UglyScratchyDassierat-size_restricted.gif

אין לך כלום, הדוגמה שלך הייתה גרועה, שזו תהיה הפעם האחרונה שאני מוותר לך.

תמשיך לרוץ עם התירוצים שלך, אני עוקב אחריך לאן שלא תלך

tenor.gif

אין לך כלום, הדוגמה שלך הייתה גרועה, שזו תהיה הפעם האחרונה שאני מוותר לך.

רק בריאות אח שלו, מקווה שנשאר לך מספיק מקום במחשב לפורנו מכול הגיפים האלו

רק בריאות אח שלו, מקווה שנשאר לך מספיק מקום במחשב לפורנו מכול הגיפים האלו

בומר, אתה לא מוריד פורנו ולא GIFS ב2020.

מזל שאתה לא מנהל

זה מה שמייק חשב כלפיך אף על פי שהצעת את עצמך מס' פעמים, אבל אני אישית רוצה שתהיה מנהל. מייק תן לו ניהול, הוא בחור טוב ומשקיען.

באותה עת הם היו העליונים, זה לא אומר שזה צודק בעיניי. אני עניתי לשאלה למה אתה חושב שאתה עליון מהפרה. אם אתה עושה עם בן אדם מסוים כרצונך, אתה עליון לו. לדון על מהו מוסר זה דיון ממש ארוך, כולנו שווים בפני אלוהים 😛 חזק = עליון. אריה עליון בפני הצבי, למה? כובע. הוא חזק יותר, האריה לא בורח מהצבי. אם אלוהים לא היה חזק מאיתנו הוא לא היה עליון לנו (זרום עם הדוגמה גם אם אתה אתאיסט)

אחי היקר, מה זה מזון לאוכל? אתה אומר שמאכלים של כלבים מכילים שאריות כלבים?
חזק = עליון, ע''פ דרווין מותאם יותר = עליון, כי מי שמותאם שורד ולא מי שחזק, עובדה שהדינוזאורים לא שרדו 😃
אז סבבה נזרום איתך, אנחנו עליונים, זה נותן לנו את האפשרות לאכול פרות לכיף שלנו, האם הדבר נותן לנו את האפשרות לא להיות מוסריים?
כן התכוונתי מזון לכלבים חחחחחח
בגלל הקורונה לא הגעתי לדוד שלי הרבה זמן ויש לו מעשנה ככה שכבר מלא זמן לא אכלתי בשר טוב

ניב קשוח מדי
לפעמים אני חושב שהוא טרול
אבל זה קצת מצחיק

ההשוואה הזאת של הנאצים לקרניבורים היא עלבון לניצולי שואה, באמת אבל.
תגיד לי, אתה באמת רציני? ומה גורם לך לחשוב שאתה יותר עליון מחסה?
אותו דבר. הם משמשים למזון כדרך הטבע עוד מלפני מליוני שנים. בכל מקרה, כבר סיכמנו, שהאופן שבו האדם מתייחס לחייה מסוימת תלוי בנורמות החברתיות.
בדיוק כמו כל הקביעות המוסריות שלך, כולן נורמות חברתיות באופן כזה או אחר.

בהודו פרה נחשבת קדושה ואף אחד לא מעז לנקוף עליה אצבע, הן מסתובבות ברחוב חופשי.
לעומת זאת, בסין אוכלים כלבים, סמורים, חתולים ואנא עארף.
איך זה עלבון, בשני המקרים יש אפליה והתעללות בגלל רעיון משוגע.
אני לא יותר עליון מחסה, אני לא מרגיש עליון על כלום, אין לי רגשי נחיתות, אני כן צריך חסה כי זה צורך קיומי לעומת בעלי חיים שהם לא וכבר הוכחתי את זה פה.
אתה סיכמת, לא אני, אני טענתי באשכול שמוסר לפחות לפי דעתי הוא דבר מולד, ושאי אפשר לחקור במדע את הנושא.

זה מה שמייק חשב כלפיך אף על פי שהצעת את עצמך מס' פעמים, אבל אני אישית רוצה שתהיה מנהל. מייק תן לו ניהול, הוא בחור טוב ומשקיען.
אני רוצה להאמין שאתה צוחק , אבל בואו נוודה אתה יודע שהפוסטים שלו בנושא היו בדיחה נכון?

חזק = עליון, ע''פ דרווין מותאם יותר = עליון, כי מי שמותאם שורד ולא מי שחזק, עובדה שהדינוזאורים לא שרדו

יש הבדל בין חזק בפני הטבע וחזק אחד כלפי השני, אם בן אדם עצום וחזק לא יכול להתרבת כי הוא עקר, זה אומר שבן אדם כחוש וחלש יותר עליון ממנו כי הוא יכול להתרבות ולהמשיך את השושלת שלו? במובן מסוים כן (זו תכלס מהות החיים במובן מסוים) אבל הבן אדם החזק יותר יכול לעשות בו כרצונו (בטבע) הוא גם יכול למנוע ממנו מלהביא ילדים או להרוג אותם, אתה מבין, יש סוגי ''עליונות'' שאפשר לדסקס איתם. יש כאלו גם שיגידו שאינטליגנציה זה דבר משתנה וכל חיה חכמה בתחום שלה, אתה לא יכול לשפוט דג על פי היכולת שלו לטפס על עץ. אבל במובן שאני הצגתי, אתה סופריור לפרה כי אתה יכול לעשות בה כרצונך, כל מה שרק תרצה (אתה = בני אדם)

האם הדבר נותן לנו את האפשרות לא להיות מוסריים?

זה מה שדיברתי עליו בהתחלה, אם המוסר הזה קיים אצלך ואתה מכחיש אותו, יש כאן בעיה. אם אתה לא מכחיש אותו (אין לך בעיה לשחוט / לצפות בשחיטות וכו' בלי רגשות אשם) אז זו לא צביעות לאכול בשר אבל להעריך את חיי הכלב.
אני רוצה להאמין שאתה צוחק , אבל בואו נוודה אתה יודע שהפוסטים שלו בנושא היו בדיחה נכון?

חבל שאתה עושה ממנו בדיחה.

מה שמייק חשב כלפיך אף על פי שהצעת את עצמך מס' פעמים, אבל אני אישית רוצה שתהיה מנהל. מייק תן לו ניהול, הוא בחור טוב ומשקיען
תודה בובי
הצעתי תמיד בהלצה,אני לא כזה מתאים להיות מנהל
טרול מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית