- פותח/ת השרשור
לא נראה לי שהבנת את העיקר ואתה מתעסק בטפל, גם אני ויתרתילא מתאים לי ואני אנסה לעצור אותך, גם אם לפי שיטתך זה מוסרי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נראה לי שהבנת את העיקר ואתה מתעסק בטפל, גם אני ויתרתילא מתאים לי ואני אנסה לעצור אותך, גם אם לפי שיטתך זה מוסרי
פשוט מאוד- אין דבר כזה "מוסר כללי", כל אחד פועל על פי גחמת ליבו ואידיאלים שהוא הציב לעצמו, אתה משום מה החלטת שהאידיאלים שהמצאת לעצמך מחייבים את כולםלא נראה לי שהבנת את העיקר ואתה מתעסק בטפל, גם אני ויתרתי
לא נראה לי שהבנת את העיקר ואתה מתעסק בטפל, גם אני ויתרתי
קצת סטטיסטיקה וזהו? מאחל לך רק בריאות, שמור על הלב
אני ניסיתי להעביר שאין דבר כזה לכל אחד מוסר משלו, הוא חי בחברה שמכתיבה את המוסר ע''פ חוקיםזה מקרה אחר למען האמת, במקרה הראשון הוא משחק אותה רגיש ואכפתי כלפי בעלי החיים וכשנותנים לו אלטרנטיבה הוא מתחמק כי טעים לו, פה הוא חד משמעית ינסה לעצור אותך, מקרה 2 זה לא תסביך.
משרד הבריאות אבל אומר להמנע מבשר אדום אז איך זה בריא.... אני באמת שואל אותךכמה שפחות מעובד ככה יותר בריא
אני ניסיתי להעביר שאין דבר כזה לכל אחד מוסר משלו, הוא חי בחברה שמכתיבה את המוסר ע''פ חוקים
משרד הבריאות אבל אומר להמנע מבשר אדום אז איך זה בריא.... אני באמת שואל אותך
אתה לא צריך לתסף עם תוספי תזונהבוא נגיד ככה -
אם אפשר לחיות מתזונה טבעונית ולקבל את כל הערכים התזונתיים, מבלי לתסף עם תוספי תזונה וויטמינים למיניהם,
הייתי אומר וואלה... אולי שווה להיות טבעוני.
ברגע שאתה ניזון מתזונה מסוימת ונאלץ לקחת תוספי תזונה, הרי שכל התזונה הזו דפוקה מהשורש, ובטח שלא האידיאל הטבעי כפי שהיא מתיימרת להיות
אתה לא צריך לתסף עם תוספי תזונה
לומדים כל יום משהו חדש, וכמו שסיגריות נחשבו לדבר בריא לפני 100 שנה יודעים היום שהן מסוכנות לבריאות.משרד הבריאות טוען גם שפירמידת המזון זאת הדרך לתזונה נכונה. צריך לדעת מתי ולמי להקשיב. לצערי שטפו לך את המח
אני ניסיתי להעביר שאין דבר כזה לכל אחד מוסר משלו, הוא חי בחברה שמכתיבה את המוסר ע''פ חוקים
אני אומר לך שאין לי שום חוסר B12 אז איך זו עובדה??? הרי מחסור גורם לחוסר אז למה לי אין חוסר???ברור שכן. עובדה. גם חבריך לטבעונות, שהתלהבו כמוך מה-B12 במנקאי, שללו את עצם העובדה שאפשר להסתמך על זה כמקור לבי12.
מיד אגב כשציינת את המזון הזה, הרצתי חיפוש, לא לקח לי יותר מ10 דק׳ (אפילו באתרים של טבעונים עצמם) להבין שהמחקר הבודד הזה נטול בספק רב. ממליץ לך לבדוק בעצמך (עם כמה שרציתי לתמוך בסטארטאפ המקומי הזה)
אני אומר לך שאין לי שום חוסר B12 אז איך זו עובדה??? הרי מחסור גורם לחוסר אז למה לי אין חוסר???
ו?ברגע שאתה ניזון מתזונה מסוימת ונאלץ לקחת תוספי תזונה, הרי שכל התזונה הזו דפוקה מהשורש
חרצת את גורלו.אולי נועדת להיות טבעוני
לא חוקים לפי מוסר?הוא חי בחברה שמכתיבה את המוסר ע''פ חוקים
בסופו של הדבר האכיפה היא ע''פ חוק ולא ע''פ מוסר, אם המוסר היה מכתיב את החוק היה יותר איסורים 😃ו?
חרצת את גורלו.
מסכן.
לא חוקים לפי מוסר?
מעניין.
אתה לא צריך לתסף עם תוספי תזונה
@Banned היקר העלה שאלה- "למה אנשים מתעצבנים שמרביצים לכלב אבל על שחיטת פרות לא", אני ניסיתי להסביר לו למה (משום שאדם קודם דואג לעצמו ורק אז לסביבה) ולכן על פרות לא מתרעמים שהם נשחטות משום שאנחנו רוצים לאכול אותם אבל על כלב שאין שום סיבה להרביץ ל סתם מרחמים עליו, אני בטוח שאם אנשים היו רואים פרות שלא שוחטים אותם אלא לוקחים להם חלק אחר חלק והם מתות לבד זה היה מזעזע אותם, וגם הוספתי שהסתירה היא לא אצל הקרניבורים שעל כלב מרחמים ופרה לא אלא אצל הטבעונים של פרה וכלב מרחמים אבל לא על נמלים ותיקנים.זה מקרה אחר למען האמת, במקרה הראשון הוא משחק אותה רגיש ואכפתי כלפי בעלי החיים וכשנותנים לו אלטרנטיבה הוא מתחמק כי טעים לו, פה הוא חד משמעית ינסה לעצור אותך, מקרה 2 זה לא תסביך.
בסופו של הדבר האכיפה היא ע''פ חוק ולא ע''פ מוסר, אם המוסר היה מכתיב את החוק היה יותר איסורים 😃
ראה לדוגמה נושא הפרווה
רמת אמינות- "רנו לא רואה מוסך"😆😆😆אני רק אסיים בדבר אחד ואני נוטש את השירשור הזה כי הספיק לי