הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההתעללות בכלב

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
לא נראה לי שהבנת את העיקר ואתה מתעסק בטפל, גם אני ויתרתי
פשוט מאוד- אין דבר כזה "מוסר כללי", כל אחד פועל על פי גחמת ליבו ואידיאלים שהוא הציב לעצמו, אתה משום מה החלטת שהאידיאלים שהמצאת לעצמך מחייבים את כולם

לא נראה לי שהבנת את העיקר ואתה מתעסק בטפל, גם אני ויתרתי

זה מקרה אחר למען האמת, במקרה הראשון הוא משחק אותה רגיש ואכפתי כלפי בעלי החיים וכשנותנים לו אלטרנטיבה הוא מתחמק כי טעים לו, פה הוא חד משמעית ינסה לעצור אותך, מקרה 2 זה לא תסביך.

זה מקרה אחר למען האמת, במקרה הראשון הוא משחק אותה רגיש ואכפתי כלפי בעלי החיים וכשנותנים לו אלטרנטיבה הוא מתחמק כי טעים לו, פה הוא חד משמעית ינסה לעצור אותך, מקרה 2 זה לא תסביך.
אני ניסיתי להעביר שאין דבר כזה לכל אחד מוסר משלו, הוא חי בחברה שמכתיבה את המוסר ע''פ חוקים
כמה שפחות מעובד ככה יותר בריא
משרד הבריאות אבל אומר להמנע מבשר אדום אז איך זה בריא.... אני באמת שואל אותך

בוא נגיד ככה -
אם אפשר לחיות מתזונה טבעונית ולקבל את כל הערכים התזונתיים, מבלי לתסף עם תוספי תזונה וויטמינים למיניהם,
הייתי אומר וואלה... אולי שווה להיות טבעוני.
ברגע שאתה ניזון מתזונה מסוימת ונאלץ לקחת תוספי תזונה, הרי שכל התזונה הזו דפוקה מהשורש, ובטח שלא האידיאל הטבעי כפי שהיא מתיימרת להיות

אני ניסיתי להעביר שאין דבר כזה לכל אחד מוסר משלו, הוא חי בחברה שמכתיבה את המוסר ע''פ חוקים

משרד הבריאות אבל אומר להמנע מבשר אדום אז איך זה בריא.... אני באמת שואל אותך

משרד הבריאות טוען גם שפירמידת המזון זאת הדרך לתזונה נכונה. צריך לדעת מתי ולמי להקשיב. לצערי שטפו לך את המח

בוא נגיד ככה -
אם אפשר לחיות מתזונה טבעונית ולקבל את כל הערכים התזונתיים, מבלי לתסף עם תוספי תזונה וויטמינים למיניהם,
הייתי אומר וואלה... אולי שווה להיות טבעוני.
ברגע שאתה ניזון מתזונה מסוימת ונאלץ לקחת תוספי תזונה, הרי שכל התזונה הזו דפוקה מהשורש, ובטח שלא האידיאל הטבעי כפי שהיא מתיימרת להיות
אתה לא צריך לתסף עם תוספי תזונה

ברור שכן. עובדה. גם חבריך לטבעונות, שהתלהבו כמוך מה-B12 במנקאי, שללו את עצם העובדה שאפשר להסתמך על זה כמקור לבי12.
מיד אגב כשציינת את המזון הזה, הרצתי חיפוש, לא לקח לי יותר מ10 דק׳ (אפילו באתרים של טבעונים עצמם) להבין שהמחקר הבודד הזה נטול בספק רב. ממליץ לך לבדוק בעצמך (עם כמה שרציתי לתמוך בסטארטאפ המקומי הזה)

משרד הבריאות טוען גם שפירמידת המזון זאת הדרך לתזונה נכונה. צריך לדעת מתי ולמי להקשיב. לצערי שטפו לך את המח
לומדים כל יום משהו חדש, וכמו שסיגריות נחשבו לדבר בריא לפני 100 שנה יודעים היום שהן מסוכנות לבריאות.
גם משרד הבריאות שלנו ושל ארה''ב ממליץ להמנע מבשר אדום, הוכח באופן ישיר קשר לסרטן
אתה שוב פעם מסיק עלי מסקנות, אז אני אסיק שאתה אדיוט.

ברור שכן. עובדה. גם חבריך לטבעונות, שהתלהבו כמוך מה-B12 במנקאי, שללו את עצם העובדה שאפשר להסתמך על זה כמקור לבי12.
מיד אגב כשציינת את המזון הזה, הרצתי חיפוש, לא לקח לי יותר מ10 דק׳ (אפילו באתרים של טבעונים עצמם) להבין שהמחקר הבודד הזה נטול בספק רב. ממליץ לך לבדוק בעצמך (עם כמה שרציתי לתמוך בסטארטאפ המקומי הזה)
אני אומר לך שאין לי שום חוסר B12 אז איך זו עובדה??? הרי מחסור גורם לחוסר אז למה לי אין חוסר???

ברגע שאתה ניזון מתזונה מסוימת ונאלץ לקחת תוספי תזונה, הרי שכל התזונה הזו דפוקה מהשורש
ו?
אולי נועדת להיות טבעוני
חרצת את גורלו.
מסכן.
הוא חי בחברה שמכתיבה את המוסר ע''פ חוקים
לא חוקים לפי מוסר?
מעניין.

יעיל כמו להגיע לכמות חלבון יומית רק מבמבה, עם כל הכבוד.
מבלי להיכנס לעובי הקורה של מה חסר וכמה צריך (דיון בפני עצמו), כדי להגיע לערכים רצויים תוך שמירה על מכסת הקק"ל (ואני לא מדבר רק על חלבון/שומן/פחמימה)
זו משימה מאוד קשה ברמה היומית ובהחלט מאתגרת, קל וחומר אם אתה ספורטאי או עוסק בפיתוח גוף.
בנוסף, נדרש הרבה ידע והרבה הבנה כדי לחיות מתזונה טבעונית מבלי לתסף, שזה משהו שאי אפשר לצפות מהאנושות כולה - עוד סיבה למה התזונה הזו רחוקה מלהיות האידיאל הטבעי, פשוט מתאימה לאחוז מאוד מאוד קטן מכלל האוכלוסיה

@Banned היקר העלה שאלה- "למה אנשים מתעצבנים שמרביצים לכלב אבל על שחיטת פרות לא", אני ניסיתי להסביר לו למה (משום שאדם קודם דואג לעצמו ורק אז לסביבה) ולכן על פרות לא מתרעמים שהם נשחטות משום שאנחנו רוצים לאכול אותם אבל על כלב שאין שום סיבה להרביץ ל סתם מרחמים עליו, אני בטוח שאם אנשים היו רואים פרות שלא שוחטים אותם אלא לוקחים להם חלק אחר חלק והם מתות לבד זה היה מזעזע אותם, וגם הוספתי שהסתירה היא לא אצל הקרניבורים שעל כלב מרחמים ופרה לא אלא אצל הטבעונים של פרה וכלב מרחמים אבל לא על נמלים ותיקנים.

משהו שקפץ לראשי.
אחותי נגעלת כשאני מזכיר בעלי חיים בארוחה.
אני טוען כי היא צריכה לדעת מה יש לה בצלחת, מה החיה עברה בשביל להגיע לה לצלחת וכמה היא אדם נוראי, לכאורה.
כל זה תוך כדי שאני בולס עופות לידה.
אני מודע למה שיש לי בצלחת, מה החיה עברה ושאני אדם נוראי.
תודה רבה, אני הייתי המשורר.
יום נעים, זבלים.

בסופו של הדבר האכיפה היא ע''פ חוק ולא ע''פ מוסר, אם המוסר היה מכתיב את החוק היה יותר איסורים 😃
ראה לדוגמה נושא הפרווה

אני רק אסיים בדבר אחד ואני נוטש את השירשור הזה כי הספיק לי.
יכול להיות שאתה כאינדיבידואל לא מגיב טוב לבשר. קורה, לא כולם נולדו שווים. לא מבחוץ ולא מבפנים.
אני רוצה שתגיד לחבריך שלא ייכנסו לי לצלחת, ושלא ינסו לגרום לי להרגיש לא טוב עם עצמי כשאני אוכל בשר.
לא תמונות זוועתיות של עגל שערפו את ראשו, ולא הטפות מוסר באמצע ביס.

ושלא ינסו לגרום לי להרגיש לא טוב עם עצמי כשאני אוכל בשר. כואב לי לראות בע״ח סובל.
ולא כי אני בוחר להתעלם באופן חלקי - אלא כי זה מה שטבעי לנו בתור בני אדם. לאכול בשר. לרובנו בעצם.
ועד לא תמציא תחליף ראוי (אפשר גם במעבדה, רק שיהיה ראוי) אל תנסה בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית