הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
אני כרגע בסייקל כבר חודש של סוסטנון סולו, והבדיקות דם שלי מראות פרולוקטין גבוה מאוד מעל המקסימום, בבדיקות דם נמצא טסטוסטרון מאוד גבוה מעל המקסימום גם, יש לציין כי הץאני לא מרגיש בכלל שאני על סייקל למרות שאני מתאמן ואוכל כמו שצריך ,מה הסיבה? יכול להיות בגלל הפרולוקטין הגבוה אני בכלל לא מרגיש בסייקל?

• פותח/ת השרשור
רק סוסטנון של פיור פלטיניום
מינון 500 בשבוע מחולק ל2
אבל אני לא מרגיש שאני לוקח משהו בכלל, הבדיקות דם מראוץ שזה החומר האמיתי, אבל למה אני לא מרגיש כלום? בגלל הפרולוקטין? בגלל משהו אחר?

אני מניח שזה סייקל ראשון שלך
אז איך אתה יודע איך אתה אמור להרגיש בסייקל?
מניח שאתה רוצה לומר שאתה לא מרגיש את החומר באימונים ואם זה אכן כך אחרי חודש זה נורת אזהרה.
זה ממש לא אמור לקרות!
זה שהטסט שלך גבוהה מהנורמה בבדיקה זה אולי מעיד על כך שאולי החומר מדולל..כי גם 200 או 250 טסט בשבוע היה מביא אותך למעל הנורמה בבדיקה אך עדיין לא היה מורגש באימונים.

לי אישית אגב...היה ניסיון דיי טוב עם החברה הזאת.

חבל שלא עשית בדיקה גם לפני הסייקל שיהיה למה להשוות
בכל מקרה אני חושב שעד שלא תמצא את הסיבה לעליה בפרולקטין אסור לך להמשיך ובטח לא להתקרב לנגזרות כמו טרן או ננדרולון!
תהיה עירני לגירויים בפטמות.

אתה בטוח שזה סוסטנון??
צלם את הויאל

אני מניח שזה סייקל ראשון שלך
אז איך אתה יודע איך אתה אמור להרגיש בסייקל?
מניח שאתה רוצה לומר שאתה לא מרגיש את החומר באימונים ואם זה אכן כך אחרי חודש זה נורת אזהרה.
זה ממש לא אמור לקרות!
זה שהטסט שלך גבוהה מהנורמה בבדיקה זה אולי מעיד על כך שאולי החומר מדולל..כי גם 200 או 250 טסט בשבוע היה מביא אותך למעל הנורמה בבדיקה אך עדיין לא היה מורגש באימונים.

לי אישית אגב...היה ניסיון דיי טוב עם החברה הזאת.

חבל שלא עשית בדיקה גם לפני הסייקל שיהיה למה להשוות
בכל מקרה אני חושב שעד שלא תמצא את הסיבה לעליה בפרולקטין אסור לך להמשיך ובטח לא להתקרב לנגזרות כמו טרן או ננדרולון!
תהיה עירני לגירויים בפטמות.

אתה בטוח שזה סוסטנון??
צלם את הויאל
איך מרגישים בסייקל?

שחוזר המכון יפתח עוד אשכול עם ערוץ יוטיוב אתה תצפה?
אכן!
למרות שדיי איכזבת אותי עם חוסר הפרגון שלך בפוסט שלך בעניין התמונה לזמן מוגבל לבקשת קהל המעריצים...

המניה שלך בירידה אצלי
רציני אחי!

אכן!
למרות שדיי איכזבת אותי עם חוסר הפרגון שלך בפוסט שלך בעניין התמונה לזמן מוגבל לבקשת קהל המעריצים...

המניה שלך בירידה אצלי
תגיד המישמיש הזה קיבל באן?
אעלה אל תדאג,דרך אגב אנשים כמוני בדרך כלל לא אוהבים ואוכלים עליהם עצבים,הופתעתי שאני אהוב פה.
אנשים כמוני התכוונתי לחברה שהם טוענים שהם טבעיים ועושים מהם פייק נאטי
כנראה זה הכריזמה.
ולפותח האשכול
שאתה בסייקל האימונים כמה רמות מעל,הכוח עולה הכל עולה תבדוק את החומר

כבר מתגעגע??
אמרתי לך..בסוף אתם תגמרו כזוג...סרגי ומישמיש במירוץ למיליון
ואלה לא לא מתגעגע,אין לי מושג מי זה הילד הזה.
אבל האשכול הזה נתן לי רעיונות,לפתוח ערוץ פיטנס חדש בישראל.
מקווה שילך

אני כרגע בסייקל כבר חודש של סוסטנון סולו, והבדיקות דם שלי מראות פרולוקטין גבוה מאוד מעל המקסימום, בבדיקות דם נמצא טסטוסטרון מאוד גבוה מעל המקסימום גם, יש לציין כי הץאני לא מרגיש בכלל שאני על סייקל למרות שאני מתאמן ואוכל כמו שצריך ,מה הסיבה? יכול להיות בגלל הפרולוקטין הגבוה אני בכלל לא מרגיש בסייקל?
תחזור על הבדיקה של הפרולקטין שוב ולא ישר שאתה קם תיהיה ער 4 שעות לפחות ולא לבוא אחרי אימון אירובי או אנארובי ישר

.כי גם 200 או 250 טסט בשבוע היה מביא אותך למעל הנורמה בבדיקה אך עדיין לא היה מורגש באימונים.
250 מג טסט בשבוע אמור להשפיע על האימונים אם לא תוך חודש אז תוך חודשיים
צלם את הויאל
פיור פלטינום מגיע בדכ באמפולות
שאתה בסייקל האימונים כמה רמות מעל,הכוח עולה הכל עולה תבדוק את החומר
אתה אומר את זה מניסיון אישי
אני בכלל לא מרגיש בסייקל?
נשמע מוזר. מכיר את החברה פלטינום מניסיון איתם כל סייקל טיל.
צלם את האריזה, צריך להיות ברקוד בצד
אני מבין.
אתה בסייקל חודש כבר או שמדובר בשבועיים וחצי .?

250 מג טסט בשבוע אמור להשפיע על האימונים אם לא תוך חודש אז תוך חודשיים

פיור פלטינום מגיע בדכ באמפולות

אתה אומר את זה מניסיון אישי

נשמע מוזר. מכיר את החברה פלטינום מניסיון איתם כל סייקל טיל.
צלם את האריזה, צריך להיות ברקוד בצד
אני מבין
אתה לדעתי מתבלבל עם מאגנום
פיור פלאטינום זו חברת ug ...שמוכרת בויאלים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית