הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
אני כרגע בסייקל כבר חודש של סוסטנון סולו, והבדיקות דם שלי מראות פרולוקטין גבוה מאוד מעל המקסימום, בבדיקות דם נמצא טסטוסטרון מאוד גבוה מעל המקסימום גם, יש לציין כי הץאני לא מרגיש בכלל שאני על סייקל למרות שאני מתאמן ואוכל כמו שצריך ,מה הסיבה? יכול להיות בגלל הפרולוקטין הגבוה אני בכלל לא מרגיש בסייקל?

אם נשים לרגע את עניין הפרולקטין בצד..
אז לטעמי 500mg סוס בשבוע למשך חודש צריך להרגיש באימונים גם אחרי סייקלים חזקים יותר..ואומר את זה מניסיון...בטח אחרי שנתיים וחצי שאתה נקי כמו הבחור הזה.

זה שיצא לו טסט גבוהה בבדיקה מוכיח שיש חומר פעיל..אבל גם אם יש בכל ויאל 120mg/ml במקום 250 זה היה מביא לאותה תוצאה.

כמו שאתה מבין לי לא היתה שום בעיה עם החברה וגם לפני שהשתמשתי קיבלתי חוות דעץ מעולות מחברים לאימונים לגביה...אבל אתה לא יכול להגיד שאחרי סייקל כבד מרגישים נקיים על סייקל טסט.

אם זה נכון מה שהבחור אומר (ואני מדגיש.. אם) אז יש פה בעיה

השאלה אם הבעיה היא חד משמעית בחומר או שזה בעיה אחרת?

השאלה אם הבעיה היא חד משמעית בחומר או שזה בעיה אחרת?
ללא ספק שיש גם בעיה באופן שאתה מציג את הדברים..
כי בפתיחת הפוסט ציינת שהפרולקטין הגבוהה כתוצאה מהסייקל ולאחר מכן 'נזכרת' שזו בכלל בעיה שאתה סוחב שנתיים..
גם אמרת שאתה על דיאטת חיטוב ככה שזה גם יכול להסביר שלא עלית במשקל...

אל תיפגע חבר..אבל האופן המרושל שבו אתה משתף במידע לאורך כל הפוסט הזה מעמיד את האמון שלך קצת בספק...
בעיני...זה לא בקטע של אחד שבא ללכלך על חברה...יותר בקטע של אחד שלא ברור אם הוא רואה/שוקל דברים בפרופורציה

נערך לאחרונה:
אם נשים לרגע את עניין הפרולקטין בצד..
אז לטעמי 500mg סוס בשבוע למשך חודש צריך להרגיש באימונים גם אחרי סייקלים חזקים יותר..ואומר את זה מניסיון...בטח אחרי שנתיים וחצי שאתה נקי כמו הבחור הזה.

זה שיצא לו טסט גבוהה בבדיקה מוכיח שיש חומר פעיל..אבל גם אם יש בכל ויאל 120mg/ml במקום 250 זה היה מביא לאותה תוצאה.

כמו שאתה מבין לי לא היתה שום בעיה עם החברה וגם לפני שהשתמשתי קיבלתי חוות דעץ מעולות מחברים לאימונים לגביה...אבל אתה לא יכול להגיד שאחרי סייקל כבד מרגישים נקיים על סייקל טסט.

אם זה נכון מה שהבחור אומר (ואני מדגיש.. אם) אז יש פה בעיה
פותחים מכונים בנובמברררררר

ולגבי הדוגמה של הקוק שנתת זאת בדיוק הנקודה אם אתה מריח גרם ביום ואחכ יורד לחצי ברור שלא תרגיש כלום או פחות
לכן הכן מרגיש לא מרגיש זה לא מעניין
גם נרקומן שצורך חומר כל היום בפס הראשון שהוא עושה בבוקר מרגיש היי.
גם סייקליסט מעל 20 שנה ברגע שהוא בסייקל מתחיל להרגיש אותו אחרי שבוע שבועיים.
אני אומר וחוזר שוב - סטרואידים אנדר גראונד זה עסק ללא פיקוח - זה לא חומר מפוקח שנמכר בסופר פארם. זה "סחורה אסור" שנמכרת בשוק האפור ע"י אנשים מפוקפקים שלפעמים תאבת הבצע גוברת על הרצון שלהם לתת שירות טוב ולכן תמיד אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שקונים סטרואים אנ"ג אפשר ליפול על זיוף או חומר מדולל כמו בכל אספקט של קנית חומרים אסורים.
ולתת הבחנות שהחומר טוב אבל הוא לא עובד בגלל פרולקטין שמולקטין מבלי להבין מה זה בדיוק ולמה זה נובע זה בדיחה (לא טוען שאתה חלילה טיפש - פשוט אתה לא רופא ולא אח )

הוא לא הראשון ולא האחרון שקיבל חומר לא טוב

אתה מזמין אותנו להשקה?
הספוטר...המצלמה....מסכה..אלכוג'ל והפלטות..עלינו.
ואלה אם אתם רוצים אימון איתי בהחלט אפשר,
אני אומר וחוזר שוב - סטרואידים אנדר גראונד זה עסק ללא פיקוח - זה לא חומר מפוקח שנמכר בסופר פארם. זה "סחורה אסור" שנמכרת בשוק האפור ע"י אנשים מפוקפקים שלפעמים תאבת הבצע גוברת על הרצון שלהם לתת שירות טוב ולכן תמיד אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שקונים סטרואים אנ"ג אפשר ליפול על זיוף או חומר מדולל כמו בכל אספקט של קנית חומרים אסורים.
ולתת הבחנות שהחומר טוב אבל הוא לא עובד בגלל פרולקטין שמולקטין מבלי להבין מה זה בדיוק ולמה זה נובע זה בדיחה (לא טוען שאתה חלילה טיפש - פשוט אתה לא רופא ולא אח )

מה שלא עובד לא עובד תגיד לו את זה.

אנחנו לא רוצים...משתוקקים.
מפנטזים על זה שאולי נזכה לעונג הזה
אין חכם כבעל ניסיון
טוב אתם מוזמנים לבוא אבל עד 3 4 אנשים,כבר מעבר לזה אמא ואבא יבקשו כסף לראות את המוצר
אנחנו לא רוצים...משתוקקים.
מפנטזים על זה שאולי נזכה לעונג הזה
אין חכם כבעל ניסיון
האמת שלא ניסיתי אמרתי כבר שאני נטורל אסטטיק נו סטרואידו?

לפני שהוא בכלל מדבר על תוצאות או על מרגיש לא מרגיש ולפני שמדברים על החומר הייתי ממליץ לו בכלל לעשות בדיקות דם מקיפות ולאזן את מה שצריך לאזן כי כרגע עם הפרולקטין גבוהה זה יכול להיות מהמון סיבות אז קודם כל שאנשים יעשו סייקלים בצורה חכמה כי להתחיל סייקל עם פרולקטין גבוהה זה טעות.

לגבי החומרים זה לא מעניין אותי שינסה חברה אחרת יש מלא זבל בשוק , פשוט הפריע לי שהזזתם את זה לחומר כזה או אחר כשזה לא קשור

לגבי החומרים זה לא מעניין אותי שינסה חברה אחרת יש מלא זבל בשוק , פשוט הפריע לי שהזזתם את זה לחומר כזה או אחר כשזה לא קשור

חבר יקר זה כן קשור כי הוא לא מבין למה החומר לא עובד - והתשובה ברורה : חרא חומר.

הרי זה נושא הפוסט : "למה החומר לא עובד ?"

לגבי בדיקות דם וכו' ומצב גופני תקין כל אחד שיחליט מה טוב לו. הוא הרי לא שאל האם כדאי לעשות סייקל או לא במצב שבו אני נמצא

חבר יקר זה כן קשור כי הוא לא מבין למה החומר לא עובד - והתשובה ברורה : חרא חומר.

הרי זה נושא הפוסט : "למה החומר לא עובד ?"

לגבי בדיקות דם וכו' ומצב גופני תקין כל אחד שיחליט מה טוב לו. הוא הרי לא שאל האם כדאי לעשות סייקל או לא במצב שבו אני נמצא

מהתשובות שלך אפשר להבין שאתה פשוט נגד החברה מתוך איזה אינטרס ... לא מעניין אחי
רק בריאות והצלחה לבחור

מהתשובות שלך אפשר להבין שאתה פשוט נגד החברה מתוך איזה אינטרס ... לא מעניין אחי
רק בריאות והצלחה לבחור
חלילה לא מכיר את החברה ואין לי כלום נגדה..
ומנג ממך אפשר להבין שאתה בעד החברה יותר מידי

חלילה לא מכיר את החברה ואין לי כלום נגדה..
ומנג ממך אפשר להבין שאתה בעד החברה יותר מידי

לא אח שלי אני לא בעד החברה עכשיו
אני נגד הטעייה , הנקודה הייתה שהחומר לא קשור למה שהוא אמר על הפרולקטין

בכל מקרה הנקודה לגבי זה הובהרה והדיון על החברה עצמה פחות מעניין אותי

שכל אחד יקח מה טוב לו ובעד שינסה משהו אחר גם

נערך לאחרונה:
זה בקבוק חדש

אני בן 30 שוקל 87
אחוז שומן 20%
אולי ה LH או FSH אשמים שאני לא מרגיש שאני על חומר? פרולוקטין? משהו אחר?
קודם כל מה שעשיתה או דבר לא מקובל להתחיל סייקל באחוז שומן כזה בלי ידע מספיק, ההמרה לאסטרוגן תהיה חזקה ואיתו יגיעה גם עלייה בפרולקטין,

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית