הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפדרין של פיור פלטינום

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
האם זה אפדרין מקורי? יש למישהו ניסיון איתו?
מוכרים את זה בטלגרם בארץ, אני לא רוצה להזמין מחו''ל מכיוון שאני חושש מהמכס.
העליתי תמונה של המוצר, תודה לעונים

קבצים מצורפים

• IMG_20201008_093522_937.jpg
    IMG_20201008_093522_937.jpg
    KB 52.5 · צפיות: 221
סיימתי סייקל בדיוק של npp וסוסטנון

כרגע על אנטט 1 מל בשבוע
עכשיו הבנתי למה לפני כמה ימים באשכול אחר שיבחת את החברה הזאת .
זה שהיא חברה טובה ועובדת זה בסדר וזה לא ויכוח. אבל יש זיופים של הכל בשוק היום ולא חסר דילרים מפוקפקים - הרי אנחנו לא יודעים מי מי הוא קונה
מה אתה אומר בעצם?
הוא אומר שיש כאלו שעובדים טוב ויש כאלה שעובדים פחות טוב.

הוא אומר שיש כאלו שעובדים טוב ויש כאלה שעובדים פחות טוב.
הייתי שמח לשמוע ממנו ...

האמת שאני לא מחבב חברות שיש אצלהם באצ'ים מותאמים ללקוחות X ובאצ'ים ללקוחות Y כי אף פעם אין לך דרך להבטיח איפה יקטלגו אותך..בהנחה שאתה לא מתחרה.

הייתי רוצה לקוות בשביל החברה הזו שככה זה לא עובד אצלם

הייתי שמח לשמוע ממנו ...

האמת שאני לא מחבב חברות שיש אצלהם באצ'ים מותאמים ללקוחות X ובאצ'ים ללקוחות Y כי אף פעם אין לך דרך להבטיח איפה יקטלגו אותך..בהנחה שאתה לא מתחרה.

הייתי רוצה לקוות בשביל החברה הזו שככה זה לא עובד אצלם
זה בעיה, שמעתי לא פעם ולא פעמיים מחברה שמבינים עניין שכל החברות שמייוצרות בארץ מייצרים חומר סוג א' וגם חומר מסוג ב' . לדעתי רוב החברות שרצות פה בשיווק המוני מיוצרות בארץ למרות מיתוג של חול ואתר שכביוכל ממקם את החברה בחו"ל.
לדעתי להבריח כמות ענקית של סטרואידים זה בעייתי מידי והרווח לא מספיק גבוהה אם בהברחות עסיקנן .

לדעתי רוב החברות שרצות פה בשיווק המוני מיוצרות בארץ למרות מיתוג של חול ואתר שכביוכל ממקם את החברה בחו"ל.
לדעתי להבריח כמות ענקית של סטרואידים זה בעייתי מידי והרווח לא מספיק גבוהה אם בהברחות עסיקנן .
זה ברור ששום דבר ממה שמיוצר פה לא יישא תווית של מייד אין ישראל

או טסט סרג' - ללכת עם...להגיד בלי..🏋️😅
(made in Italy)
אני רואה שאני מותג חזק,ללכת עם להגיד בלי זה יכול להיות עקיצה חזקה אבל עם המון פירושים למה התכוונת פה
ואי כתוב לח made in italy. באינסטגרם,אתה עוקב אחריי?
לפותח האשכול ממה שאני יודע kaizen הכי טיל

שמע המכונים נפתחים ב15.11 עכשיו אני שואל אותך ברצינות
נניח ומישמיש איתי במכון באמת,הוא יבוא להגיד שלום?
כל הכייף זה לתת לך את ההרגשה שכל מי שעובר לידך זה אולי הוא...בעיקר שאתה עובד חזה חיובי..😉
אז לא יודע אם כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית