עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה אומר בעצם?תלוי מי הדילר, אני יודע שהיא מדוללת, אבל כל אחד והצלחת שממנה הוא אוכל
עכשיו הבנתי למה לפני כמה ימים באשכול אחר שיבחת את החברה הזאת .סיימתי סייקל בדיוק של npp וסוסטנון
כרגע על אנטט 1 מל בשבוע
הוא אומר שיש כאלו שעובדים טוב ויש כאלה שעובדים פחות טוב.מה אתה אומר בעצם?
הייתי שמח לשמוע ממנו ...
הוא אומר שיש כאלו שעובדים טוב ויש כאלה שעובדים פחות טוב.
זה בעיה, שמעתי לא פעם ולא פעמיים מחברה שמבינים עניין שכל החברות שמייוצרות בארץ מייצרים חומר סוג א' וגם חומר מסוג ב' . לדעתי רוב החברות שרצות פה בשיווק המוני מיוצרות בארץ למרות מיתוג של חול ואתר שכביוכל ממקם את החברה בחו"ל.הייתי שמח לשמוע ממנו ...
האמת שאני לא מחבב חברות שיש אצלהם באצ'ים מותאמים ללקוחות X ובאצ'ים ללקוחות Y כי אף פעם אין לך דרך להבטיח איפה יקטלגו אותך..בהנחה שאתה לא מתחרה.
הייתי רוצה לקוות בשביל החברה הזו שככה זה לא עובד אצלם
זה ברור ששום דבר ממה שמיוצר פה לא יישא תווית של מייד אין ישראללדעתי רוב החברות שרצות פה בשיווק המוני מיוצרות בארץ למרות מיתוג של חול ואתר שכביוכל ממקם את החברה בחו"ל.
לדעתי להבריח כמות ענקית של סטרואידים זה בעייתי מידי והרווח לא מספיק גבוהה אם בהברחות עסיקנן .
אני אומר, זה הזמן למותג ישראלי חזקזה ברור ששום דבר ממה שמיוצר פה לא יישא תווית של מייד אין ישראל
או טסט סרג' - ללכת עם...להגיד בלי..🏋️😅אני אומר, זה הזמן למותג ישראלי חזק
'טסט ביבי'
מנהיג חזק,טסט חזק
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣או טסט סרג' - ללכת עם...להגיד בלי..🏋️😅
(made in Italy)
אני רואה שאני מותג חזק,ללכת עם להגיד בלי זה יכול להיות עקיצה חזקה אבל עם המון פירושים למה התכוונת פהאו טסט סרג' - ללכת עם...להגיד בלי..🏋️😅
(made in Italy)
ממה שסיפרו לך בוודאילפותח האשכול ממה שאני יודע kaizen הכי טיל
טופ סלראני רואה שאני מותג חזק,
שמע המכונים נפתחים ב15.11 עכשיו אני שואל אותך ברצינותממה שסיפרו לך בוודאי
טופ סלר
כל הכייף זה לתת לך את ההרגשה שכל מי שעובר לידך זה אולי הוא...בעיקר שאתה עובד חזה חיובי..😉שמע המכונים נפתחים ב15.11 עכשיו אני שואל אותך ברצינות
נניח ומישמיש איתי במכון באמת,הוא יבוא להגיד שלום?
הילד מבין ענייןkaizen
חחחחח:lol:🤣הילד מבין עניין