הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מירי קפונה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
@iziktan
לא מכליל כן! אבל כל אותם משתתפי הפגנות,רוצים רק דבר אחד,להוריד את ביבי.
לא אכפת להם ממענקים
לא אכפת להם להידבק בקורונה
לא אכפת להם לסתום כבישים
לא אכפת להם לעשות רעש עד השעות הקטנות
לא אכפת להם ממירי,מגנץ,מאוחנה
רוצים לראות את הראש נופל!

שים לב למבטים של אופירה(ובטוח שאמרו לה עוד דברים באוזניה)היא לא צייצה,ושנינו יודעים שהיא דברנית גדולה
אפילו שאתה טועה אבל נניח שאתה צודק.
אין לך בעיה עם ראש ממשלה בעל 3 כתבי אישום?
אין לך בעיה עם פשעי הסגר של הממשלה?
אין לך בעיה עם שרים שמפרים את ההנחיות שהם בעצמם קבעו?
אין לך בעיה עם חיסיון תמלילי הקורונה בקבינט עד 2050?
אין לך בעיה עם ראש ממשלה שמקבל החלטות על סמך דעתו בלבד(הסגר)בניגוד לכל דעות המומחים?
אין לך בעיה עם ראש ממשלה שמפר הסכמים קואליציוניים וחותר שוב לבחירות? (וזה למה הסגר הכללי, לרצות את החרדים לפני סבב הבחירות בשביל שימשיכו לתמוך בו. כי נתניהו עשה תרגיל לגנץ ותקציב המדינה לא יעבור עד ה23 בדצמבר.
אין לך בעיה עם האבטלה הגואה?
אין לך בעיה עם רמיסת העסקים הקטנים?
אין לך בעיה שמדחיקים את האמת במסווה של דאגה לציבור בגלל ״מגפה״ על מנת לשחוק את הדמוקרטיה.

מה קורה לכם? אתם לא מבינים שזו לא מלחמה של ימין-שמאל כמו שרוצה המסית הלאומי.
מלחמה על החופש, התנועה והפרנסה. ואחרי אתמול אפילו על חופש הדיבור.

עד כדי כך צריך לפרט בשביל שהאמת תחלחל לראש? כמה אפשר להיות עיוורים? כי עם תגובות כאלו זה בדיוק לשחק לידיים של ראש הממשלה. טעות, הנאשם בפלילים.
להסית את האש ממנו ולייצר כאן פילוג עוד יותר גדול בעם.

הפיהרר וממשלת המוצצים שלו
1to7re.jpg

• פותח/ת השרשור
אני בעל עסק עצמאי,וסגור כבר המון זמן.
נכון זה קשה ונכון זה מתסכל,אבל אם כבר להאשים אז את כל 120 החכים שלא עושים כלום למעננו האזרחים.
פשוט יותר קל לשחק על הראש
האם בהפגנות ראית שלט אחד,עם כל הנתונים שציינת? אני רק ראיתי ביבי לך

נכון זה קשה ונכון זה מתסכל,אבל אם כבר להאשים אז את כל 120 החכים שלא עושים כלום למעננו האזרחים.
58965424.jpg

ברור שהאשמה היא גם על חברי הכנסת.
וביבי לא סתם הוא הראש. הוא זכאי לביקורת באופן אוטומטי ברגע שיש כזו. והוא הראש ממשלה שמקבל אל ההחלטות.
כיאה לראש הממשלה. מצליח להבין את ההפגנות או שאני צריך להמשיך לפשט?

אתה מבין שהסיבה שאתה עכשיו במצב שבו אתה בסיכון כלכלי זה כי ביבי לא ניהל את המשבר כמו שצריך ושם זובי על תוכנית הרמזור של גנזו נכון?

• פותח/ת השרשור
אתם מדברים אלי כאילו אני תייר
אני מודע להכל
אבל אם כבר להפגין ולהתלונן(כן גם אני מתלונן) לא רק על הראש אלא על כולם

דרך אגב כמות אדירה של המפגינים אלו בעלי העסקים הקטנים שמתמוטטים.

אתם מדברים אלי כאילו אני תייר
אני מודע להכל
אבל אם כבר להפגין ולהתלונן(כן גם אני מתלונן) לא רק על הראש אלא על כולם
אחלה. רק אל תשכח דבר אחד פשוט - הראש הוא זה שקיבל החלטה על הסגר כללי הלא מוצדק. הוא והחרדים.
בניגוד לכלכלנים ורופאים מומחים.

מקווה בשבילך שהעסק שלך יתאושש.

• פותח/ת השרשור
גמזו בובה על חוט מהתחלה,הוא ידע את זה
ולקח תתפקיד.
מאותה הסיבה שברבש לא רצה!
אחלה. רק אל תשכח דבר אחד פשוט - הראש הוא זה שקיבל החלטה על הסגר כללי הלא מוצדק. הוא והחרדים.
בניגוד לכלכלנים ורופאים מומחים.

מקווה בשבילך שהעסק שלך יתאושש.
אני מקווה בשבילנו שהמדינה תתאושש
אבל בוא נזכור את הפוסט הזה,שיגיעו הבחירות אם באמת העם יגיד את דברו,ויהיה ראש ממשלה אחר?
מנסיון שלי של שנים,לא ישתנה כלום

ידע מה? שצריך לטפל במשבר הזה בצורה חכמה ואז קיבל קוק בלוק מביבי?
וביבי זה שמינה אותו! אדיר.

גמזו בובה על החוט מהסיבה הפשוטה שקושרים לו את הידיים שיהיה לביבי את מי להאשים. תכנית הרמזור שלו הייתה מוכנה עוד באוגוסט.
אבל נתניהו ידע להתגאות ב״הישגים״ בגל הראשון ולהתנער עכשיו מהכשלונות בגל השני. כולם אשמים חוץ ממנו.

הבעיה עד לא מזמן היא שרוב האנשים שהיו נגד נתניהו הם גם אותם אנשים שרוצים לחלק את המדינה.
לצערי קשה לעשות את ההפרדה. אם המצב לא היה ככה מאות אלפים נוספים כנראה היו מצטרפים למחאה

הבעיה עד לא מזמן היא שרוב האנשים שהיו נגד נתניהו הם גם אותם אנשים שרוצים לחלק את המדינה.
לצערי קשה לעשות את ההפרדה. אם המצב לא היה ככה מאות אלפים נוספים כנראה היו מצטרפים למחאה
אפשר להפגין כנגד המצב הכלכלי ומדיניות הממשלה בגזרת הקורונה. למה לשייך הכל לימין ושמאל? כי ככה ביבי החליט?

טעות, הנאשם בפלילים
אתה יודע שהוא לא נאשם עדיין אלא מואשם? כשהדברים יהיו מוכחים הוא יהיה נאשם.
משום מה עליו לא בעיה לחרוץ את דינו ישר, לא שמעתי שחורצים את דינו של ברק על הפדופיליה כל כך בקלות ובמהירות...
וכל שאר הדברים שאמרת, כן יש לי בעיה עם חלק מזה, לכן הולכים לבחירות ומצביעים, מה אתה חושב שיקרה אם ביבי יקשיב למפגינים ויגיד "וואלה הם צודקים, אני מתפטר לאלתר". מה יקרה אז? יגידו כל הכבוד שהוא התפטר ויקום מישהו יותר ראוי לנהל את המשבר או שיגידו תראו איזה אפס איך הוא ברח והתפטר והשאיר את המדינה בלי מנהיג בזמן כה קשה?

כולם כולל כולם ריענון שורות!
למה דווקא החלטת שהמאמן לא טוב?
אולי השחקנים הם קונוסים?
אולי השחקנים עושים דווקא,כדי שיפטרו את המאמן?
ואולי חייזרים שולטים בנו באמצעות כימיקלים שהם שמים לנו במים

אפשר להפגין כנגד המצב הכלכלי ומדיניות הממשלה בגזרת הקורונה. למה לשייך הכל לימין ושמאל? כי ככה ביבי החליט?

לא יודע אם ביבי גרם לכך שזה ייראה כך, אבל זה הלך הרוח
אם לא הקונפליקט עם הערבים, וימין-שמאל היה כמו במדינות אחרות יותר מתקשר לנושאים אזרחיים, כנראה שהיו עוד הרבה קולות מחאה כנגד המצב כיום. זה מתבטא גם בבחירות בסופו של דבר.
לאנשים במדינה יש פחד שמא ביבי לא יהיה בשלטון, ותקום איזשהי ממשלת שמאל שתקח החלטות קשות שקשורות לנושאים מדיניים
היות והימין יותר חזק כיום במדינה, כל המנדטים של מאוכזביי ביבי עברו לבנט (עפ״י הסקרים - באופן חסר תקדים) ולא לאיזשהי אלטרנטיבה מהשמאל.
האם זה מספיק בשביל להשאיר את ביבי בחוץ? לא בטוח...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית