כולם כולל כולם ריענון שורות!
למה דווקא החלטת שהמאמן לא טוב?
אולי השחקנים הם קונוסים?
אולי השחקנים עושים דווקא,כדי שיפטרו את המאמן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כולם כולל כולם ריענון שורות!
למה דווקא החלטת שהמאמן לא טוב?
אולי השחקנים הם קונוסים?
אולי השחקנים עושים דווקא,כדי שיפטרו את המאמן?
הראיות נגדו מוצקות. הסעיפים עליו הוא יואשם עומדים נכון לעכשיו כבר על 19 שנים.אתה יודע שהוא לא נאשם עדיין אלא מואשם? כשהדברים יהיו מוכחים הוא יהיה נאשם.
משום מה עליו לא בעיה לחרוץ את דינו ישר, לא שמעתי שחורצים את דינו של ברק על הפדופיליה כל כך בקלות ובמהירות...
וכל שאר הדברים שאמרת, כן יש לי בעיה עם חלק מזה, לכן הולכים לבחירות ומצביעים, מה אתה חושב שיקרה אם ביבי יקשיב למפגינים ויגיד "וואלה הם צודקים, אני מתפטר לאלתר". מה יקרה אז? יגידו כל הכבוד שהוא התפטר ויקום מישהו יותר ראוי לנהל את המשבר או שיגידו תראו איזה אפס איך הוא ברח והתפטר והשאיר את המדינה בלי מנהיג בזמן כה קשה?
אז אם לעוד מאות אלפים יש סיבה להצטרף להפגנות(משבר כלכלי / מדיניות הממשלה) לדברייך..והם בוחרים שלא להפגין כי ההפגנות מזדהות עם אזרחים שרוצים לחלק את המדינה..לא יודע אם ביבי גרם לכך שזה ייראה כך, אבל זה הלך הרוח
אם לא הקונפליקט עם הערבים, וימין-שמאל היה כמו במדינות אחרות יותר מתקשר לנושאים אזרחיים, כנראה שהיו עוד הרבה קולות מחאה כנגד המצב כיום. זה מתבטא גם בבחירות בסופו של דבר.
לאנשים במדינה יש פחד שמא ביבי לא יהיה בשלטון, ותקום איזשהי ממשלת שמאל שתקח החלטות קשות שקשורות לנושאים מדיניים
היות והימין יותר חזק כיום במדינה, כל המנדטים של מאוכזביי ביבי עברו לבנט (עפ״י הסקרים - באופן חסר תקדים) ולא לאיזשהי אלטרנטיבה מהשמאל.
האם זה מספיק בשביל להשאיר את ביבי בחוץ? לא בטוח...
צא מהסרט שהפגנות זה רק נגד ביבי, זה גם נגד הממשלה,זה נגד היחס של הממשלה לך בתור עצמאי שנדפק מהחרא הזהשורה תחתונה חברים
את הכסף סופרים במדרגות
רק הקלפי מדבר!
ימין שמאל למעלה למטה
לא משנה
הרי ההפגנות צריכות לשאת פרי אזי תיהיה הפיכה בבחירות!
אז אם לעוד מאות אלפים יש סיבה להצטרף להפגנות(משבר כלכלי / מדיניות הממשלה) לדברייך..והם בוחרים שלא להפגין כי ההפגנות מזדהות עם אזרחים שרוצים לחלק את המדינה..
אז מי לדעתך הבעיה והטיפש פה?
אני לא בעד מדיניות כלכלית של השמאל. אני אפילו לא בעד לחלק את המדינה(המצב הנוכחי לא פחות טוב).הם לא טיפשים, סדר העדיפויות שלהם שונה משלך וחבל שעד עכשיו לא הצלחת להבין את זה.
לצערי, עם האופציות שקיימות כיום, מדיניות כלכלית אחרת (של השמאל) בהכרח תבוא עם מדיניות מדינית אחרת.
אם לא עכשיו, אז בעוד שנתיים. ממשלה יציבה שתיבחר תכהן למשך כמה שנים, ולא רק לתקופת הקורונה בה יש כמות גדולה של אנשים שכמהים לשינוי בהיבט הכלכלי-חברתי.
אני לא בעד מדיניות כלכלית של השמאל. אני אפילו לא בעד לחלק את המדינה(המצב הנוכחי לא פחות טוב).
העניין שאני מנסה להסביר לך שהעניין של ימין-שמאל פחות צריך להיות בוער עכשיו אלא על מדיניות הממשלה והבעיה הכלכלית.
אני מאוד אוהב את ישראל ולא חשבתי לעזוב את הארץ, אבל זה מלחיץ אותי שאני אשאר במיעוט עוד 20-30 שנה מול אוכלוסיות כאלה ואחרות שישלטו על קלפי.רק הקלפי מדבר!
@Ben2648
תזהר,לא תקבל את המינוי לנבחרת 😃
הייתי מעדיף להעביר את הזין שלי בשדה קוצים וסכיני חיתוך אשר הוטבלו באלכוהול במקום.עכשיו ברצינות, הייתם עושים את מירי רגב?
לפי טענתם הפגנות הם הגורם הכי פחות גדול להתפשטות המחלה, ואילו דברים אחרים כמו תפילה, וחופשות מסוימות (לפי מה שאני הבנתי) מעלים את אחוזי התאחולה יותר, אך משאירים אותם. כלומר כול עניין הגבלת הפגנות הוא נטו פוליטי.אנשי הדגלים השחורים לדעתי, מבזבזים את זמנם כי ככה או ככה בקרוב יהיו בחירות ואז כנראה השלטון יתחלף. אני רק לא מבין למה צועקים: "הדמוקטיה מתפוררת", "שללו לנו את הזכויות הבסיסיות".. הטילו סגר שהוריד את רמת התחלואה ועכשיו לאט לאט יתחילו לשחרר אותו.
אני חושב שעבר זמנם של הליכודניקים לשלוט(ביבי הפר הרבה מהבטחות הבחירות שלו) ואני חושב שבנט ראוי לקבל את ראשות המששלה