הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי Pct סייקל טסט 500

itaypaz12

משתמש מתחיל
81
14
נק' מוניטין:
28
81
14
היי, שאלה לי לגבי פרוטוקול Pct מתאים לסייקל טסט 500 אנטט שבועי למשך 10 שבועות

בפורום נתקלתי בפרוטוקול הבא למשך חודש:
שבועיים ראשונים 100 מג כלומיד ו40 מג טומוקסיפן
שבועיים אחרונים 50 מג כלומיד ו20 מג טומוקסיפן
ללא פרגניל

ונתקלתי בהמלצה לPct הבא:
10 ימים 40 מג טומוקסיפן ו50 מג כלומיד
ועוד 10 ימים 20 מג טומוקסיפן
פרגניל בסוף?
אשמח לסדר בנושא והאם בכלל יש צורך ספרד על בסייקל כה בסיסי.
תודה רבה על העזרה

נערך לאחרונה:
לא מומחה .
אבל בד"כ הולך על קלומיד + טומקסיפן לפי פרוטוקול רגיל .
בעבר הרחוק היו סייקלים שעשיתי פיסיטי רק עם כלומיד.
בhgc לא השתמשתי וברוך השם הכל תקין יש ילדים והכל עובד פיקס.
אם בהמלצות עסקינן .
תעשה סייקל 15 שבעות ותוסיף דקה או טרן או משהו ל10 שבועות לפחות.
ככה תקבל תוצאות טיל בליסטי

הרי האננטט מתחיל לעבוד אחרי 3 שבעות זה אומר שיש לך סהכ 7-8 שבועות סייקל מתוך 10

• פותח/ת השרשור
לא מומחה .
אבל בד"כ הולך על קלומיד + טומקסיפן לפי פרוטוקול רגיל .
בעבר הרחוק היו סייקלים שעשיתי פיסיטי רק עם כלומיד.
בhgc לא השתמשתי וברוך השם הכל תקין יש ילדים והכל עובד פיקס.
אם בהמלצות עסקינן .
תעשה סייקל 15 שבעות ותוסיף דקה או טרן או משהו ל10 שבועות לפחות.
ככה תקבל תוצאות טיל בליסטי

הרי האננטט מתחיל לעבוד אחרי 3 שבעות זה אומר שיש לך סהכ 7-8 שבועות סייקל מתוך 10

תודה
גם לסייקל ראשון אתה חושב כדאי להוסיף ?

תודה
גם לסייקל ראשון אתה חושב כדאי להוסיף ?
אתה נראה טוב בתמונת פרופיל.
תן סייקל קטלני תהיה מפלצת.
מקסימום אל תוסיף כלום לאננטט אבל תמשוך 15 שבעות לפחות

נערך לאחרונה:
אתה נראה טוב בתמונת פרופיל.
תן סייקל קטלני תהיה מפלצת.
מקסימום אל תוסיף כלום לאננטט אבל תמשוך 15 שבעות לפחות
גם מ500 טסט הוא יכול להוסיף מסה יפה מאוד לסייקל ראשון... אין טעם להעמיס על הגוף חומרים ולגמור אותו שלא לצורך, הסייקלים הכבדים יותר לא יברחו לשום מקום.... עדיף להגיע למקסימום תוצאות עם מינימום חומר לדעתי...
אלו 2 הסנט שלי לפי ההיגיון שלי... אשמח לדעות נוספות
לגבי ה15 שבועות - נשמע טוב סהכ.
או 12 שבועות עם פרופ, נשמע אפילו עוד יותר טוב!

או 12 שבועות עם פרופ, נשמע אפילו עוד יותר טוב!
אני גם בעד סייקל ראשון סולו טסט פרופ, אולי איזה סארמס בשביל הפלסבו.
לגבי pct באמת אי אפשר להגדיר משהו אחיד, זה פשוט לא נכון. צריך להתחשב בגיל, כובד הסייקל ומצב הורמונלי. מה שכן עדיף להוריד ממינון התרופות ולא ממשך הטיפול.

• פותח/ת השרשור
אני גם בעד סייקל ראשון סולו טסט פרופ, אולי איזה סארמס בשביל הפלסבו.
לגבי pct באמת אי אפשר להגדיר משהו אחיד, זה פשוט לא נכון. צריך להתחשב בגיל, כובד הסייקל ומצב הורמונלי. מה שכן עדיף להוריד ממינון התרופות ולא ממשך הטיפול.
יהיה בסופו של דבר 500 שבועי 10 שבועות
אז לפי הידע שלך והנסיון לפי איזה פרוטוקול היית הולך

10 שבועות זה קצת מפגר עם אנתת... עדיף לך פרופ אם כבר. גם מהבחינה הבריאותית וגם תוצאות.

אבל אני לא רופא או מומחה, בוא נחכה למנוסים כאן שיביעו את דעתם.

איך מחלקים 420 מג אננטט בשבוע
כאשר הוא מגיע בדכ ב250/300 מג ל 1 cc
פשוט מאוד
הויאל שלי הוא 300. אני שואב 0.7 זה 210. פעמיים בשבוע יוצא 420.

לדעתי לאננטט המינימום זה 12 שבועות. אם החלטת ללכת על 10 תבחר באסטר קצר, נניח טסט פרופ׳.
אני בחרתי באננטט כי ידעתי שהזריקות (לפחות בהתחלה) לא ילכו חלק, השריר בתולי וקראתי הרבה תגובות ברחבי הרשת שזה יכול לגרום לאי נעימות קטנה בהתחלה - דרך אגב זה בדיוק מה שאני חווה עכשיו אחריי הזריקה הראשונה (לא משהו נוראי, אבל עדין).

כמו שהרוקח אמר לך, כמה שפחות תרופות ככה יותר טוב.
אני לא רואה שום ראיה חותכת חד משמעית לשימוש גם בנובלה וגם בכלומיד. היה פה בחור שאפילו פרסם מחקר נרחב שהראה שנולבה עדיף פי כמה למטרות pct.

• פותח/ת השרשור
פשוט מאוד
הויאל שלי הוא 300. אני שואב 0.7 זה 210. פעמיים בשבוע יוצא 420.

לדעתי לאננטט המינימום זה 12 שבועות. אם החלטת ללכת על 10 תבחר באסטר קצר, נניח טסט פרופ׳.
אני בחרתי באננטט כי ידעתי שהזריקות (לפחות בהתחלה) לא ילכו חלק, השריר בתולי וקראתי הרבה תגובות ברחבי הרשת שזה יכול לגרום לאי נעימות קטנה בהתחלה - דרך אגב זה בדיוק מה שאני חווה עכשיו אחריי הזריקה הראשונה (לא משהו נוראי, אבל עדין).

כמו שהרוקח אמר לך, כמה שפחות תרופות ככה יותר טוב.
אני לא רואה שום ראיה חותכת חד משמעית לשימוש גם בנובלה וגם בכלומיד. היה פה בחור שאפילו פרסם מחקר נרחב שהראה שנולבה עדיף פי כמה למטרות pct.

האמת שזו פעם ראשונה שאני שומע ש500 אנתת 10 שבועות הוא בזבוז
זה סייקל בסיסי וידוע ואורכו האמת מומלץ לפי מה ששמעתי ורואה אצל מכרים

לא אמרתי בזבוז.
תוצאות אתה תראה גם עם 8 שבועות של אננטט. פשוט הפיק שלו יגיע קרוב מאוד לתקופה שבה תסיים את הסייקל, לא חבל? או שתאריך את הסייקל עד 12 שבועות או שתשקול לעבור לחומרים קצרים.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי בזבוז.
תוצאות אתה תראה גם עם 8 שבועות של אננטט. פשוט הפיק שלו יגיע קרוב מאוד לתקופה שבה תסיים את הסייקל, לא חבל? או שתאריך את הסייקל עד 12 שבועות או שתשקול לעבור לחומרים קצרים.
הבנתי תודה

הרבה עושים את זה מטעמי נוחות ומחיר. רק 2 זריקות בשבוע, נפח זריקות יחסית קטן, חומר גלם זול שלא הרבה מזייפים.
אבל בהחלט מבאס לחכות חודש עד שחומר יעלה , להנות ממנו חודשיים ואז חודש לחכות לpct וחודש לסבול בpct. שלושה חודשים של מצב בררה על חודשיים של מצב מופגז

• פותח/ת השרשור
הרבה עושים את זה מטעמי נוחות ומחיר. רק 2 זריקות בשבוע, נפח זריקות יחסית קטן, חומר גלם זול שלא הרבה מזייפים.
אבל בהחלט מבאס לחכות חודש עד שחומר יעלה , להנות ממנו חודשיים ואז חודש לחכות לpct וחודש לסבול בpct. שלושה חודשים של מצב בררה על חודשיים של מצב מופגז
כן כשחושבים על זה ככה נכון
מצד אחד נוחות ומחיר ומצד שני זמן עד שעובד וקרוב לסיום

כן כשחושבים על זה ככה נכון
מצד אחד נוחות ומחיר ומצד שני זמן עד שעובד וקרוב לסיום
מה שהרבה עושים זה כניסה ויצאה עם חומר קצר ואמצע עם חומר ארוך. זה דורש טיפה חישובים של זריקות וכמויות, אבל אפשר להנות משתי העולמות ככה

• פותח/ת השרשור
מה שהרבה עושים זה כניסה ויצאה עם חומר קצר ואמצע עם חומר ארוך. זה דורש טיפה חישובים של זריקות וכמויות, אבל אפשר להנות משתי העולמות ככה
גם בסייקל ראשון? תוכל לפרט? ולתת דוגמא
המטרה מסה כמובן

גם בסייקל ראשון? תוכל לפרט? ולתת דוגמא
המטרה מסה כמובן
אתה מתחיל עם קצר וארוך, אחרי שהארוך מתייצב בדם אתה מפסיק עם הקצר. 3 שבועות לפני מפסיק עם הארוך ועובר חזרה לקצר. מתחיל את הpct לאחר 5 ימים מסיום הזריקה האחרונה עם הקצר
אגב אם אתה רוצה רק ארוך אתה יכול לקחת זריקה ראשונה ושנייה כפול במינון ככה תגיע לרמות יציבות בדם הרבה יותר מהר מ3 שבועות.

• פותח/ת השרשור
אתה מתחיל עם קצר וארוך, אחרי שהארוך מתייצב בדם אתה מפסיק עם הקצר. 3 שבועות לפני מפסיק עם הארוך ועובר חזרה לקצר. מתחיל את הpct לאחר 5 ימים מסיום הזריקה האחרונה עם הקצר
אגב אם אתה רוצה רק ארוך אתה יכול לקחת זריקה ראשונה ושנייה כפול במינון ככה תגיע לרמות יציבות בדם הרבה יותר מהר מ3 שבועות.
כאילו שבוע ראשון 1 גרם טסט
ככה יחסר חומר לסוף ונצטרך ויאל נוסף
הצעה נחמדה תודה

מאיזה סיבה ?
מטעמי חיסכון?
ואם לא 300 מג בזריקה למה דווקא 210 מג ולא 250 מג כמו שנהוג?

אני יודע ש״נהוג״ להתחיל 500 מ״ג סייקל ראשון, אני העדפתי להתחיל באזור ה 400 מ״ג בין היתר כי יש פחות סיכוי לארומטיזציה (אפשר להתווכח על זה, אבל חשבון פשוט אומר ש500 זה יותר מ 420), בנוסף 4 שבועות ראשונים אני מריץ LGD ולבסוף אם אחליט ש 420 מ״ג זה נמוך מידי אני תמיד יכול להעלות את המינון ל 500 מ״ג.

אני יודע ש״נהוג״ להתחיל 500 מ״ג סייקל ראשון, אני העדפתי להתחיל באזור ה 400 מ״ג בין היתר כי יש פחות סיכוי לארומטיזציה (אפשר להתווכח על זה, אבל חשבון פשוט אומר ש500 זה יותר מ 420), בנוסף 4 שבועות ראשונים אני מריץ LGD ולבסוף אם אחליט ש 420 מ״ג זה נמוך מידי אני תמיד יכול להעלות את המינון ל 500 מ״ג.
אני לא מצליח להבין את ההיגיון שלך..
אתה באמת חושב שהמתמטיקה הקטנה הזו של 420 או 415 במקום 500 פועלת לטובתך?

לדעתי..כל דבר שפחות מ500 טסט בשבוע לסייקל ראשון זה בדיחה(אצלך אגב זה לא ממש ראשון כי סארמס בעיני זה אנבוליים לכל דבר ועניין).

אבל אני מודה(לא בגאווה גדולה) שגם אני בסייקל הראשון באתי עם כמה יציאות מצחיקות שברובן (אצלי)נבעו מהססנות יתר..למזלי הקשבתי לאנשים חכמים.

לא חושב שאתה צריך לאמץ את דעתי ולא לבטל את דעתך..סתם מחליף איתך דיעה.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית