הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ostarine נתקע במכס

• פותח/ת השרשור huge
  • פורסם בתאריך

huge

משתמש פעיל
439
0
נק' מוניטין:
852
439
0
אהלן,
קיבלתי הודעה שהחבליה נתקעה במכס ורוצים שאחתום על הצהרה ממשרד בריאות.
בהתחלה רצו שאחתום על הצהרה שזוהי תרופה לשימוש עצמי לאחר שעניתי להם שזה תוסף תשונה שלחו לי הצהרה על תוספי תזונה.
כדאי לחתום? יש עוד משהו שניתן לעשות ?

משקרים או משארים במכס.
זה לא תוסף מזון, לא תרופת מרשם, לא חומר חקלאי. זאת תרכובת כימית לטובת מחקר, אבל לא יודע אם לא יבקשו פרטים של מחקר/מעבדה.

כשאני חושב על רשויות החוק במדינה, אם הזמנת כמות קטנה (או שתפסו שם כמות לכל הפורום ?! 😱 ) מי יבזבז עליך בדיקות מעבדה ועוד יותר מי ישקול להתחיל נגדך נקיטת הליכים משפטיים על פאקינג אוסטרין והצהרה כוזבת על תוספי תזונה...

זו דעתי , אין לי ניסיון התעסקות עם המכס אבל שוב... הכח אדם המינימלי במדינה שמתעסק בזה רוצה לתפוס דגים שמנים שמבריחי קג של אבקות להכנת טסט.. הם כבר מכירים מה זה אוסטרין ולגד ושאר הממתקים... נטו כסת״ח ההצהרה הזו.

למה אני חופר ב 3 בבוקר?!

מניח שהתכוונו אלי.. קבלתי הודעת sms מהמכס..התקשרתי אליהם והסברתי שמדובר בתוסף תזונה לצרכי מחקר לשימוש אישי ולא מסחרי, בקשו שאחתום על הצהרה, קראתי את ההצהרה טוב טוב ולא ראיתי מניעה לא לחתום, אין איזכור לסמים...האמת שעדיין פחדתי קצת לחתום והתמהמתי יומיים שלושה, ובסוף/בנתיים קבלתי sms מהמכולת השכונתית שהמוצר הגיע.. המסקנה זה לפחות להתחיל להתניע את התהליך
מקווה שעזרתי

מאתר משרד הבריאות:
" סטרואידים אנבוליים אינם מורשים לשימוש בארץ ובעולם לצורכי פיתוח גוף או שיפור הישגי ספורט. בישראל, על-פי פקודת הרוקחות, חל איסור על יבוא של סטרואידים אנאבוליים לא מאושרים על-ידי משרד הבריאות "

הסיכון בידיים שלך

ואם אתה נתפס במכס על כמה קופסאות אנאבר וסוסטנון? עושים משהו?
אשמח לתשובות...
?
ואם אתה נתפס במכס על כמה קופסאות אנאבר וסוסטנון? עושים משהו?
חבר'ה נעלמתם.. .. חח

מה עושים לך במקרה שנתפס במכס סטרואידים?
ברוב המקרים זה נגמר בגג אזהרה / החרמה של החומרים, והכי באסה אובדן של כמה שקלים טובים כי החומרים ששילמת לא קיבלת..

אם הזמנת כמות יותר מדי גדולה של חומרים יכולים לזמן אותך לשיחת בירור או לבנות עליך קייס פלילי בטענה שאתה דילר

הסכנה הכי גדולה של להיתפס במכס כביכול זה להיכנס לרשימה השחורה שזה אומר שכל מה שאתה מזמין מתעקב במכס ל אקסטרה בדיקות וכל פעם שתזמין יש סיכוי גדול שיתפסו לך את הדברים, זה בעיקר הפחד העיקרי שם..

בפועל, רוב המקרים אתה פשוט מאבד כמה שקלים והאנשים של המכס מוכרים את זה בשחור או לא יודע מה עושים עם החומר אחרי שהוא נתפס, או לפח או יושב שם במחסנים מלא זמן, קשה לי להאמין ששולחים בחזרה למען

ברוב המקרים זה נגמר בגג אזהרה / החרמה של החומרים, והכי באסה אובדן של כמה שקלים טובים כי החומרים ששילמת לא קיבלת..

אם הזמנת כמות יותר מדי גדולה של חומרים יכולים לזמן אותך לשיחת בירור או לבנות עליך קייס פלילי בטענה שאתה דילר

הסכנה הכי גדולה של להיתפס במכס כביכול זה להיכנס לרשימה השחורה שזה אומר שכל מה שאתה מזמין מתעקב במכס ל אקסטרה בדיקות וכל פעם שתזמין יש סיכוי גדול שיתפסו לך את הדברים, זה בעיקר הפחד העיקרי שם..

בפועל, רוב המקרים אתה פשוט מאבד כמה שקלים והאנשים של המכס מוכרים את זה בשחור או לא יודע מה עושים עם החומר אחרי שהוא נתפס, או לפח או יושב שם במחסנים מלא זמן, קשה לי להאמין ששולחים בחזרה למען

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית