הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Ostarine

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
מתחיל סייקל אוסטרין ביצעתי בדיקות דם לפני שבוע לא היה משהו לא תקין למעט ממש מעט עליה בכבד וזה ממש קצת מעל התקין, מתכנן כרגע ל8 שבועות כאשר סה״כ ביום אני לוקח 25 מ״ג ביום מתחלק לשני פעמים 12.5 מ״ג בבוקר ובלילה ובסוף הסייקל לבצע בדיקת דם ולראות מה המצב ובמידת הצורך לבצע PCT עם כלומיד שלגביו מינונים לא ברירתי עדיין לגבי מינונים ואיך וכמה. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא.

אני יודע אבל העניין זה שאני יודע שעוד חברה ״רציניים״ יותר בעולם הזה קנו ממנו אז אני מסיק שזה אמיתי אבל שוב אני לא יודע ומן הסתם שמה שהוא אומר לי שזה אמיתי…יש דרך פשוטה לבדוק האם זה אמיתי? ולא התחלתי את הסייקל ויש לי כבר את האוסטרין אצלי תקופה כי התלבטתי ורציתי לעשות אתתזה מסודר והיה לי תקופה של שבוע בערך שכלום לא התעקל לי טוב וכאבי בטן שילשולים, עשיתי בדיקות דם וצואה ומצאו שיש לי איזה סוג של חיידק עדין לרוב יש את זה להרבה אנשים אבל הם לא מרגישים תופעותתלוואי מזה, אבל על חלק זה כן משפיע ואני אחד מהם אז לקחתי אנטיביוטיקה לשבוע ועכשיו ההתלבטות מה לעשות עפ הסייקל כי העדפתי לסיים את האנטיביוטיקה קודם.

וחשוב לציין שבדקתי שוב כל כדור זה 15 מ״ג, התכנון זה לקחת אחד בבוקר אחד בערב סהכ 30 מ״ג אוסטרין ביום
אם אתה סומך על המאמן שלך אז פשוט תקח את זה, אין לך מה לסתבך עם זה יותר מידי, עצה אישית ממני, תחזיר לו את זה ותגיד לו שיביא לך LGD, תזמין קרם של 1-Andro שיהיה לך בתור בסיס ותריץ סייקל נורמלי שיתן לך אחלה של תוצאות בעולם.

אם אתה מתעקש על אוסטרין אז לך על מה שרשמת, 30מג ליום זה מינימום לפי דעתי, אם היום הייתי לוקח אוסטרין הייתי מתחיל מ50מג אישית אבל זה אני.

• פותח/ת השרשור
אם אתה סומך על המאמן שלך אז פשוט תקח את זה, אין לך מה לסתבך עם זה יותר מידי, עצה אישית ממני, תחזיר לו את זה ותגיד לו שיביא לך LGD, תזמין קרם של 1-Andro שיהיה לך בתור בסיס ותריץ סייקל נורמלי שיתן לך אחלה של תוצאות בעולם.

אם אתה מתעקש על אוסטרין אז לך על מה שרשמת, 30מג ליום זה מינימום לפי דעתי, אם היום הייתי לוקח אוסטרין הייתי מתחיל מ50מג אישית אבל זה אני.
דבר ראשון ממש מעריך את התגובות הבונות שלך באמת מסביר ומצליח להבין אז תודה ודבר שני אני לא מכיר Andro עכשיו יעשה בדיקה באינטרנט אבל אשמח להסבר שלך
דבר ראשון ממש מעריך את התגובות הבונות שלך באמת מסביר ומצליח להבין אז תודה ודבר שני אני לא מכיר Andro עכשיו יעשה בדיקה באינטרנט אבל אשמח להסבר שלך ומהבנה שלי זה מגביר את הטוסטסרון אבל לא הבנתי אם זה משהו שאפשרי להזמין מהאינטרנט בקלות או שזה משהו שלא חוקי וצריך למצוא ממי לקנות
דבר ראשון ממש מעריך את התגובות הבונות שלך באמת מסביר ומצליח להבין אז תודה ודבר שני אני לא מכיר Andro עכשיו יעשה בדיקה באינטרנט אבל אשמח להסבר שלך

1-Andro הוא precursor לטסטסטרון, לרב אנשים לוקחים אותו בכדור אבל הוא מעלה אינזימי כבד, בגלל זה יצאו עם קרם שלו, כאשר הוא נספג בעור , הוא מדלג על שלב הפלטור בכבד ונכנס ישר למחזור הדם, בגוף הוא מומר להורמון שדומה לטסטסרון ויש לו אפקט אנאבולי והוא גם מומר לאסטרוגן ולכן יכול לשמש כבסיס לסייקלים של סארמס.

קח בחשבון שסייקל כזה בוודאות יצטרך PCT.

ובכיף, שמח לעזור.

• פותח/ת השרשור
1-Andro הוא precursor לטסטסטרון, לרב אנשים לוקחים אותו בכדור אבל הוא מעלה אינזימי כבד, בגלל זה יצאו עם קרם שלו, כאשר הוא נספג בעור , הוא מדלג על שלב הפלטור בכבד ונכנס ישר למחזור הדם, בגוף הוא מומר להורמון שדומה לטסטסרון ויש לו אפקט אנאבולי והוא גם מומר לאסטרוגן ולכן יכול לשמש כבסיס לסייקלים של סארמס.

קח בחשבון שסייקל כזה בוודאות יצטרך PCT.

ובכיף, שמח לעזור.
אני כמובן יבדוק עוד על זה, איפה מזמינים את זה? אינטרנט או שזה משהו שהעייתי כהיכול להשיג בדרכים חוקיות?

יש עוש אפשרות של להחליף את האוסטרין לRAD השאלה האם זה כדי לעשות סייקל סולו של ראד..אני פשוט חשבתי להתחיל עם אוסטרין כדי לראות איך אני מגיב ומה התגובה של חומר חלש כביכול מהרוב עליי ומשם להתקדם כדי לא להתחיל מהגדול אלה מההכי עדין שיש ומשם לבנית

אני כמובן יבדוק עוד על זה, איפה מזמינים את זה? אינטרנט או שזה משהו שהעייתי כהיכול להשיג בדרכים חוקיות?

יש עוש אפשרות של להחליף את האוסטרין לRAD השאלה האם זה כדי לעשות סייקל סולו של ראד..אני פשוט חשבתי להתחיל עם אוסטרין כדי לראות איך אני מגיב ומה התגובה של חומר חלש כביכול מהרוב עליי ומשם להתקדם כדי לא להתחיל מהגדול אלה מההכי עדין שיש ומשם לבנית

לא אמורה בעיה להזמין אתזה לארץ, זה כמו סארמים, זה תחום אפור.
אישית אני ממש לא אהבתי ראד, לא אוהב את התחושה שהוא נותן, עשה אותי מאוד חרדתי.
אם אתה רוצה אוסטרין אז לך על אוסטרין אני נותן לך את דעתי, לפי דעתי Andro + LGD יהיה לך סייקל סבבה לגמרי.

לגבי איפה מזמינים את הקרם יש לך את של מאג לאב, אישית לא הזמנתי מהם אבל הביקורות עליהם אחלה.
IronMag Labs Super 1Andro Cream 8 fl oz.

אגב יש לך גם 4-andro שהוא מומר בגוף ישירות לטסטסטרון אז הוא משמש כבסיס ״חזק״ יותר .. סתם FYI

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית