הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Ostarine

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
מתחיל סייקל אוסטרין ביצעתי בדיקות דם לפני שבוע לא היה משהו לא תקין למעט ממש מעט עליה בכבד וזה ממש קצת מעל התקין, מתכנן כרגע ל8 שבועות כאשר סה״כ ביום אני לוקח 25 מ״ג ביום מתחלק לשני פעמים 12.5 מ״ג בבוקר ובלילה ובסוף הסייקל לבצע בדיקת דם ולראות מה המצב ובמידת הצורך לבצע PCT עם כלומיד שלגביו מינונים לא ברירתי עדיין לגבי מינונים ואיך וכמה. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא.

אני כלכך בספק שתצטרך איזשהו פיסיטי, אוסטרין זה חומר כלכך חלש, תאחלס לא הייתי טורח עם לקח אותו בכלל אלא אפ בא לך קצת מצב רוח, או לדאוג שלא תאבד שריר בחיטוב.

הגעתי עד מינון של 32/35 אני אפילו לא זוכר לכמה זמן אבל יותר מחודשיים, והבדיקות דם שלי לא זזו, היה דיכוי מינימלי בייצור טסט וחוץ מזה גלום.

עשיתי איזה 3 ״סייקלים״ שלו ואף פעם לא עשיתי פיסיטי ועשיתי בדיקות דם אחרי כל סייקל.

אל תתרגש, אבל תמיד יכול להיות שאתה מהחסרי מזל ויהיה לך דיכוי רציני, לך תדע אז אני דווקא כן ממליץ על בדיקות דם בכל מקרה.

ומצב שני יכול להיות גם שמה שקנית מזויף וזה פרו הורמון אז זאת גם אפשרות ואז בוודאות יהיה לך אנזימי כבד גבוהים ותצטרך פיסיטי.

זה חומר כזה בדיחה שחראם על הבדיקות דם שאתה עושה ,לפחות תוריד לעצמך את זה מהראש ומצד שני אל תצפה שזה יעשה עבורך משהו .
תן לילדים לבזבז כסף רק בגלל שהם מפחדים לדחוף מחט לתחת

תן לילדים לבזבז כסף רק בגלל שהם מפחדים לדחוף מחט לתחת
מסכים איתך אבל אל תשכח שבשלב מסויים כולנו היינו שם אבל הלוואי שהיה לנו מישהו שיגיד לנו שזה בזבוז זמן כמו שאנחנו דואגים להזכיר לאחרים.
הייתי חוסך כלכך הרבה כסף.

מסכים איתך אבל אל תשכח שבשלב מסויים כולנו היינו שם אבל הלוואי שהיה לנו מישהו שיגיד לנו שזה בזבוז זמן כמו שאנחנו דואגים להזכיר לאחרים.

דבר בשם עצמך...
אני ישר דחפתי לתחת! ☝️

• פותח/ת השרשור
אני כלכך בספק שתצטרך איזשהו פיסיטי, אוסטרין זה חומר כלכך חלש, תאחלס לא הייתי טורח עם לקח אותו בכלל אלא אפ בא לך קצת מצב רוח, או לדאוג שלא תאבד שריר בחיטוב.

הגעתי עד מינון של 32/35 אני אפילו לא זוכר לכמה זמן אבל יותר מחודשיים, והבדיקות דם שלי לא זזו, היה דיכוי מינימלי בייצור טסט וחוץ מזה גלום.

עשיתי איזה 3 ״סייקלים״ שלו ואף פעם לא עשיתי פיסיטי ועשיתי בדיקות דם אחרי כל סייקל.

אל תתרגש, אבל תמיד יכול להיות שאתה מהחסרי מזל ויהיה לך דיכוי רציני, לך תדע אז אני דווקא כן ממליץ על בדיקות דם בכל מקרה.

ומצב שני יכול להיות גם שמה שקנית מזויף וזה פרו הורמון אז זאת גם אפשרות ואז בוודאות יהיה לך אנזימי כבד גבוהים ותצטרך פיסיטי.

אשמח להסבר מה זה פרו הורמון במידה ויש מצב שזה יהיה זה, למרות שהמקור אמין לפחות אני חושב ומקווה …חברים אני מבין שזה לא רציני בכלל ואין לי מה לצפות להיות כריס באמסטאד אבל זה טיפה בים ואני מעדיף להתחיל מהקטן ולא ישר לקפוץ לגדול כדי לראות אם זה בכלל בישבילי ואיך הגוף שלי מגיב לזה בכלל…

אשמח להסבר מה זה פרו הורמון במידה ויש מצב שזה יהיה זה, למרות שהמקור אמין לפחות אני חושב ומקווה …חברים אני מבין שזה לא רציני בכלל ואין לי מה לצפות להיות כריס באמסטאד אבל זה טיפה בים ואני מעדיף להתחיל מהקטן ולא ישר לקפוץ לגדול כדי לראות אם זה בכלל בישבילי ואיך הגוף שלי מגיב לזה בכלל…

מה זה פרוהורמון - Prohormone - Wikipedia

מה המקור שלך ?מאיזה אתר קנית ?

• פותח/ת השרשור
מה זה פרוהורמון - Prohormone - Wikipedia

מה המקור שלך ?מאיזה אתר קנית ?
קניתי מהמאמן שלי, ברור שיש חו אינטרס להגיד לי שזה מקורי אבל אני יודע שעוד אנשים קנו ממנו והוא אמין…מקווה שאני לא טועה החבילה זה כמו של אדוויל כזה של כדורים רק בלי שום עויפה בקבוק לבן עם מדבקה שרשום עליה בעט OST והיא היית אתומה ובתוך כדורים ירוקים

החבילה זה כמו של אדוויל כזה של כדורים רק בלי שום עויפה בקבוק לבן עם מדבקה שרשום עליה בעט OST והיא היית אתומה ובתוך כדורים ירוקים

לא הכי מרגיע להגיד לך את האמת אבל אם כבר התחלת וזה פרוהורמון אז יהיה לך אחלה סייקל.
יש אחלה תוצאות מפרו הורמונס.

לא הכי מרגיע להגיד לך את האמת אבל אם כבר התחלת וזה פרוהורמון אז יהיה לך אחלה סייקל.
כן אני מחזק את מאמי
אני התחלתי ישר עם המחטים

• פותח/ת השרשור
אני יודע אבל העניין זה שאני יודע שעוד חברה ״רציניים״ יותר בעולם הזה קנו ממנו אז אני מסיק שזה אמיתי אבל שוב אני לא יודע ומן הסתם שמה שהוא אומר לי שזה אמיתי…יש דרך פשוטה לבדוק האם זה אמיתי? ולא התחלתי את הסייקל ויש לי כבר את האוסטרין אצלי תקופה כי התלבטתי ורציתי לעשות אתתזה מסודר והיה לי תקופה של שבוע בערך שכלום לא התעקל לי טוב וכאבי בטן שילשולים, עשיתי בדיקות דם וצואה ומצאו שיש לי איזה סוג של חיידק עדין לרוב יש את זה להרבה אנשים אבל הם לא מרגישים תופעותתלוואי מזה, אבל על חלק זה כן משפיע ואני אחד מהם אז לקחתי אנטיביוטיקה לשבוע ועכשיו ההתלבטות מה לעשות עפ הסייקל כי העדפתי לסיים את האנטיביוטיקה קודם.

וחשוב לציין שבדקתי שוב כל כדור זה 15 מ״ג, התכנון זה לקחת אחד בבוקר אחד בערב סהכ 30 מ״ג אוסטרין ביום

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית