הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה מבינים בJAVA?

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
יש פה מישהו שמבין בJAVA ומוכן לעזור לי קצת לקראת מתכונת ביום ראשון? 😃
חומר של כיתה י'-
מערכים חד מימדיים ודו מימדיים
פונקציות וכו'..

• פותח/ת השרשור
חחחחח אני יודע שזה חומר קל והצלחתי לעשות בגרות מ2009 ומ2006 אבל רק בקטע הרעיוני...
קשה לי להבין מבחינת סינטקס מה אני עושה בJAVA כי הייתה לי מורה מפגרת נאצית שלא מסבירה לילד אחד..
יש לך איזה דרך לעזור לי? אני מתכוון לדפים שיכולים לעזור לי בעת המבחן(יש לנו חומר פתוח ואני צריך כמה שיותר דפי דוגמאות)

תשאל פה אם יש לך שאלה ספציפית.
אחרת לך תוריד את החומר מויקיספיר של ג'אווה.

ממליץ לך למצוא כמה שיותר תרגילים פתורים באינטרנט ומתכונות פתורות (יש כאלה בלי סוף) ולהדפיס אותם.
50 אחוז מהם יהוו את בחינת המתכונת שלך באופן ישיר. 49% יהוו את הבחינה באופן עקיף, ע"י שאלות ארוכות במורכבות מהם. ה1% שנשאר זה הקריזה של המורה שלך בבדיקת המבחן.
חוץ מזה ממליץ לך פשוט לכתוב תוכנות מפגרות בJAVA וככה להבין את החומר הכי טוב. (אפשר להדפיס תוכנות ארוכות קצת שכתבת).

בנוסף אתה יכול להדפיס חומר מפה:
http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming#cat106

• פותח/ת השרשור
תודה רבה נתנאל!!
ולכל השאר,אני יודע שזה ממש מטומטם וזה.. וכשלמדתי לפני איזה שנה PHP לבד מספר,עקפתי בשבוע את החומר שלמדתי במשך שנה עם מורה (בשפת JAVA שהיא נחשבת נחותה יותר..)..
הברזתי איזה חודשיים מהשיעורים כי זלזלתי ועכשיו אני סובל קצת.. 😃
בכל מקרה אני אוריד מתכונות פתורות ואנסה להסתדר..מקס' אם יהיו לי שאלות ספציפיות אני אשאל פה או אחפש בגוגל.. תודה 😃

אחד היתרונות של ג'אווה שהיא מאוד פשוטה, ומתועדת טוב.
יש לך כבר כמעט הכל ממומש, אז אתה יכול לכתוב אפליקציות מהר מאוד.
ובלי צורך בידע גדול מידי בתכנות.

• פותח/ת השרשור
הכל אולי מתועד וממומש אבל כשהבחינה היא בכתב זה הופך את הכל למסובך יותר.

• פותח/ת השרשור
אני בדיוק מכין לי תרגילים לדוג' שיהיו לי למבחן..מסתבר שזה לא יכול להסתבך עד כדי כך.. 😃

אם תרצה עזרה אני יכול לעזור לך אבל דרך C# ואני אתעד הכל, כעקרון השפות JAVA ו-C# לא שונות מי יודע מה, אם תרצה.. שאל משהו ספציפית ואני אשמח לעזור ויעני אכתוב עקרונות ואז פשוט תוכל להמיר אותם לשפה שלך

• פותח/ת השרשור
בעיקרון הדבר היחיד שאין לי עליו שום דבר במחברת וממה שמצאתי זה תבניות-כלומר איך לפרק את מספר העשרות ממספר תלת ספרתי או במערך דו מימדי לפרק סכום מספרים של שתי שורות אחרונות(דוגמא)..
אשמח אם תכתוב בC# ואני אנסה לתרגם לJAVA..

נערך לאחרונה:
למה java נחשבת לנחותה?
כי זו חרא שפה, עוד לא נתקלתי בתוכנה שכתובה ב- java ועובדת טוב.
חמש דקות אחרי שאתה מריץ משהו שכתוב ב- java אתה מקבל pop-up של virtual memory too low. עלאק יודעת לשחרר לבד את הזיכרון שהיא מקצה.

חמש דקות אחרי שאתה מריץ משהו שכתוב ב- java אתה מקבל pop-up של virtual memory too low. עלאק יודעת לשחרר לבד את הזיכרון שהיא מקצה.
שמעתי פעם משפט טוב:
"להגיד שג'אווה היא טובה כי היא עובדת בכל מערכות הפעלה זה כמו להגיד שמין אנאלי זה טוב כי הוא עובד בכל המינים" 😆

כי האנשים שכתבו את הקוד מפגרים.
אלא אם כותבת למערכותrun-time לא רואה סיבה לכתוב בnative.
היום חלק גדול מהקוד בעולם נכתב בC# ג'אווה ובכלל בסביבות mannged.

שמעתי פעם משפט טוב:
"להגיד שג'אווה היא טובה כי היא עובדת בכל מערכות הפעלה זה כמו להגיד שמין אנאלי זה טוב כי הוא עובד בכל המינים" 😆

משפט מפגר, תאמין לי שכל המתכנתים היו רוצים לכתוב ישר קוד שרץ על כל מערכות ההפעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית