הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חמישי

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
אשמח לחוות דעת בנושא :
*אשמח לתושבות מקצועיות בלבד ולא מעבר.
התיכנון הוא :
שבוע 1/2 טסט פרופ 200 + אנתת 500 ew
שבוע 3/4 טסט אנתת 500 ew (עד שבוע 10)
בולדנון משבוע ראשון עד 10 500-750 מ״ג
פרווירון 25-50 מ״ג משבוע 2-10
אנדאדרול 50 מ״ג למשך שלושה שבועות משבוע שני
Lgd 5-10 מ״ג
אוסטרין 10-20 מ״ג
פיסטי לפי הפרטוקול
כלומיד+נולבה
כנ״ל גם פרגניל 500 יחבל בשבוע
בצד קייבר ארימידקס ונולבה לעת הצורך.

אני מבין לפי שילוב האנאדרול שהמטרה שלך היא מסה?
אם כן ממליץ לך טסט 600 ננדרולון 400 , אם באלך תוסיף אוראלי לקחק של ההתחלה. אם זורם לך חומרים קצרים אז תצליח לצאת לפיסיטי בזריז ואם ארוכים יקח זמן כי האסטר של הננדרולון בעייתי ולכן גם תצטרך למשוך את הסייקל 13-15 שבועות.
בגלל שהאסטר תופס 60 אחוז מהחומר בבולדנון צריך 750 פלוס במינון כדי לקבל ממנו משהו וזה זמן קצר מידי בשבילו מבחינת השימוש..
לא מבין את השילוב של הסארמים האלה כשהתחלת אנאדרול.. תעיף אותם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אכן סייקל מסה,
אם ללכת על ננדרולון לא עדיף כבר nnp להיכנס ישר לעניינים ? 200-300 בשבוע
בולדנון המטרה היא להגביר תיאבון במסה.

מסכים עם מה ש @Tomer0194 אמר, אוסיף רק שאין צורך בפרווירון בכלל. אנדרול ופרווירון הם נגזרות של DHT, רק שאנדרול חזק פי כמה וכמה ולכן אין סיבה להכניס אותו באמת (תשמור את הפרווירון אולי לקרוז או משהו).

• פותח/ת השרשור
מסכים עם מה ש @Tomer0194 אמר, אוסיף רק שאין צורך בפרווירון בכלל. אנדרול ופרווירון הם נגזרות של DHT, רק שאנדרול חזק פי כמה וכמה ולכן אין סיבה להכניס אותו באמת (תשמור את הפרווירון אולי לקרוז או משהו).
אנאדרול למשך 3 שבועות בלבד לאחר מכן אין טעם להכניס לדעתך שאסיים עם האנאדרול 25-50 מג ?
מה לגבי הסאמרס ?

אני ניסיתי את LGD סולו בזמנו, סך הכל נחמד. מרגישים תוספת של כוח וצבירת נוזלים. לא יודע כמה זה מועיל בסייקל של 2 חומרים פלוס אורלי די קשוח. אבל אפשר לנסות, אם כבר יש לך אותם ביד, הם תוך יום יוצאים מהדם אז תמיד אפשר להפסיק. אם אתה בקטע של לחסוך, אז אין סיבה באמת לקחת סארמס.
אנדרול חומר חזק, אני אישית חוויתי קצת תופעות לוואי ממנו, אבל בהחלט מרגישים אותו טוב. אני הייתי שם אותו לקראת סוף של הסייקל שתהיה כבר בשיא של ההישגים כדי לדחוף עוד קצת לכיוון המטרות שלך.
בולד זה אחלה, אבל אם יש לך אסטר ארוך אז לא תרגיש אותו יותר מידי במינון של 500 בטוח. בכלליות חומר די חלש
בנוסף אני אישית לא תומך בשימוש בפרגניל בסייקלים מסוג שלך,לדעתי זה בזבוז. אבל כמובן זה עניין אישי של כל אחד, ואם כבר אין סיבה לשים אותו בשבועות ראשונים, אולי לקראת הסוף ובהמתנה לpct (לך יש המתנה ארוכה )

אנאדרול למשך 3 שבועות בלבד לאחר מכן אין טעם להכניס לדעתך שאסיים עם האנאדרול 25-50 מג ?
מה לגבי הסאמרס ?

שמע
רוץ על טסט פרופ ומnpp
מינונים תחליט בעצמך כמה אתה רוצה את הסייקל עוצמתי, 600/400 זה חזק , 500/300 קצת יותר רגוע וכן יש הבדל.
את האנדרול תריץ לדעתי 5-6 שבועות תהנה ממנו ואת הסארמים תשמור לפעם אחרת / סייקל אחר.

אני ניסיתי את LGD סולו בזמנו, סך הכל נחמד. מרגישים תוספת של כוח וצבירת נוזלים. לא יודע כמה זה מועיל בסייקל של 2 חומרים פלוס אורלי די קשוח. אבל אפשר לנסות, אם כבר יש לך אותם ביד, הם תוך יום יוצאים מהדם אז תמיד אפשר להפסיק. אם אתה בקטע של לחסוך, אז אין סיבה באמת לקחת סארמס.
אנדרול חומר חזק, אני אישית חוויתי קצת תופעות לוואי ממנו, אבל בהחלט מרגישים אותו טוב. אני הייתי שם אותו לקראת סוף של הסייקל שתהיה כבר בשיא של ההישגים כדי לדחוף עוד קצת לכיוון המטרות שלך.
בולד זה אחלה, אבל אם יש לך אסטר ארוך אז לא תרגיש אותו יותר מידי במינון של 500 בטוח. בכלליות חומר די חלש
בנוסף אני אישית לא תומך בשימוש בפרגניל בסייקלים מסוג שלך,לדעתי זה בזבוז. אבל כמובן זה עניין אישי של כל אחד, ואם כבר אין סיבה לשים אותו בשבועות ראשונים, אולי לקראת הסוף ובהמתנה לpct (לך יש המתנה ארוכה )

למה בזבוז להשתמש בפרגניל בסייקל כזה? זה בזבוז של מה?

• פותח/ת השרשור
שמע
ר
את האנדרול תריץ לדעתי 5-6 שבועות תהנה ממנו ואת.
אנאדרול 5-6 שבועות לא יהיה לי כבד חחח
[
לא להשתמש בפרגניל ? 😕

זה בזבוז של מה?
בזבוז של הפרגניל עצמו, בזבוז תאורטי של הבריאות שלך.
מטרה של פרגניל זה למנוע ניוון של רקמות באשך עקב שימוש ממושך בסטרואידים. בתחילת הסייקל זה די חסר משמעות ופה הסייקל קצר ומהר מאוד מגיעים לסופו שכבר מתחילים טיפול אינטנסיבי (הפרוטוקול שרץ בפורום הוא כבד) באנטי-אסטרוגנים שמשקמים את פעילות של הציר וגורמים להפרשה של LH וFSH טבעי. אם כל כך רוצים, אפשר לקראת הסוף, במיוחד אחרי הזריקה האחרונה ולפני תחילת PCT, להזריק פרגניל כי זה יזרז ייצור טסט טבעי. כמובן צריך להבין שפרגניל זה חומר שזר לגוף הגברי (מקורו באישה הריונית) ולדעתי צריך שתהיה סיבה מוצדקת כדי להכניס עוד חומר, כי גם ככה מזריקים לא מעט.

נערך לאחרונה:
אנאדרול 5-6 שבועות לא יהיה לי כבד חחח
[

😕

תריץ במקביל sam e והכל יהיה בסדר, הכבד זה בין האיברים שפחות הייתי מודאג מהם... צריך להיות ממש מוכשר או ממש מטומטם כדי להרוס לעצמך את הכבד. 5-6 שבועות אנדרול זה לא משהו שיעשה את זה.

בזבוז של הפרגניל עצמו, בזבוז תאורטי של הבריאות שלך.
מטרה של פרגניל זה למנוע ניוון של רקמות באשך עקב שימוש ממושך בסטרואידים. בתחילת הסייקל זה די חסר משמעות ופה הסייקל קצר ומהר מאוד מגיעים לסופו שכבר מתחילים טיפול אינטנסיבי (הפרוטוקול שרץ בפורום הוא כבד) באנטי-אסטרוגנים שמשקמים את פעילות של הציר וגורמים להפרשה של LH וFSH טבעי. אם כל כך רוצים, אפשר לקראת הסוף, במיוחד אחרי הזריקה האחרונה ולפני תחילת PCT, להזריק פרגניל כי זה יזרז ייצור טסט טבעי. כמובן צריך להבין שפרגניל זה חומר שזר לגוף הגברי (מקורו באישה הריונית) ולדעתי צריך שתהיה סיבה מוצדקת כדי להכניס עוד חומר, כי גם ככה מזריקים לא מעט.

יש עוד עניין.
הפרגניל שומר על ספירת זרע תקינה וטסט תוך אשכי, ומונע מהגוף מלהתרכז בתיקון ערכים אלו בpct, ולהתפנות ישר לשיקום רמות הטסט.
מה דעתך?

הפרוטוקול
Hcg בשימוש לא נכון יכול לשרוף את האשכים וגם להוביל לעודף אסטרוגן כלאחר מעשה

כלומיד מעלה shbg שמוביל להורדה בייצור של טסט בעתיד

טמוקסיפן פוגע ומוריד igf-1 ייצור הורמון גדילה

יכול לצרף מחקרים לזה

Pct זה לא משהו שכדאי להגזים בו

Pct זה לא משהו שכדאי להגזים בו
נכון, פשוט כל אחד צריך למצוא לעצמו את הפרוטוקול שמתאים לו בעזרת בדיקת דם. פה נותנים משהו די מוגזם לדעתי , סתם כדאי להיות בטוח שזה יעבוד למרות החסרונות במינונים גדולים
יש עוד עניין.
הפרגניל שומר על ספירת זרע תקינה וטסט תוך אשכי, ומונע מהגוף מלהתרכז בתיקון ערכים אלו בpct, ולהתפנות ישר לשיקום רמות הטסט.
מה דעתך?
זה בדיוק מה שרשמתי שפרגניל עושה. זה תחליף מלאכותי של lh (שאחראי על תאים באשך שמייצרים טסט) ושל fsh (שאחראי על תאים באשך שמייצרים זרע). את אלו ההיפופיזה שלך אמורה להפריש והם מגיעים לאשך ועושים את הפעילות והאשך שמח. שאתה מזריק, זה מדכא פעילות של היפופיזה (שמפרישה lh וfsh) זה המדור הביניים בציר ולפני זה מדכא את הפרשה של GNRH מהיפוטלמוס (שהוא משפיע על היפופיזה וגורם לה להפריש את הlh וfsh) כלומר מהווה את המדור העליון בציר ההורמונלי. כלומר אחרי שהכל מדוכא במדורים עליונים , האשכים מפסיקים לייצר זרע וטסט. לאחר זמן אשך מתחיל להתנוון לאט לאט , כי גוף שלנו מתפטר מכל מה שלא נחוץ לו.
אז אחרי החפירה הזאת כן נראה שפרגניל זה סופר חשוב וזה באמת חשוב אם אתה עושה סייקל ארוך, שאתה על בלאסט אנד קרוז, שאתה לא התאוששת מסייקל ים קודמים בצורה טובה, שאתה לחוץ להכניס להריון וכו וכו דברנו על זה לא מעט בעבר. מה שכן שבחור צעיר עושה חודשיים סייקל, להזריק פרגניל משבוע ראשון זה בזבוז כמו שאמרתי בלי הרבה פידבק חיובי

• פותח/ת השרשור
תריץ במקביל sam e והכל יהיה בסדר, הכבד זה בין האיברים שפחות הייתי מודאג מהם... צריך להיות ממש מוכשר או ממש מטומטם כדי להרוס לעצמך את הכבד. 5-6 שבועות אנדרול זה לא משהו שיעשה את זה.
יש לי ליב וטודקה בצד האמת מסייקלים קודמים ואת מה שרשמת אפשר לרכוש וזה לא כזה יקר השאלה אם זה עושה את העבודה.

יש לי ליב וטודקה בצד האמת מסייקלים קודמים ואת מה שרשמת אפשר לרכוש וזה לא כזה יקר השאלה אם זה עושה את העבודה.

גם טסט פרופ ו npp זה אחלה סייקל,
לא חייב לשלב 50 חומריפ כדי להגיע לתוצאות.
אם זה סייקל חמישי הייתי הולך על זה 600/400 ואתה מסודר. כל שאר החרטוטי סארמים למיניהם לא יורגשו ולא יעשו הבדל.

• פותח/ת השרשור
גם טסט פרופ ו npp זה אחלה סייקל,
לא חייב לשלב 50 חומריפ כדי להגיע לתוצאות.
אם זה סייקל חמישי הייתי הולך על זה 600/400 ואתה מסודר. כל שאר החרטוטי סארמים למיניהם לא יורגשו ולא יעשו הבדל.
Nnp 400/600 מ״ג ??
לא הארוך הקצר אני מתכוון שמגיע ב100 מ״ג למיל׳
ופרופ אני משלב עם אנתת

אם כן ממליץ לך טסט 600 ננדרולון 400 , אם באלך תוסיף אוראלי לקחק של ההתחלה. אם זורם לך חומרים קצרים אז תצליח לצאת לפיסיטי בזריז ואם ארוכים יקח זמן כי האסטר של הננדרולון בעייתי ולכן גם תצטרך למשוך את הסייקל 13-15 שבועות.
בגלל שהאסטר תופס 60 אחוז מהחומר בבולדנון צריך 750 פלוס במינון כדי לקבל ממנו משהו וזה זמן קצר מידי בשבילו מבחינת השימוש..
לא מבין את השילוב של הסארמים האלה כשהתחלת אנאדרול.. תעיף אותם
ממי למדת את כל הידע? אש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית