הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם אוכלים ביום יום?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
בקרוב מתחיל מסה, ולא יזיקו לי עוד רעיונות למאכלים, בגדול אני די אוכל אותו הדבר כל יום רק עם הבדלים מינורים כמו של סוג אגוזים/פירות וכו'. מוזמנים לשתף מה שאתם אוכלים.

אני אשתף פה מה אני אוכל(לא חובה לקרוא חחח)

בגדול לבוקר חשבתי לקחת לחם מהסופר(אבל אז כל חתיכה היא כמו נוצה, אז אני מניח שאוכל איזה 200 גרם בערך אז זה 4 פרוסות בערך), וחביתה, יוגורט וקצת אגוזים(קשיו/מלך/לפעמיםשקדים, אולי אתחיל גם לאכול פיסטוק ופקאן ומוזמנים להציע על עוד סוגי אגוזים)

צהריים המנה הקבועה, חזה עוף ^_^, מנת פחמימה של אורז/בורגול/כוסמת/קינואה, חמאתבוטנים/אגוזים

לערב, עוד יוגורט/טונה,קופסא של גבינה לבנה, לפעמים במקום דג לבן/סלמון(אם יש לכם דגים להמליץ^^, כרגע נהנה מסלמון,דניס,מוסר), לפעמים השלמות של מנת שומן, ומנת פחמימה בורגול/כוסמת/קינואה, לפעמים מוסיף גם בטטה/תפוח אדמה/שעועית ירוקה

2 פירות כל יום לפעמים אני משלב עם הארוחות לפעמים בין הארוחות, בקשר לירקות, זה יוצא ליום בערך יחידת פלפל 1,גזר 1, 200גרםעגבנייה

כרגע אין אבקת חלבון וגם כנראה בחודשים הקרובים לא יהיה. שייק לא יודע עד כמה יעבוד לי כי אני אוהב להנות ולאכול את האוכל

ככה כביכול אתה מכין לך באותו היום שאתה אוכל?
הקטע שאני מכין לי סירים של פחמימה כלשהי שתספיק לחמשת הימים הבאים אז בגלל זה קצת קשה לגוון(למרות שתכלס אני יכול פשוט לשים קצת מהמנה בצלחת בצד לפעם אחרת אני מניח ואז יישמרו לי קלוריות לגיוון)
בכל מקרה תודה לכולם על התגובות

אני יכול להכין לי יום לפני ליום שלמחרת ואני יכול גם באותו יום, תלוי בלו"ז.
בכל מקרה זה לא בעיה, אני שם את הקינואה עם שמן זית מים חמים מלח ופלפל בתוך סיר מיוחד למיקרו ומחמם בערך רבע שעה עד שזה מתבשל.

• פותח/ת השרשור
עוד רעיונות לארוחת בוקר במקרה? בעיקר מבחינת פחמימה
לא עולה לי לראש כלום חוץ מהרבה פרוסות לחם/שיבולת שועל(ועדיין לא ניסיתי בכלל שיבולת שועל חחח, אז מתכונים יתקבלו בברכה)
ממחר מסה:P:

לא עולה לי לראש כלום חוץ מהרבה פרוסות לחם/שיבולת שועל(ועדיין לא ניסיתי בכלל שיבולת שועל חחח, אז מתכונים יתקבלו בברכה)
לפעמים הדשא של השכן לא בהכרח ירוק יותר, stick to the basics ותאכל דברים שאתה אוהב.
לחם עם ריבה וחמאת בוטנים יכול ללכת נחמד
אפשר לאכול הרבה פחמימה ככה
עם איזה מנת חלבון בצד (ביצים דג חזה עוף אולי אתה יודע לעשות גלידת חלבון זה מאוד נחמד אם כן, סתם שייק חלבון, לא חסר אופציות.)

אהה גרג דוסט! שווה את ה100 דולר?

בבקשה, אבל הספר לא עוזר אם אין לך את כל המוצרים הפסיכים שלו?
מישהו יודע איך משיגים בקבוקי egg whites בישראל??

קבצים מצורפים

• Greg_Doucette_-_The_Ultimate_Anabolic_Cookbook.pdf
    4.7 MB · צפיות: 271
משהו שהכנתי אתמול, די דחוס קלורית:
גביע קוטג
2 שקיות ממתיק
5 גרם קקאו
40 גרם קורנפלקס (אפשר יותר, השתמשתי בפיטנס שוקולד מריר כי הרגשתי שזה יתאים, הייתי ממליץ קורנפלקס שמשלב איכשהו שוקולד/חמאת בוטנים באיזושהי צורה)
10 גרם חמאת בוטנים (אפשר יותר)

יצא משהו כמו 450 קלוריות לקערה די קטנה שגם לא הייתה כזו ממלאת
אפשר גם גרנולה במקום הקורנפלקס אם אתה מעדיף ואפשר בכללי לשחק עם זה עוד לא מעט
אם לא אוהב קוטג' אני מאמין שאפשר להחליף בגבינה לבנה אבל זה יוצא יותר נפח והמרקם השמנתי יכול להקשות אולי

צהריים- סלמון/ סרדינים/דג אחר, אורז לבן, סלט ירקות גדול (חסה, עלי בייבי, סלרי, מלפפון, עגבניות שרי), ביצה קשה, שוקולד מריר.

ערב- שניצל בלי פירורי לחם/מינוט סטייק/בשר טחון/כבד עוף, תפוחי אדמה/בטטה/איטריות אורז/משהו אחר נטול גלוטן, ברוקולי/קייל/אספרגוס/שעועית ירוקה/קישואים/כרובית/באק צ'וי.

פירות ושיבולת שועל מתישהו.

עושה meal prep פעם בשבוע והשלמה בקטנה לקראת סוף השבוע.

נערך לאחרונה:
בבקשה, אבל הספר לא עוזר אם אין לך את כל המוצרים הפסיכים שלו?
מישהו יודע איך משיגים בקבוקי egg whites בישראל??
תודה! זה בדיוק למה אני לא אוהב לראות מתכונים מחו"ל. אין אצלנו הרבה מוצרים שיש שם וגם אם יש אז המחירים פסיכים.
הלבן של הביצה למשל, זו גם התעסקות וגם צריך להשתמש בהרבה ביצים בשביל להגיע לכמויות האלה ואז זה נהיה מאוד יקר.
או למשל ראיתי מתכונים של פיצות חלבון או עוגות גבינה חלבון. אצלנו לא ראיתי גבינת שמנת 0%, גבינות 0%, יוגורט יווני 0% וכדומה.
רכיבים כמו קמח קוקוס/קמח שקדים, ממתיקים מלאכותיים ועוד תחליפים מאוד יקרים אצלנו.

מצד שני יש מתכונים נחמדים כמו הגלידה למשל. רק צריך להזמין xhanthan gum מiherb (אפשר גם לקנות בארץ בחנויות טבע אבל זה הרבה יותר יקר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית