הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5/3/1

• פותח/ת השרשור NBI
  • פורסם בתאריך

NBI

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני כבר כמה זמן עובד ע״פ התוכנית, בעבר הייתי עושה משהו דומה, רק שבמקום לעשות למשל 65%x5 75%x5 85%x5 הייתי מתחמם ל80-85% ועושה 3 סטים של 5 חזרות.
אז חשבתי במקום לעשות סט אחרון כמה שיותר חזרות, להתחמם למשקל המרבי, לעשות 3 סטים של מספר החזרות של אותו השבוע עם משקל זהה, ורק בשבוע ה3 לעבוד עפ ה5,3,1 ובסט האחרון לנסות לשבור את השיא.
אשמח לשמוע דעות

מה זה משנה? כל עוד אתה מתקדם במשקלים זה לא קריטי אם תשבור שיא לחמישיות, לשלשות או לסינגלים כל עוד לאורך זמן המשקל על המוט עולה. זה יכול לעבוד כך או כך.

אין בעיה שתעשה את זה, אבל אז זה לא 5/3/1.
אם אתה רוצה עוד סטים בעצימות גבוהה תקרא קצת על ג'וקר סטס.

השאלה כמה המשקל קשה לך. בתחילת 5/3/1 אפשר לרוב לעשות בסט של ה5+ באזור ה10-15 חזרות ככה שהעצימות של 3x5 עם משקל כזה היא מאד נמוכה. אם זה יוצא בערך rpe7 זה יכול להיות סביר, אבל אין ממש סיבה לעשות את זה ככה. אם אתה עושה את 531 תעשה אותה כבר כמו שצריך, ואם אתה בונה משהו מותאם אישית תתאים אותו באמת. עושה רושם (בלי להעליב או משהו) שההבנה שלך לא כל כך גדולה בתחום ולכן הייתי מנחש שלהיצמד לתכנית שעובדת להרבה אנשים יהיה רעיון טוב יותר במידה ואתה לא לוקח מאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית