ייעוץ Madcow 5x5 פיצול

gilad7777

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
מה עניינים תהיתי אם אפשר לבצע את התוכנית בלי האימון b (התאוששות) ופשוט לפצל לשניים את התרגילים. לבצע אימון אחד שאני מתמקד בו בבנץ וסקוואט ואימון שני שאני מתמקד באובר הד פרס ומתח עם משקל. סדר כזה לדוגמא axbxaxb וכך הלאה. נראלכם סבבה? תכלס כל תרגיל יוצא לו מנוחה של 3 ימים בין אימון לאימון. ובתוכנית המקורית שזה פול באדי אז יש יום מנוחה אחד בין לבין אז האם סבבה לדלג על האימון התאוששות? ולבצע רק את הa וc?

אגיד באופן מאוד כללי שאין בעיה בלקחת יסודות מסויימים של תכנית ולעשות איתו מה שבא לך לפי הצרכים שלך.

הגרסה שאתה מביא לא נשמעת כזו דומה לmacdow 5×5 אבל זה לא הופך את זה לבעייתי.
מה שיותר מורכב כאן בעיני יהיה התכנון התקדמות, וזו תורה שלמה

ואני מניח שמה שחלק יגידו שזה יותר מידי לא ממוקד וזה יכול ליצור מעט התקדמות בהכל לעומת הרבה התקדמות בכמה דברים

זה לא madcow. בכל אופן פחות משנה, אפשר להתאים תוכנית לפי הצרכים שלך, כמה ימים אתה נותן בשבוע וכו'

מה עניינים תהיתי אם אפשר לבצע את התוכנית בלי האימון b (התאוששות) ופשוט לפצל לשניים את התרגילים. לבצע אימון אחד שאני מתמקד בו בבנץ וסקוואט ואימון שני שאני מתמקד באובר הד פרס ומתח עם משקל. סדר כזה לדוגמא axbxaxb וכך הלאה. נראלכם סבבה? תכלס כל תרגיל יוצא לו מנוחה של 3 ימים בין אימון לאימון. ובתוכנית המקורית שזה פול באדי אז יש יום מנוחה אחד בין לבין אז האם סבבה לדלג על האימון התאוששות? ולבצע רק את הa וc?
יענו כל תנועה מתורגלת פעם אחת בשבוע?
אם כן אני אצטרך סיבה טובה מאוד לעשות משהו כזה...

• פותח/ת השרשור
יענו כל תנועה מתורגלת פעם אחת בשבוע?
אם כן אני אצטרך סיבה טובה מאוד לעשות משהו כזה...
כל תנועה מתורגלת פעמיים בשבוע. אימון אחד אני מתמקד בבנץ ובסקוואט יום לאחריו נח, יום אחרי מתמקד באובר הד פרס ומתח יום לאחריו נח ואז שוב בנץ וסקוואט וכך הלאה. מתכנן להוסיף בקטנה גם תרגילי עזר בקטנה לקבוצות השרירים שעובדות בכל אימון. פשוט אני מתכנן לעשות את זה במתכונת של מאד קאו חוץ מהאימון האמצעי של ההתאוששות. שבמקומו יוצא שאני פשוט נח. בשביל לפצל את השרירים האם זה רלוונטי?

כל תנועה מתורגלת פעמיים בשבוע. אימון אחד אני מתמקד בבנץ ובסקוואט יום לאחריו נח, יום אחרי מתמקד באובר הד פרס ומתח יום לאחריו נח ואז שוב בנץ וסקוואט וכך הלאה. מתכנן להוסיף בקטנה גם תרגילי עזר בקטנה לקבוצות השרירים שעובדות בכל אימון. פשוט אני מתכנן לעשות את זה במתכונת של מאד קאו חוץ מהאימון האמצעי של ההתאוששות. שבמקומו יוצא שאני פשוט נח. בשביל לפצל את השרירים האם זה רלוונטי?
כבר נשמע הרבה יותר טוב, יש לך מגבלת זמן שאתה בוחר בצורה המעניינת זאת? למה אתה מעוניין לעשות גם אוברהד פרס וגם בנץ? והמתח בשביל מה?

• פותח/ת השרשור
כבר נשמע הרבה יותר טוב, יש לך מגבלת זמן שאתה בוחר בצורה המעניינת זאת? למה אתה מעוניין לעשות גם אוברהד פרס וגם בנץ? והמתח בשביל מה?
אני מאוד אוהב את האובר הד פרס ואני רוצה להתמקד גם בו וגם בבנץ כתרגיל מרכזי. בגלל זה גם חשוב לי הפיצול. לבי המתח גם תרגיל שאני רוצה להתקדם בו התרגילים האלה יותר חשובים מדדליפט וסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית