הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה הUGL הכי אמין כרגע בארץ?

mokoko

משתמש מתחיל
118
32
נק' מוניטין:
66
118
32
לא יודע אם זה מותר לשאול, אם לא מצטער מראש.

המצב כרגע שיש מחסור (ככה זה נראה לפחות?) .השתמשתי ברפואי רק, ואני תושב חוזר, גרתי בחול ואני לא מכיר את השוק המקומי.

אלפא אני כרגע לא מצליח להשיג. הם כנראה הUGL הכי אמין שאפשר להשיג בארץ אבל יש כרגע בעיה להביא אותם. גם מהם אני מניח שיש הרבה זיופים.

Pure-platinium - ראיתי שמישהו פירסם פה על סוסטנון שהיה כנראה במינון נמוך יותר ממה שחשב. לא סגור על החברה הזאת.
Sciroxx - שבכלל חשבתי שלא קיימים יותר? נראה לי מפוקפק לגמרי.

התחושת בטן שלי אומרת שרוב החומרים הם זיופים שמיוצרים פה בארץ, מישהו עם ניסיון יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

חברים אולי נישאר בנושא?

יש לי מלא מקורות באירופה. יש לי מלא מקורות בהודו. הבעיה שלי היא להכניס את זה לארץ. כבר הלכה לי חבילה במכס.

הבחורים מאירופה עם המקורות האמינים לא רוצים לשלוח לכאן כלום כי הרבה נתפס. אם זה יתפס סתם הלך לי הכסף ואני גם יכול להתעסק עם כאבי ראש של המכס אם הם יחליטו שהכמות שהזמנתי היא כמות של דילר (נניח 4 ויילים, לך תתווכח איתם?)
זה לא כמות מסחרית..
ואם אין לך כח או סבלנות תסתדר עם מה שיש בארץ

• פותח/ת השרשור
זה לא כמות מסחרית..
ואם אין לך כח או סבלנות תסתדר עם מה שיש בארץ
זה לא רק כאבי ראש זה גם האפשרות להפסיד כסף כי הם לא נותנים החזר.
כנראה שבאמת נלך על החומרים בארץ כרגע.

טוב אתה נראה לי אחד שמבין.
כרגע יש לי גישה או לסיירוקס או לפיור פלטינום. על מה מביניהם היית הולך?

לא יודע אם זה מותר לשאול, אם לא מצטער מראש.

המצב כרגע שיש מחסור (ככה זה נראה לפחות?) .השתמשתי ברפואי רק, ואני תושב חוזר, גרתי בחול ואני לא מכיר את השוק המקומי.

אלפא אני כרגע לא מצליח להשיג. הם כנראה הUGL הכי אמין שאפשר להשיג בארץ אבל יש כרגע בעיה להביא אותם. גם מהם אני מניח שיש הרבה זיופים.

Pure-platinium - ראיתי שמישהו פירסם פה על סוסטנון שהיה כנראה במינון נמוך יותר ממה שחשב. לא סגור על החברה הזאת.

התחושת בטן שלי אומרת שרוב החומרים הם זיופים שמיוצרים פה בארץ, מישהו עם ניסיון יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
מצטרף ל pharmacist
בארץ הרוב שמנים ברמה נמוכה ולבדוק במעבדה אמינה עולה כמו חצי שכר מינמום(מעטות המעבדות שבכלל יסכימו/יודעות מה לבדוק)
עדיף להביא מחול שמה ug לאבס בכמה רמות טובות ועם ביקורות רבות פלוס בדיקות מעבדה שאנשים מפרסמים.

זה לא רק כאבי ראש זה גם האפשרות להפסיד כסף כי הם לא נותנים החזר.
כנראה שבאמת נלך על החומרים בארץ כרגע.

טוב אתה נראה לי אחד שמבין.
כרגע יש לי גישה או לסיירוקס או לפיור פלטינום. על מה מביניהם היית הולך?
לא יודע להגיד בהחלטיות כי גם אני סוג של מהמר כמוך..
ממה שאני יודע סיירוקס בוודאות.בדוז (לא מדללים/חומר פעיל) אבל לפעמים יש להם בעיות ייצור שגורמות לכאבים..קח בחשבון.
לא משהו שלא יכול לקרות עם כל חברת ug מקומית

נערך לאחרונה:
עם 99% מהאמפ זה מיותר אבל לאלה העקשניןת זה יכול להיות נחמד..תן תמונה או קישור
https://m.aliexpress.com/item/40002...wHqK1RjSZFkq6x.WFXaA.jpg_640x640Q90.jpg_.webp
תפתח קורס אני נרשם ראשון...
יש פורומים שלמים שמתעסקים בזה, קצת אנגלית וכישורי גודל ותגיע אליהם

אנשים מכינים לעצמם את כל החומרים של הסייקל באותו ויאלה ובריכוז, ככה הכל מוכן לשימוש

מסבירים שם כמה צריך מכל ריכוז ואם זה לא עובד מה להוסיף, זה לא מדע טילים אבל גם לא חסר מי שיסביר

כמובן רקע מסויים בביולוגיה וגישה לציוד של מעבדה יכול מאוד מאוד לעזור
אתה מסריח אם להגיד לך את האמת, כשהתקרבתי אליך בזמנו הרחת די רע..חרה לי באף.
זה אומר שהוא מתאמן כמו שצריך והוא לא כו#ית, זה דווקא מחמאה אם תרצה

• פותח/ת השרשור
מוזר, אם זה שימוש עצמי כזה של כמה ויילים בדרך כלל אין בעיות.
הזמנתי מהודו, כנראה שהמכס עוצר חבילות מהודו (בתכלס מי מזמין מהודו דברים?) ועצרו לי את החבילה. לא עשו לי כלום, אבל אני מניח שאני עכשיו באיזה "רשימה שחורה", אולי מאירופה זה היה עובר.

• פותח/ת השרשור
קיבלת מכתב ממכס?
כן.

הם לא התעסקו עם זה אבל. התקשרתי, אמרתי להם שאני לא מעוניין בחבילה ואמרו לי בסדר.
הסוחר עדיין לא החזיר לי את הכסף, כ65 דולר.

באירופה היה לי הרבה יותר קל להשיג חומרים (לא התעסקתי בכלל עם UGL)

כן.

הם לא התעסקו עם זה אבל. התקשרתי, אמרתי להם שאני לא מעוניין בחבילה ואמרו לי בסדר.
הסוחר עדיין לא החזיר לי את הכסף, כ65 דולר.

באירופה היה לי הרבה יותר קל להשיג חומרים (לא התעסקתי בכלל עם UGL)
אקספרסס?

• פותח/ת השרשור
ׂׂ
מה לגבי ורטקס? אתה יודע מאיפה זה מגיע? הבנתי שזה ישראלי

כל הדילרים אומרים לי "שהכל איכות חבל על הזמן" בראש שלי אני רואה פלסטיני מהרשות מערבב את זה באיזה אמבטיה.

ׂׂ

כל הדילרים אומרים לי "שהכל איכות חבל על הזמן" בראש שלי אני רואה פלסטיני מהרשות מערבב את זה באיזה אמבטיה.

תביא מאירופה ...
משום מה סומך עליהם בעניין אמינות החומרים יותר מאשר על ישראלים...

ׂׂ

ורטקס זה לא מהשטחים לדעתי..
זה ככל הנראה מקומי.
השתמשתי קצת בחומרים שלהם כשעוד היה להם סטיקרים על הויאלים לפני איזה 5-6 שנים..חחח

אלפא התחילו לזייף בחול כן בגלל זה צריך לדעת מאיפו להזמין ומאיזה מקור להביא אורגינל שיעבוד כמו שצריך. אלפא הם ובלקן באותה רמה בהרך אם אתה מביא בלקן המוצרים שלהם בשנים האחרונות מגיעים עם קודים לבדיקה- החברה מנסה להלחם בזיופים שלהם בשוק.
כל החברות שאתה מביא בארץ אם מדבקה על הבקבוק וסגירת פקק חובבני אם פלאייר זה תוצרת הארץ/שטחים.
תשיג VERTEX אם כיתוב קרמי בלייזר + קודים לבדיקה אם סגירת פקק איכותי ברמה גבוהה זה משהו שאי אפשר לפספס לאומת חברות אחרות. הייצור שלהם בחול. אם אתה מקבל וורטקס אם מדבקות בלי קודים לבדיקה זה לא וורטקס.
טסט רפואי של באייר גם זמין בארץ. הסוסטנון חסר כבר כמה שנים טובות.

אלפא התחילו לזייף בחול כן בגלל זה צריך לדעת מאיפו להזמין ומאיזה מקור להביא אורגינל שיעבוד כמו שצריך. אלפא הם ובלקן באותה רמה בהרך אם אתה מביא בלקן המוצרים שלהם בשנים האחרונות מגיעים עם קודים לבדיקה- החברה מנסה להלחם בזיופים שלהם בשוק.
כל החברות שאתה מביא בארץ אם מדבקה על הבקבוק וסגירת פקק חובבני אם פלאייר זה תוצרת הארץ/שטחים.
תשיג VERTEX אם כיתוב קרמי בלייזר + קודים לבדיקה אם סגירת פקק איכותי ברמה גבוהה זה משהו שאי אפשר לפספס לאומת חברות אחרות. הייצור שלהם בחול. אם אתה מקבל וורטקס אם מדבקות בלי קודים לבדיקה זה לא וורטקס.
טסט רפואי של באייר גם זמין בארץ. הסוסטנון חסר כבר כמה שנים טובות.
התחילו???
אלפה ובלקאן זה החברות שהכי מנסים לחקות ולא מאתמול
לאלפה גם יש קודים לאימות באתר החברה.

לגבי וורטקס..כמו שכתבתי מכיר אותם עוד מהימים שהדביקו סטיקרים על הויאלים..
קשה לי להאמין שמדובר ביבוא אבל אני לא יודע להגיד..

לגבי וורטקס..כמו שכתבתי מכיר אותם עוד מהימים שהדביקו סטיקרים על הויאלים..
קשה לי להאמין שמדובר ביבוא אבל אני לא יודע להגיד..
קשה לך לאמין? לא מדובר פה באמונה מדובר בעובדות.

קשה לך לאמין? לא מדובר פה באמונה מדובר בעובדות.
עם עובדות לא מתווכח..
זה בהחלט לא דומה לויאל המקומי המצוי...אבל אני נוטה להאמין שמה שקיים בעיקר בארץ ולאורך זמן סביר לחשוב כי מיוצר כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית