הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מאמני חדר כושר

אני באמת שואל לא מתוך להעליב , להתחשב במצב הנוכחי , למה בכלל לעשות את הקורס הזה?

קודם כל סביר להניח שתהיה איזשהי הוזלת מחירים מהשגרה, חוץ מזה שה״אוף סיזן״ זה הזמן האידיאלי להתמקצע מבחינת ידע ושיווק ובבוא הזמן להגיע מוכן עם ידע מספיק נרחב ומספיק ביטחון על מנת להוציא את המירב מהמצב ברגע שיגמר הבלאגן.

קודם כל סביר להניח שתהיה איזשהי הוזלת מחירים מהשגרה, חוץ מזה שה״אוף סיזן״ זה הזמן האידיאלי להתמקצע מבחינת ידע ושיווק ובבוא הזמן להגיע מוכן עם ידע מספיק נרחב ומספיק ביטחון על מנת להוציא את המירב מהמצב ברגע שיגמר הבלאגן.
אם כול הכבוד אני לא מוכן לשלם שקל על הקרוס החסר תועלת הזה.
אין שם ידע ואימונים אישיים זה הדבר היחיד שזה משתלם ורוב הסיכוים שאתה לא תתעשר מזה
.

אין שם ידע ואימונים אישיים זה הדבר היחיד שזה משתלם ורוב הסיכוים שאתה לא תתעשר מזה
.

לא כל דבר צריך להתעשר מזה.

.
אין כל כך ברירה אם אתה רוצה לעסוק בתחום..

לא כל דבר צריך להתעשר מזה.
כן אבל לא לכול דבר אתה צריך תעודה , אם זה היה מקצוע שלא מזבזים עליו שקל אז סבבה , אבל אלו סכומים מטומטים לקורסים ולכלום ידע.
אין כל כך ברירה אם אתה רוצה לעסוק בתחום..
לפי דעתי וזאת דעתי בלבד זה תחום שהוא מאוד נחמד כעבודה צדדית וזהו, אני גם עוסק בזה אבל רק בתור השלמת הכנסה(בזמן שיש לי חברים שעובדים בעבודות אחרות למען אותה מטרה ומרווחים פי שתיים)

.

וואו אתה מדבר שטויות, ואני אישית לא עברתי קורס.
עד היום אני לומד מאנשים שלמדו את המקצוע ומקבל מהם ידע נרחב מאוד, אל תזלזל בגלל כמה חאפרים שאתה מכיר.

עד היום אני לומד מאנשים שלמדו את המקצוע ומקבל מהם ידע נרחב מאוד
את הידע הם כנראה לא קיבלו בקורס.. בתור אחד שעכשיו בדיוק מסיים, הידע בקורס פשוט בדיחה ועצוב לי שיותר מחצי מהמסיימים הולכים להיות מאמנים כי הם פשוט חסרי כל הבנה בתחום ואם הם לא ילמדו עצמאית אחרי, אז עצוב לי על המתאמנים שלהם

את הידע הם כנראה לא קיבלו בקורס.. בתור אחד שעכשיו בדיוק מסיים, הידע בקורס פשוט בדיחה ועצוב לי שיותר מחצי מהמסיימים הולכים להיות מאמנים כי הם פשוט חסרי כל הבנה בתחום ואם הם לא ילמדו עצמאית אחרי, אז עצוב לי על המתאמנים שלהם

לא יודע איפה ספציפית עשית ומי לימד אותך או שאולי בעצם הידע שלך יותר נרחב מלכתחילה.
או שאני לומד לאט זו גם אופציה 🤫

לא יודע איך זה היה אצלכם אבל אצלי זה היה ככה

לקראת הקורס כל מה שראיתי זה מאמנים פלוצים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם. וכל מה שאמרו לי זה ש"קורס חרא לא לומדים כלום פשוט סתום תפה ותעבור"

הגעתי למקום א' וזה מה שאמר לי אחד הרכזים שם, זה סימון V וזהו.

בקצה שאתה מגיע לקורס כולם מגיעים בגישה המסריחה הזו, שהם יודעים הכל, ואף אחד לא שואל שאלות, לא מעמיק ולא מטיל ספק וכל מה שאומרים שם. ומה שיוצא זה מאמנים שבאמת שלא יודעים כלום, כי הם חושבים שהbro science שלהם זאת האמת היחידה בתחום הכושר.

דווקא היו לי מרצים שלימדו אותי ממש ממש המון, ואני עדיין חוזר אחורה לחומר כי יש לו תוקף לאימונים שלי. ומנגד היו לי מרצים חרא שהעבירו שטויות בקורס, וגם מזה למדתי כי רציתי לראות מה ממה שהם אומרים נכון ומה לא.

tl:dr אפשר להפיק המון מהקורס אם באים בגישה של ללמוד ולא בגישה שאתה יודע הכל. ואני בטוח שכל מי שעשה את הקורס מכיר את האנשים האלו.

לא יודע איך זה היה אצלכם אבל אצלי זה היה ככה

לקראת הקורס כל מה שראיתי זה מאמנים פלוצים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם. וכל מה שאמרו לי זה ש"קורס חרא לא לומדים כלום פשוט סתום תפה ותעבור"

הגעתי למקום א' וזה מה שאמר לי אחד הרכזים שם, זה סימון V וזהו.

בקצה שאתה מגיע לקורס כולם מגיעים בגישה המסריחה הזו, שהם יודעים הכל, ואף אחד לא שואל שאלות, לא מעמיק ולא מטיל ספק וכל מה שאומרים שם. ומה שיוצא זה מאמנים שבאמת שלא יודעים כלום, כי הם חושבים שהbro science שלהם זאת האמת היחידה בתחום הכושר.

דווקא היו לי מרצים שלימדו אותי ממש ממש המון, ואני עדיין חוזר אחורה לחומר כי יש לו תוקף לאימונים שלי. ומנגד היו לי מרצים חרא שהעבירו שטויות בקורס, וגם מזה למדתי כי רציתי לראות מה ממה שהם אומרים נכון ומה לא.

tl:dr אפשר להפיק המון מהקורס אם באים בגישה של ללמוד ולא בגישה שאתה יודע הכל. ואני בטוח שכל מי שעשה את הקורס מכיר את האנשים האלו.
אצלי היה מרצה אחד שבאמת השכלתי מכל מילה שיצאה לו מהפה (לצערי הוא לימד רק אנטומיה ופיזיולוגיה)
כל השאר פשוט מדברים שטויות ומיתוסים וכששואלים אותם שאלות מתחמקים בעקיפין

אני בגישה של אני לא יודע כלום, אבל אני באמת נדהם לפעמים מהרמה הנמוכה והשטויות שאומרים שם
בין היתר לא רצו ללמד דדליפט בקורס בטענה ש: הם לא סומכים על המתאמנים העתידיים שלנו שיעשו נכון(אם לא תלמדו ללמד, בטוח הם יעשו לא נכון), לדעתי הם פשוט לא יודעים ללמד דדליפט

אצלי היה מרצה אחד שבאמת השכלתי מכל מילה שיצאה לו מהפה (לצערי הוא לימד רק אנטומיה ופיזיולוגיה)
כל השאר פשוט מדברים שטויות ומיתוסים וכששואלים אותם שאלות מתחמקים בעקיפין

אני בגישה של אני לא יודע כלום, אבל אני באמת נדהם לפעמים מהרמה הנמוכה והשטויות שאומרים שם
בין היתר לא רצו ללמד דדליפט בקורס בטענה ש: הם לא סומכים על המתאמנים העתידיים שלנו שיעשו נכון(אם לא תלמדו ללמד, בטוח הם יעשו לא נכון), לדעתי הם פשוט לא יודעים ללמד דדליפט
גם לי היו מרצים כאלו, פשוט באתי עם מחקרים ניירות עמדה וכל זה לגבות את הטענה שלי, והתשובה שקיבלתי מהם הייתה "לא למדתי על זה לעומק", או" ככה לימדו אותי בקורס" אני מדבר על מרצים

אבל התהליך הלמידה שהביא אותי למקום של למצוא את כל המידע הזה שעליו לבסס את הדעות שלי היה מבין המועילים בקורס בפער.

אגב אותנו לימדו את האמא של הדדליפט, סקואט OHP ובנץ. פה גם מגיע מקום ללמידה מוקדמת על איפה עושים את הקורס, ועם מי - במקום לקפוץ למקום הכי קרוב וזול שיש.

וואו אתה מדבר שטויות, ואני אישית לא עברתי קורס.
עד היום אני לומד מאנשים שלמדו את המקצוע ומקבל מהם ידע נרחב מאוד, אל תזלזל בגלל כמה חאפרים שאתה מכיר.
אז אין לך מושג על מה אני מדבר וזה מצחיק אותי כי אתה אומר שאני מדבר שטיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית