הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קורס מאמני חדר כושר

אז סליחה אתה צודק אין ויכוח, בהצלחה בקורס ✌️
לצערי הרב שלמתי כבר על החרא הזה יצא לי פעם לריב עם המרצה שלי על האם ההכתף עובדת בחתירה לפנים.
(הבן האדם המסכן נזכר שהכתף האחורית זה באמת חלק מן הכתף 🙁)

לצערי הרב שלמתי כבר על החרא הזה יצא לי פעם לריב עם המרצה שלי על האם ההכתף עובדת בחתירה לפנים.
(הבן האדם המסכן נזכר שהכתף האחורית זה באמת חלק מן הכתף 🙁)

שוב, זה שהמרצה שלך נפילה זה משהו שאי אפשר להשליך על כל הענף, אבל הויכוח מיותר לגמרי.

בחו"ל עם קורס קצר של 5 מפגשים אתה יוצא מאמן מוסמך עם יכולת לקבל ביטוח ולאמן.
בארץ, לווינגט יש מונופול די מסריח על השוק, הם נותנים לעצמם להחזיק מרצים גם דפוקים (יש גם טובים), ולגבות סכום דבילי.
ובסופו של דבר רמת הידע והאיכות שתקבל ממאמן כזה לא עולה בכמעט כלום על מאמן בחו"ל.
המדינה ביחד עם וינגייט שודדים אנשים.
עם מודעות לספורט כל כך נמוכה כמו בארץ, וחוסר עניין הציבור והמדינה בתחום, חבל שסוחטים דווקא את אותם אנשים שרוצים לקדם את בתחום.
באחד מתחרויות הדדליפט שלי, היה אחד שמשך את משקל גופו בלבד, עם טכניקה כל כך גרועה שהשופטים עצרו אותו באמצע כי פחדו שיעופו לו חוליות באמצע.
ובמקרה הוא היה מתחרה עם הכשרה מווינגייט.
כל ההגבלות ללימוד ההכשרה, כדוגמת קריטריונים מפגרים כדי ללמד, ואי קבלת תעודה מחו"ל פוגעים בכל המושג ספורט.

תקרא את השירשור מחדש ותראה איפה רשמת וינגייט.
אז תן לי לחדד כי כנראה שקשה לך להבין המוסד הוא בעייתי הענף הוא בסדר ואם תקרא את הודעה שלי שוב תראה שאני חלק מין הענף קצת מגוחך להגיד שכול מי שבענף לא מבין שאני בעצמי חלק מהענף לא?
איך אני חולה על הדמנציה שלך, כל שרשור אותו הליך..
איפה הגיפים שלך אחי? הרי בלי זה אין לך טיעון...

בחו"ל עם קורס קצר של 5 מפגשים אתה יוצא מאמן מוסמך עם יכולת לקבל ביטוח ולאמן.
בארץ, לווינגט יש מונופול די מסריח על השוק, הם נותנים לעצמם להחזיק מרצים גם דפוקים (יש גם טובים), ולגבות סכום דבילי.
ובסופו של דבר רמת הידע והאיכות שתקבל ממאמן כזה לא עולה בכמעט כלום על מאמן בחו"ל.
המדינה ביחד עם וינגייט שודדים אנשים.
עם מודעות לספורט כל כך נמוכה כמו בארץ, וחוסר עניין הציבור והמדינה בתחום, חבל שסוחטים דווקא את אותם אנשים שרוצים לקדם את בתחום.
באחד מתחרויות הדדליפט שלי, היה אחד שמשך את משקל גופו בלבד, עם טכניקה כל כך גרועה שהשופטים עצרו אותו באמצע כי פחדו שיעופו לו חוליות באמצע.
ובמקרה הוא היה מתחרה עם הכשרה מווינגייט.
כל ההגבלות ללימוד ההכשרה, כדוגמת קריטריונים מפגרים כדי ללמד, ואי קבלת תעודה מחו"ל פוגעים בכל המושג ספורט.
בידיוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית