עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי ירין 😃
אפשר לשאול למה את מעוניינת לרדת בהיקף המתניים?
ההיקף שלך נשמע בסדר גמור. למעשה, הוא אפילו קצת פחות ממני, ואני מתאמנת כבר כמה שנים טובות.
בעיקרון אי אפשר לרדת בהיקפים אם אין מה להוריד. תמיד יישאר ההיקף הטבעי של כלוב הצלעות וכל האיברים הפנימיים שיש לנו בבטן חחחח... רק אם ההיקף הוא גדול, נניח 90+, שמקורו בשומן, אפשרי להוריד אותו. על פניו נשמע שזה לא המצב אצלך 😃
את תמיד יכולה לעשות כושר בשביל הבריאות, זה מומלץ וטוב. אבל לא חושבת שספורט כמטרה לרדת בהיקפים זה דבר הייתי ממליצה לך לעשות. זה מתכון לתסכול, זעם, דימוי גוף מעוות והפרעות אכילה. (הייתי שם. ספויילר: אין בזה שום דבר טוב)
לדעתי דווקא בנייה של הגוף תעשה לך יותר נחת וסיפוק מאשר גריעה ממנו, וכך גם תתעצבי ותתחטבי.
מה דעתך?
אני מרגישה חסרת ביטחון לגבי הגוף שלי ככה, אני רוצה לצאת לים עם חברות ואני לא יכולה מרוב חוסר ביטחון לגבי הבטן שלי, לפני חודש הייתי עם היקף 64 במותניים ובגלל הסגר אכלתי הרבה ועליתי גם 2 קילו וגם 3 סמ בהיקף מותניים וזה ממש מתסכל אותי :/
וואי, אני מבינה! :0
קודם כל ממש חשוב לי לומר לך שהיופי שלך לא מסתכם בהיקף המתניים!
דבר שני, קצת עצוב וכואב לי לשמוע שזה מוריד לך את הביטחון העצמי.
אני זוכרת שאחרי הסגר הראשון הלכתי לים עם חברות, וגיליתי שגם אני השמנתי בסגר (גם עליתי 2-3 קילו, בדיוק כמוך!) והרגשתי את זה על עצמי.
ובהתחלה ממש התבאסתי, אבל לא נתתי לזה להפריע לי, ופשוט התרכזתי בלהנות מלהיות עם חברות בים.
ואת יודעת מה? אף אחד לא שם לב חחח
כשאמרתי לחברה שלי שנראלי שהשמנתי, היא אמרה "איפה? באוזן?"
אבל למרות שהבנתי שזה לא באמת אכפת לאף אחד, זה עדיין קצת הציק לי. אז חזרתי לעשות כושר, והשתדלתי לאכול פחות שטויות וזה הסתדר מעצמו.
הגוף יודע לאזן את עצמו ולהגיע לנקודת האמצע שלו. תעשי 3 פעמים בשבוע הליכת ערב של חצי שעה, תוסיפי יותר ירקות ופירות לתפריט (5 ירקות ביום, 3 פירות,) תורידי קצת חטיפים ( 2-3 בשבוע, במקום כל יום,) ואת תראי איך לאט לאט תחזרי לעצמך 😃
שימי לך למטרה לרדת נניח 2 קילו, זה מספיק. ולחזור להיקף של 64. כי לרדת לפחות מ60 זה לא ריאלי ובטח שלא בריא. (וגם לא יפה)
ואל תשכחי שאת גם בשלב התפתחותי שבו את גדלה והופכת מילדה לאישה, שזה דבר נפלא! אז ממש יכול להיות שתקבלי יותר קימורים במהלך ההתבגרות. אני חושבת שזה הדבר הכי יפה שיש. ויש פה הרבה שיסכימו איתי. ממליצה לך לקבל את השינוי הזה באהבה.
ואל תדאגי, זה שינוי שקורה לאט במשך כמה שנים, ואין לך מה לחשוש ממנו 3>
בשמחה!!! 😄תודה רבה את מאוד מאוד עזרת לי❤
מי קבע? את?וגם לא יפה
אדון קוצר היקר בוקר טוב.מחקתי עכשיו 5 עמודים לא רק של ספאם טהור, אלא גם של שוביניזם בצורה הכי מגעילה שלו, משהו שאני לא מתכוון לסבול פה בפורום, מי שזה רלוונטי לו שידע שזו אזהרה אחרונה.
לפותחת הפוסט, את עדיין ילדה, ורק בתחילת גיל ההתבגרות, כל עוד תהיי פעילה ותאכלי בעיקר בצורה בריאה (בכל זאת תרשי לעצמך ליהנות מאוכל) הגוף שלך די יסתדר מעצמו, אל תפלי לשקרים של תדמית גוף ואיך את אמורה להיראות, את סך הכל בת 13, אין שום ציפייה איך את אמורה להיראות
החזרתי אותהאדון קוצר היקר בוקר טוב.
מסכים איתך, מעריך אותך.
אבל אפשר לדעת למה מחקת את התגובה הראשונה שלי?
שואל באמת מעניין.
החזרתי אותה
אתה לא רואה איך זה מיותר?אשמח לדעת גם למה שלי נמחקה
בסך הכל רשמתי "*מוניטין*" לתגובה של אני שהסכמתי איתה
מחקתי את כל התגובות המיותרות שלא היו קשורות לדיוןאשמח לדעת גם למה שלי נמחקה
בסך הכל רשמתי "*מוניטין*" לתגובה של אני שהסכמתי איתה
מחקתי את כל התגובות המיותרות שלא היו קשורות לדיון
יש דיון בפורום שלא זולג למקומות אחרים?מחקתי את כל התגובות המיותרות שלא היו קשורות לדיון
או למה מוחקים את ההודעות שלנו...יש דיון בפורום שלא זולג למקומות אחרים?
לרוב זה על ריפטו/אלוהים/פוליטיקה וטבעונות
לרוב אנחנו לא מתערבים אם גם פותח הפוסט מעוניין בהודעות כאלה, אבל אם זה לא המקרה או שנראה לנו שזה לא המקרה אז מתערביםזה קו חדש בפורום? לפעמים כיף קצת לגלוש מהנושא ולשוחח פה עם החברה.
בסה״כ פותחת האשכול קיבלה המון תשובות איכותיות. במי זה פוגע שכותבים דברים שסוטים מהנושא ? כמובן כל עוד יש שיח מכבד ולא פוגע
אין לי ממש ביקורת כלפי ההודעה שלך, פשוט אני לא יכול להשאיר אותה בלי שאר הזבל שהוביל אליהאו למה מוחקים את ההודעות שלנו...
בכל זאת אני חושב שכתבתי הודעה מאוד נחמדה עם כבוד לנשים ולכל משתתפי הדיון.
והגבתי כי התבקשתי לשתף את דעתי בעניין על ידי אחד ממשתתפי הדיון.
לא מפריע לי שההודעה שלי נמחקה, מי שהיה צריך לראות אותה ראה אותה.
ו @kotzer אל תחזיר אותה בגללי.
רק תמהתי, זה הכל.