הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היקף יד

• פותח/ת השרשור ronpak
  • פורסם בתאריך

ronpak

משתמש מתחיל
95
7
נק' מוניטין:
24
95
7
מדדתי שעה וחצי אחרי אימון בחוץ יצא שיד ישרה 35 סמ ויד מכווצת 39.5-39
בן 23 1.83 משקל 79 14 אחוז שומן בערך

האם ההיקף יד נחשב לגדול יחסית למתמאמן?

התשובה שתקבל תשנה לך במשהו? אתה רוצה לדעת האם אתה גדול מדי וצריך להפסיק, או שאתה קטן מדי וצריך להמשיך לעבוד?

פרגן בתמונה שנתרשם..
😃
upload_2020-4-13_14-16-2.jpeg

• פותח/ת השרשור
v.php
[/url][/IMG]
התשובה שתקבל תשנה לך במשהו? אתה רוצה לדעת האם אתה גדול מדי וצריך להפסיק, או שאתה קטן מדי וצריך להמשיך לעבוד?
חס ושלום פשוט בעיניי היא ניראת קטנה אחי זה כל העניין,זה רק כדי להבין פחות או יותר מה המצב שלי.
אני מסתכל על אנשים אחרים וזה נראה כאילו היד שלהם יותר גדולה.
הגנטיקה שלי ביד גן לא משהו כאילו יש בייספ וטרייספ אבל העור שלי עבה כזה ובקושי יש וורידים או חיתוכים כמו אצל אחרים

תגדיל תתמונה חחח ככה זה נראה ממש קטן צילמתי במצלנתץמת סלפי

נערך לאחרונה:
v.php
[/url][/IMG]
חס ושלום פשוט בעיניי היא ניראת קטנה אחי זה כל העניין,זה רק כדי להבין פחות או יותר מה המצב שלי.
אני מסתכל על אנשים אחרים וזה נראה כאילו היד שלהם יותר גדולה.
הגנטיקה שלי ביד גן לא משהו כאילו יש בייספ וטרייספ אבל העור שלי עבה כזה ובקושי יש וורידים או חיתוכים כמו אצל אחרים

תגדיל תתמונה חחח ככה זה נראה ממש קטן צילמתי במצלנתץמת סלפי
כי חסר לך עוד איכות שריר,דחיסות, וורידים יוצאים על אחוז שומן נמוך, וגם לא לכל אחד יש ורידים.

39 וחצי לאדם בגובה שלך , זה לא הרבה אבל סבבה ביותר

• פותח/ת השרשור
י
כי חסר לך עוד איכות שריר,דחיסות, וורידים יוצאים על אחוז שומן נמוך, וגם לא לכל אחד יש ורידים.

שזה משהו שבא עם אימונים והתמדה או שזה גנטיקה?

וכן צודק סבבה ביותר זה ההגדרה המדויקת

י

הכל מהכל!.. נניח והיית עכשיו על 39.5 על 7 אחוז שומן, היית רואה את ההבדל משמעותי, עם האימונים זה יגיע אל דאגה.

כמה גובה לדעתך משפיע על ההיקף?

כאילו 40 על בחור 1.70 יראה הרבה יותר גדול מ1.80? (כמובן אם מדובר על בחורים עם גפיים באורך ממוצע לגובה)

כמה גובה לדעתך משפיע על ההיקף?

כאילו 40 על בחור 1.70 יראה הרבה יותר גדול מ1.80? (כמובן אם מדובר על בחורים עם גפיים באורך ממוצע לגובה)
כן, על אדם נמוך למשל קח אותי,
אני 1.60
היקף 42, אני נראה יותר, ודחוס יותר. יש גם שוב את עניין האיכות שריר לא רק היקף. כלומר שייפ עם הזמן והאימונים השריר מקבל עומק, ונהיה מוצק יותר, ואיכותי. ככה שהיקף זה סבבה, הניראות יותר חשובה

קבצים מצורפים

• IMG_20200413_162036_938.jpg
    IMG_20200413_162036_938.jpg
    KB 166.7 · צפיות: 341
י

התמדה, כן, ותזונה מבוקרת בתעדוף לחלבון, תעשה ניסוי טיפשי ושבועיים תחיה על אבקת חלבון ופה ושם קורנפלקס עם חלב שלא תקרוס ממחסור באנרגיה, ייצאו לך וורידים... היה פה משתמש שפתח אשכול על זה לא מזמן וענו לו אחוזי שומן וגנטיקה, אבל גנטיקה אפשר לעורר ע"י צריכה של חלבון כי מהו חלבון... בימים עברו, לפני גילוי ה-DNA, נחשב בטעות החלבון לחומר התורשתי שעובר מההורים לצאצאיהם, ושעל פיו מתפתחים התאים וכל חלקי הגוף. בשל כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית