עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרגן בתמונה שנתרשם..
😃
חס ושלום פשוט בעיניי היא ניראת קטנה אחי זה כל העניין,זה רק כדי להבין פחות או יותר מה המצב שלי.התשובה שתקבל תשנה לך במשהו? אתה רוצה לדעת האם אתה גדול מדי וצריך להפסיק, או שאתה קטן מדי וצריך להמשיך לעבוד?
כי חסר לך עוד איכות שריר,דחיסות, וורידים יוצאים על אחוז שומן נמוך, וגם לא לכל אחד יש ורידים.[/url][/IMG]![]()
חס ושלום פשוט בעיניי היא ניראת קטנה אחי זה כל העניין,זה רק כדי להבין פחות או יותר מה המצב שלי.
אני מסתכל על אנשים אחרים וזה נראה כאילו היד שלהם יותר גדולה.
הגנטיקה שלי ביד גן לא משהו כאילו יש בייספ וטרייספ אבל העור שלי עבה כזה ובקושי יש וורידים או חיתוכים כמו אצל אחרים
![]()
תגדיל תתמונה חחח ככה זה נראה ממש קטן צילמתי במצלנתץמת סלפי
שזה משהו שבא עם אימונים והתמדה או שזה גנטיקה?כי חסר לך עוד איכות שריר,דחיסות, וורידים יוצאים על אחוז שומן נמוך, וגם לא לכל אחד יש ורידים.
39 וחצי לאדם בגובה שלך , זה לא הרבה אבל סבבה ביותר
הכל מהכל!.. נניח והיית עכשיו על 39.5 על 7 אחוז שומן, היית רואה את ההבדל משמעותי, עם האימונים זה יגיע אל דאגה.י
שזה משהו שבא עם אימונים והתמדה או שזה גנטיקה?
וכן צודק סבבה ביותר זה ההגדרה המדויקת
כמה גובה לדעתך משפיע על ההיקף?כי חסר לך עוד איכות שריר,דחיסות, וורידים יוצאים על אחוז שומן נמוך, וגם לא לכל אחד יש ורידים.
39 וחצי לאדם בגובה שלך , זה לא הרבה אבל סבבה ביותר
כן, על אדם נמוך למשל קח אותי,כמה גובה לדעתך משפיע על ההיקף?
כאילו 40 על בחור 1.70 יראה הרבה יותר גדול מ1.80? (כמובן אם מדובר על בחורים עם גפיים באורך ממוצע לגובה)
התמדה, כן, ותזונה מבוקרת בתעדוף לחלבון, תעשה ניסוי טיפשי ושבועיים תחיה על אבקת חלבון ופה ושם קורנפלקס עם חלב שלא תקרוס ממחסור באנרגיה, ייצאו לך וורידים... היה פה משתמש שפתח אשכול על זה לא מזמן וענו לו אחוזי שומן וגנטיקה, אבל גנטיקה אפשר לעורר ע"י צריכה של חלבון כי מהו חלבון... בימים עברו, לפני גילוי ה-DNA, נחשב בטעות החלבון לחומר התורשתי שעובר מההורים לצאצאיהם, ושעל פיו מתפתחים התאים וכל חלקי הגוף. בשל כךי
שזה משהו שבא עם אימונים והתמדה או שזה גנטיקה?
וכן צודק סבבה ביותר זה ההגדרה המדויקת